HHHAAHH iyi dedin ayolBuluda istediğin kadar izle isterse 10 yıl devam etsin tv de gözümüze görünmesin yeter
HHHAAHH iyi dedin ayolBuluda istediğin kadar izle isterse 10 yıl devam etsin tv de gözümüze görünmesin yeter
Blu'da yayınlanmayacak canım sallayarak laf atmayalım.Buluda istediğin kadar izle isterse 10 yıl devam etsin tv de gözümüze görünmesin yeter
Blu'da yayınlanmayacak canım sallayarak laf atmayalım.
Nete geçmedimi onlar yoksa tamamen mi kaybolacaklarHHHAAHH iyi dedin ayol
bu gidişle geçemiyeceklerNete geçmedimi onlar yoksa tamamen mi kaybolacaklar
En son Puhu’yla görüşülüyor diye haber çıktı yani karıştırdığın için dedim.Nete geçmedimi onlar yoksa tamamen mi kaybolacaklar
En son Puhu’yla görüşülüyor diye haber çıktı yani karıştırdığın için dedim.
Aaa evet oydu Ben okadar insafsız değilim tamamen kaybolmasınlar tv de gözümüz görmesin yeter nette Aserat yaşlanana kadar izlesinbu gidişle geçemiyecekler
Aaa evet oydu Ben okadar insafsız değilim tamamen kaybolmasınlar tv de gözümüz görmesin yeter nette Aserat yaşlanana kadar izlesin
Aaa evet oydu Ben okadar insafsız değilim tamamen kaybolmasınlar tv de gözümüz görmesin yeter nette Aserat yaşlanana kadar izlesin
Şu serhatt paçozunun icabına bir şekilde bak artık yoksa elimden kaza çıkacak.bu gidişle geçemiyecekler
Ecünnü avlama ortağıma dokundurtmam @serhattŞu serhatt paçozunun icabına bir şekilde bak artık yoksa elimden kaza çıkacak.
hahaahah sen benimle baş edebileceğini mi sandın, zavallı @ÇiğdemŞu serhatt paçozunun icabına bir şekilde bak artık yoksa elimden kaza çıkacak.
Hadsizlere hadlerini ne de güzel bildiriyon bacım ağzına sağlıkEcünnü avlama ortağıma dokundurtmam @serhatt
Biraz daha konuşursan adının üstünde bir çizgi olacak tatlım.hahaahah sen benimle baş edebileceğini mi sandın, zavallı @Çiğdem
Biraz daha konuşursan adının üstünde bir çizgi olacak tatlım.
Ha şöyle kıvama gel biraz.
o çizgi atılmasın üzerime diye bu yumuşama yoksa bişey değişmiş değilHa şöyle kıvama gel biraz.
Yetkinin kimde olduğunu unutmaman güzel.o çizgi atılmasın üzerime diye bu yumuşama yoksa bişey değişmiş değil
Yetkinin kimde olduğunu unutmaman güzel.
O zaman yetiş ve gör.Konudaki Berk & Mahur sahnesi This Is Us’ta ağladığım iki veya üç sahneden biridir kapaktan anladım hemen. O duyguyu geçirip geçirmediklerini şimdiden merak ettim.
Bilemiyorum 32 bölümü daha var Avlu’nun her bölüm de 2.5 saat İlk sezon bitince BAH’a devam ederim diyordum ama şimdi yaz tatilinde Avlu’yu bitirmeyi planlıyorum.O zaman yetiş ve gör.