5 Aralık 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Firuze gelecek hafta da aynı oranları alırsa sonu kötü olur bence. Umarım toparlanır.

İnadına Yaşamak gelecek hafta yükselmek zorunda en azından totalde de 4,50 ve üzeri almalı. AB oranı da 5 olabilmeli.

Aramızda Kalsın gerçekten iyi sonuçlar alıyor. AB kitleyi biraz daha kazanırse zirveye bile oynayabilir.

Vadi totalde çok iyi ab grubunda düşüş söz konusu.

Ay konuyu FOX Fan'ları , Anti Kanal D , Anti Vadi'ciler sarmış az mantıklı yorum yapın yahu. :) .

İnadına Yaşamak ilk hafta boşlukta iyi başlamıştı haftaya düşeceğini tahmin ediyordum ama Twitter'da gördüm Dizi'nin 2. Bölüm'ü çok durağan geçmiş Dizi için en az 5 Bölüm lazım yorum yapmak için günü Yanlış olmasa daha yüksek alır ama şimdi TOTAL'de 4 üstü AB'de 5 üstüne rahat geçer. :) .

Vadi 14 Reyting almış büyük tebrikler. :) . Böyle Reyting'i alan dizi yok o yüzden fazlada yoruma gerek yok. :) .

Firuze tahmin ettiğim gibi kötü başlamış Boyut Film Dizi için elinden geleni yapacaktır yine dediğim gibi ilk haftadan yorum yapmak güç İnsaf. :) .

Aramızda Kalsın harika gitmiş ve Zengin Kız Fakir Oğlan'da öyle iki Yapım'a da tebrikler. :) .

Umutsuz Ev Kadınları idare eder Oran'lar almış tebrikler FOX'a göre çok iyi gidiyor Dizi. :) .

TOTAL - AB geçen haftaki sonuçlarla farklar
Aramızda Kalsın -0.06 | +1.42
Zengin Kız Fakir Oğlan -0.56 | -0.15
İnadına Yaşamak -2.46 | -1.29
İntikam -0.67 | -0.62
Benim Hala Umudum Var -0.46 | +0.61
Kurtlar Vadisi Pusu`nun bir hafta ara verib dönmesiyle tüm dizilerin Totalinde düşüş yaşanmış İnadına Yaşamak Totalde 2.5 reytingle rekor düşüş yaşamış

İntikam -0.67 | -0.62
Kurtlar Vadisi Pusu`nun bir hafta ara verib dönmesiyle tüm dizilerin Totalinde düşüş yaşanmış İnadına Yaşamak Totalde 2.5 reytingle rekor düşüş yaşamış

UEK nerede? :bağır: Dün dizi uçtu adeta. :D

İntikam -0.67 | -0.62

TOTAL'de toplam 4.21 reyting gidivermis dizilerden. :) AB'de etki yapmamis KVP..

vadinin totali 14 se ab si en kötü 11-12 olması lazım bu işte bi terslik var 2 hafta içinde düzelmesi lazım
ama reytingi 14 e sabitledik 3 haftadır çok güzel :D aradan dönmemize rağmen 14 ü geçmiş olmamız iyiye sinyal haftaya en kötü 14.70 alırız fragmana göre belki de 15

vadinin totali 14 se ab si en kötü 11-12 olması lazım bu işte bi terslik var 2 hafta içinde düzelmesi lazım
ama reytingi 14 e sabitledik 3 haftadır çok güzel :D aradan dönmemize rağmen 14 ü geçmiş olmamız iyiye sinyal haftaya en kötü 14.70 alırız fragmana göre belki de 15
Bu Ab grubunu bir türlü anlayamıyoruz zaten çok dalgalı değişik sonuçlar çıkıyo

ay bu kanal fanları ne çektiler be :(

bu arada uek tek bölüm perşembe olmalı inadına yaşamak da firuze de tutmadı bunu değerlendirmeliler :A @xBUGRAx

aga bu hafta Beşiktaş maçıda vardı mutlaka reytingimizden almıştır.
haftaya daha yüksek oranlar alırız.

bu arada perşembe günü o kadar dizi koydular o kadar rakip geldi hiçbişey farketmedi
inadına yaşamak
intikam
firuze :D
zkfo
aramızda kalsın
uek
maçlar
şuraya bak

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler