5 Ağustos 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD] GUZEL CIRKIN[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 05.08.2013[/TD]
[TD] 21:00:06[/TD]
[TD] 22:54:46[/TD]
[TD] 423[/TD]
[TD] 1757[/TD]
[TD] 2406[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İşte buuu!!11! 😎

Benim Hala Umudum Var Total'de 1.olmuş.Başarılı bir performans gösteriyor.

A/B'de ise Kim Milyoner Olmak İster zirvede.Onu Güzel Çirkin takip etmiş.Güzel Çirkin A/B'de fena değil.

- - - Ekleme - - -

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD] GUZEL CIRKIN[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 05.08.2013[/TD]
[TD] 21:00:06[/TD]
[TD] 22:54:46[/TD]
[TD] 4,23[/TD]
[TD] 17,57[/TD]
[TD] 24,06[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İşte buuu!!11! 😎
Sen ne zamandır izliyorsun??

Sen hangi diziyi izliyorsun Pazartesi'leri @Reytinger :

Başladığı zamandan beridir izliyorum şahaneydi dizi Gamze Topuz katılıncada iyici muhteşem oldu. AB'de ispatı

Reytinger post: 1403388' Alıntı:
Ben 1-2 bölüme baktım ama sonra sıkıldım.Denk gelince göz gezdiriyorum ara sıra.

Ekranlara gelmiş geçmiş Karakol dizisinden sonra en kaliteli polisiye dizisi bence. Sen git Arka Sokakları izle her bölüm silahlar patlıyor ya sıkılmazsın

Billy Kane post: 1403395' Alıntı:
Ekranlara gelmiş geçmiş Karakol dizisinden sonra en kaliteli polisiye dizisi bence. Sen git Arka Sokakları izle her bölüm silahlar patlıyor ya sıkılmazsın
Ne alakası var şimdi?? Ben diziye kötü demedim.
Ben de bakıyordum ama dizide bazen konuşmalar durma noktasına geliyor.

Güzel Çirkin çok güzel ve konulu bir dizi hiç de sıkmıyor. Ayrıca sonu hep çok heyecanlı bitiyor. Kanal D inşallah haftasonunda yer bulabilir diziye. En azından denenmeli.

Güzel Çirkin Erler Filmin ilk A/B dizisi. PT2'de deneyebilir Kanal D ama yer olur mu bilmiyorum.

Güzel Çirkin Erler Filmin ilk A/B dizisi. PT2'de deneyebilir Kanal D ama yer olur mu bilmiyorum.

Denemekten zarar gelmez. Olmazsa kaldırırlar ama bu ab oranlarıyla bir şansı hak ediyor gibi dizi.

Bully post: 1403604' Alıntı:
Denemekten zarar gelmez. Olmazsa kaldırırlar ama bu ab oranlarıyla bir şansı hak ediyor gibi dizi.

Sultan 5 reyting alıyordu ama ne değişti?