5. Aserat TV Ödülleri (2018-2019) | Aserat'tan Sezonun En İyileri - Part I

Ben de ön yargılıydım ama Kuzgun'u izledikten sonra gerçekten iyi bir oyuncu olduğunu gördüm. Hatta gördük çünkü @ozgur2113 de izlemeye başladı.
Aynen bu adamı hep kasıntı şekilde davranıp, seksi olduğunu sanarak saçma sapan bakıp, ağzını pek açmayan biri olarak gördüm ama bu rol yakışmış ona
@kerem

Reactions: kerem and Aserat
Aynen bu adamı hep kasıntı şekilde davranıp, seksi olduğunu sanarak saçma sapan bakıp, ağzını pek açmayan biri olarak gördüm ama bu rol yakışmış ona
@kerem
Ben de ön yargılıydım ama Kuzgun'u izledikten sonra gerçekten iyi bir oyuncu olduğunu gördüm. Hatta gördük çünkü @ozgur2113 de izlemeye başladı.
Çağatay'ın da Feriha'daki oyunculuğu rezaletti ama İçerde dizisinde baya geliştirmişti kendisini. Yinede gözüme samimi gözükmedi. Bu sonradan oyuncu olan modeller ne yapsa da samimi gelmiyorlar bana. Kerem Bürsin, Barış Arduç, Çağatay Ulusoy + yeniler olsun alayı baya bir sevimsiz. Bi' Aras Bulut İynemli değiller ve asla olamazlar da.

Emeğinden dolayı ilk kalbini hatta iki kalbini attım @Aserat

Yine izlenmemesi gereken vakit kaybı olacak listesini güzel oluşturmuşsun

Reactions: Aserat
Emeğine sağlık @Aserat adaylar arasında sadece Bir Aile Hikayesini izleyen biri olarak dizi hakkında yazdıklarına ve kazandığı kategorilere sonuna kadar katılıyorum. Orjinalini de severek izlediğim halde gayet güzel bir uyarlama olduğunu düşünüyorum. Yardımcı erkek oyuncu kategorisinde özellikle Seçkin Alıcıer çok doğru tercih olmuş.

Reactions: Aserat
O değil de BAH’a ne zaman devam edeceksin sezon finaline kadar tüm bölümler yüklenmiş Youtube’a.

Reactions: kerem
O değil de BAH’a ne zaman devam edeceksin sezon finaline kadar tüm bölümler yüklenmiş Youtube’a.
Geçen hafta 11. bölüm bile yüklenmişti, ama 9, 10 ve 12 ne alemde bilemiyorum. Böyle saçma sapan video yükleyeni de ilk kez görüyorum, Youtube'a nasıl video yüklenir dersi alsın böyleleri.

Geçen hafta 11. bölüm bile yüklenmişti, ama 9, 10 ve 12 ne alemde bilemiyorum. Böyle saçma sapan video yükleyeni de ilk kez görüyorum, Youtube'a nasıl video yüklenir dersi alsın böyleleri.
Yok sırasıyla yüklendi aslında ama sen görmemişsin. Hepsi var şu an.