Önemli olan beğenmen zaten yoksa ne yazdığın fark etmez.?aay çok pardon ya güzel yazmışsın diyecektim
Önemli olan beğenmen zaten yoksa ne yazdığın fark etmez.?aay çok pardon ya güzel yazmışsın diyecektim
Önemli olan beğenmen zaten yoksa ne yazdığın fark etmez.
Canım beni dinle ve izle seversin sen Ben de başladım Kuzgun’a Senin Barış fena oralarda Hiç beğenmezdim ama serserilik fena yakışmışBelki bir gün diyelim
Hayatım Barış benim olmadıktan sonra izlemişim ne faydaCanım beni dinle ve izle seversin sen Ben de başladım Kuzgun’a Senin Barış fena oralarda Hiç beğenmezdim ama serserilik fena yakışmış
Gör bak nasıl izleyecek ben böyle ballandırarak anlattığım için @Aserat
O inatçı keçi ikna olmaz kolay kolay. İlk bölümün sonundaki çıplak sahnesinden de bahsedebilirsin daha etkili olur.Canım beni dinle ve izle seversin sen Ben de başladım Kuzgun’a Senin Barış fena oralarda Hiç beğenmezdim ama serserilik fena yakışmış
Gör bak nasıl izleyecek ben böyle ballandırarak anlattığım için @Aserat
Ay diğer izlediğin dizilerdeki parlaklar da senin değil ama izliyorsun Öyle bakma Hem sırf birinci bölümde Barış’ın duş sahnesi bile yeter sanaHayatım Barış benim olmadıktan sonra izlemişim ne fayda
O sahneyi izledim bana yettiAy diğer izlediğin dizilerdeki parlaklar da senin değil ama izliyorsun Öyle bakma Hem sırf birinci bölümde Barış’ın duş sahnesi bile yeter sana
Bi sahne yüzünden 16 bölüm o ecünnüye katlanamamO inatçı keçi ikna olmaz kolay kolay. İlk bölümün sonundaki çıplak sahnesinden de bahsedebilirsin daha etkili olur.
Bahsettim ondan da ama izlemiş haliyle etki etmedi çok şaşkınımO inatçı keçi ikna olmaz kolay kolay. İlk bölümün sonundaki çıplak sahnesinden de bahsedebilirsin daha etkili olur.
Senin sıkıntın Burcuyla ama harbiden kötü bir kız değil Bana güvenO sahneyi izledim bana yetti
Yüzyüzeyken bahsedersen belki işe yarayabilir aşkımBahsettim ondan da ama izlemiş haliyle etki etmedi çok şaşkınım
gözünü oyarım senin savunma şunu banaSenin sıkıntın Burcuyla ama harbiden kötü bir kız değil Bana güven
Onunla bile değil aslında sırf biz seviyoruz diye gıcıklığından yapıyor bence. Yoksa gerçekte daha farklı düşünüyordur.Senin sıkıntın Burcuyla ama harbiden kötü bir kız değil Bana güven
Zaten şuan İstanbulda olsaydım çoktan ikna etmiştim seni Eylül’e kadar yokum Eylül’de sezon başlıyor başlamadan yetişirsinYüzyüzeyken bahsedersen belki işe yarayabilir aşkım
Hahahahah neden sevmiyon anlatsana birazgözünü oyarım senin savunma şunu bana
Bi hitmal gelirim belki diyodun kalktı mı o ihtimalZaten şuan İstanbulda olsaydım çoktan ikna etmiştim seni Eylül’e kadar yokum Eylül’de sezon başlıyor başlamadan yetişirsin
Sevdiği kadın oyuncu az zaten şaşırmadım sevmemesine @serhattOnunla bile değil aslında sırf biz seviyoruz diye gıcıklığından yapıyor bence. Yoksa gerçekte daha farklı düşünüyordur.
Malesef büte kalmamışımBi hitmal gelirim belki diyodun kalktı mı o ihtimal