Sen de alıngan, tripli, laf sokucu oldun yaşlı dede modundasın bu aralar.@Ahmed sana cevap vermişim beni beğenmemişsin..ss
Sen de alıngan, tripli, laf sokucu oldun yaşlı dede modundasın bu aralar.@Ahmed sana cevap vermişim beni beğenmemişsin..ss
Sinsi insanlara inat lafımı esirgemem. İki yüzlü tiplere uyuz oluyorum çünkü. Ahmet'e demiyorumSen de alıngan, tripli, laf sokucu oldun yaşlı dede modundasın bu aralar.![]()
Ay kaçırmışım. çok kıskançsın, tam hayalimdeki erkek.@Ahmed sana cevap vermişim beni beğenmemişsin..ss
Bana diyorsun sandım. 😱Sinsi insanlara inat lafımı esirgemem. İki yüzlü tiplere uyuz oluyorum çünkü. Ahmet'e demiyorum![]()
Yok tatlım sana demem seni severim biliyorsunAy kaçırmışım. çok kıskançsın, tam hayalimdeki erkek.![]()
------
Bana diyorsun sandım. 😱
Benim olduğum yerde biri sana laf söyleyebilir mi?Ay kaçırmışım. çok kıskançsın, tam hayalimdeki erkek.![]()
------
Bana diyorsun sandım. 😱
Nimet misin mübarekBenim olduğum yerde biri sana laf söyleyebilir mi?@denizz19 bile olsa...
Söylese ne olucak kaale alınacak birisi değil.ssBenim olduğum yerde biri sana laf söyleyebilir mi?@denizz19 bile olsa...
Ya siz flörtleşiyor gibisiniz, çok tatlısınız.Söylese ne olucak kaale alınacak birisi değil.ss
Saçma sapan karikatür kişilerle ilgilenmiyorum. Hazımsız kişiler bunlar.Ya siz flörtleşiyor gibisiniz, çok tatlısınız.![]()
Sahiplenici erkek.Benim olduğum yerde biri sana laf söyleyebilir mi?@denizz19 bile olsa...
Saçma insanlar ile işim olmazYa siz flörtleşiyor gibisiniz, çok tatlısınız.![]()
Saçma insanlar ile işim olmaz![]()
Forumun barış elçisi olarak sizleri eş dost ilan ediyorum.Saçma sapan karikatür kişilerle ilgilenmiyorum. Hazımsız kişiler bunlar.![]()
Melek hanım buraya teşrif etmeniz beni hiç şaşırtmadıSen beğeni atıyormusunda Ahmed e soruyosun acaba![]()
Melek hanım buraya teşrif etmeniz beni hiç şaşırtmadı![]()
Barışmam için küsmem gerekiyor küsmem için de dikkate değer biri olması gerekiyorForumun barış elçisi olarak sizleri eş dost ilan ediyorum.![]()
Her insan dikkate değerdir bence.Barışmam için küsmem gerekiyor küsmem için de dikkate değer biri olması gerekiyor![]()
Sana savunma yaptın mı dedim?Şu an savunma ile ilgil her hangi bir yorumum olmadı yalnız meseleniz beni ilgilendirmiyor![]()
Kendi gibi sanıyor herkesiHer insan dikkate değerdir bence.![]()
Sana savunma yaptın mı dedim?
Kendi gibi sanıyor herkesi![]()