Sen de alıngan, tripli, laf sokucu oldun yaşlı dede modundasın bu aralar.@Ahmed sana cevap vermişim beni beğenmemişsin..ss
Sen de alıngan, tripli, laf sokucu oldun yaşlı dede modundasın bu aralar.@Ahmed sana cevap vermişim beni beğenmemişsin..ss
Sinsi insanlara inat lafımı esirgemem. İki yüzlü tiplere uyuz oluyorum çünkü. Ahmet'e demiyorumSen de alıngan, tripli, laf sokucu oldun yaşlı dede modundasın bu aralar.
Ay kaçırmışım. çok kıskançsın, tam hayalimdeki erkek.@Ahmed sana cevap vermişim beni beğenmemişsin..ss
Bana diyorsun sandım. 😱Sinsi insanlara inat lafımı esirgemem. İki yüzlü tiplere uyuz oluyorum çünkü. Ahmet'e demiyorum
Yok tatlım sana demem seni severim biliyorsunAy kaçırmışım. çok kıskançsın, tam hayalimdeki erkek.
------
Bana diyorsun sandım. 😱
Benim olduğum yerde biri sana laf söyleyebilir mi? @denizz19 bile olsa...Ay kaçırmışım. çok kıskançsın, tam hayalimdeki erkek.
------
Bana diyorsun sandım. 😱
Nimet misin mübarekBenim olduğum yerde biri sana laf söyleyebilir mi? @denizz19 bile olsa...
Söylese ne olucak kaale alınacak birisi değil.ssBenim olduğum yerde biri sana laf söyleyebilir mi? @denizz19 bile olsa...
Ya siz flörtleşiyor gibisiniz, çok tatlısınız.Söylese ne olucak kaale alınacak birisi değil.ss
Saçma sapan karikatür kişilerle ilgilenmiyorum. Hazımsız kişiler bunlar.Ya siz flörtleşiyor gibisiniz, çok tatlısınız.
Sahiplenici erkek.Benim olduğum yerde biri sana laf söyleyebilir mi? @denizz19 bile olsa...
Saçma insanlar ile işim olmazYa siz flörtleşiyor gibisiniz, çok tatlısınız.
Saçma insanlar ile işim olmaz
Forumun barış elçisi olarak sizleri eş dost ilan ediyorum.Saçma sapan karikatür kişilerle ilgilenmiyorum. Hazımsız kişiler bunlar.
Melek hanım buraya teşrif etmeniz beni hiç şaşırtmadıSen beğeni atıyormusunda Ahmed e soruyosun acaba
Melek hanım buraya teşrif etmeniz beni hiç şaşırtmadı
Barışmam için küsmem gerekiyor küsmem için de dikkate değer biri olması gerekiyorForumun barış elçisi olarak sizleri eş dost ilan ediyorum.
Her insan dikkate değerdir bence.Barışmam için küsmem gerekiyor küsmem için de dikkate değer biri olması gerekiyor
Sana savunma yaptın mı dedim?Şu an savunma ile ilgil her hangi bir yorumum olmadı yalnız meseleniz beni ilgilendirmiyor
Kendi gibi sanıyor herkesiHer insan dikkate değerdir bence.
Sana savunma yaptın mı dedim?
Kendi gibi sanıyor herkesi