Hayatım benim ruhumu biliyorsun söylemiştim sana Emirgan korusundaBir de bana diyor bak Geçen sene Survivor’un en çok konuşulan isimlerinden biri Bence de çok iyi
Hayatım benim ruhumu biliyorsun söylemiştim sana Emirgan korusundaBir de bana diyor bak Geçen sene Survivor’un en çok konuşulan isimlerinden biri Bence de çok iyi
Aynen bu adamı hep kasıntı şekilde davranıp, seksi olduğunu sanarak saçma sapan bakıp, ağzını pek açmayan biri olarak gördüm ama bu rol yakışmış ona @keremBen de ön yargılıydım ama Kuzgun'u izledikten sonra gerçekten iyi bir oyuncu olduğunu gördüm. Hatta gördük çünkü @ozgur2113 de izlemeye başladı.
Hatırladım Ay koru falan deme şimdi millet yanlış anlar özellikle emre damlarsa görürsünHayatım benim ruhumu biliyorsun söylemiştim sana Emirgan korusunda
Ay herkes kendi işine baksınHatırladım Ay koru falan deme şimdi millet yanlış anlar özellikle emre damlarsa görürsün
İşsiz çok hayatımAy herkes kendi işine baksın
Merve Aksak'a pislik mi dedin şimdi. 😱 Neyse yine muhabbetin nerede bitmesi gerektiğini gösterdiğin için teşekkürler.
Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hadi naşMerve Aksak'a pislik mi dedin şimdi. 😱 Neyse yine muhabbetin nerede bitmesi gerektiğini gösterdiğin için teşekkürler.
Aynen bu adamı hep kasıntı şekilde davranıp, seksi olduğunu sanarak saçma sapan bakıp, ağzını pek açmayan biri olarak gördüm ama bu rol yakışmış ona @kerem
Çağatay'ın da Feriha'daki oyunculuğu rezaletti ama İçerde dizisinde baya geliştirmişti kendisini. Yinede gözüme samimi gözükmedi. Bu sonradan oyuncu olan modeller ne yapsa da samimi gelmiyorlar bana. Kerem Bürsin, Barış Arduç, Çağatay Ulusoy + yeniler olsun alayı baya bir sevimsiz. Bi' Aras Bulut İynemli değiller ve asla olamazlar da.Ben de ön yargılıydım ama Kuzgun'u izledikten sonra gerçekten iyi bir oyuncu olduğunu gördüm. Hatta gördük çünkü @ozgur2113 de izlemeye başladı.
Snn yazdiğin neyin köşesi olabilir kiTeşekkürler ama program değil bu normal köşe yazısı.
Kuzgun’u izlemeye ne zaman devam edeceksin.Emeğinden dolayı ilk kalbini hatta iki kalbini attım @Aserat
Yine izlenmemesi gereken vakit kaybı olacak listesini güzel oluşturmuşsun
O değil de BAH’a ne zaman devam edeceksin sezon finaline kadar tüm bölümler yüklenmiş Youtube’a.Çağatay'ın da Feriha'daki oyunculuğu rezaletti ama İçerde dizisinde baya geliştirmişti kendisini. Yinede gözüme samimi gözükmedi. Bu sonradan oyuncu olan modeller ne yapsa da samimi gelmiyorlar bana. Kerem Bürsin, Barış Arduç, Çağatay Ulusoy + yeniler olsun alayı baya bir sevimsiz. Bi' Aras Bulut İynemli değiller ve asla olamazlar da.
Geçen hafta 11. bölüm bile yüklenmişti, ama 9, 10 ve 12 ne alemde bilemiyorum. Böyle saçma sapan video yükleyeni de ilk kez görüyorum, Youtube'a nasıl video yüklenir dersi alsın böyleleri.O değil de BAH’a ne zaman devam edeceksin sezon finaline kadar tüm bölümler yüklenmiş Youtube’a.
Yok sırasıyla yüklendi aslında ama sen görmemişsin. Hepsi var şu an.Geçen hafta 11. bölüm bile yüklenmişti, ama 9, 10 ve 12 ne alemde bilemiyorum. Böyle saçma sapan video yükleyeni de ilk kez görüyorum, Youtube'a nasıl video yüklenir dersi alsın böyleleri.
Yok sırasıyla yüklendi aslında ama sen görmemişsin. Hepsi var şu an.
Diziler yine kotasını aşmaya basladı 2 Tanede yaz dizisi bulunca aslında Kimse bilmez işi bozduKuzgun’u izlemeye ne zaman devam edeceksin.