5 Ağustos 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

BHUV'dan yarın her iki grupta artış bekliyorum. :)

bhuv yine en fazla sadece 45dk. reklamsız gitti :( reklam stratejisi değişse total 5ten aşağı düşmez ama işte çok kötü :(

Güzel Çirkin totalde geçen haftaki reytingiyle hemen hemen aynı almış ama ab'de çok güzel bir yükseliş yakalayarak 2.sırada yer almış. :)
BHUV totalde küçük düşüş yaşayarak zirveyi almış ab'de o da yükselmiş.
KMOİ ab'de çok iyi gitmiş yine.
Bebek İşinin aldığı oranlar da kötü sayılmaz.
Kızma Kazan ve Kızlar ve Anneler yarışmaları kendi saatlerine göre idare eder oranlar almışlar.

güzel ve çirkin in ab de bu ka izlenmesine şaşırdım
bhuv starı idare etmeye devame diyor star için yeterli
kmoi ab d eçok iyi gitmiş
kapanmadan kazan vasaşekilde devam ediyor ne iyi ne kötü
bebek işinin totolde gvç ka izlenmsi şaşrıttı ab de iki bölümü arasındaki fark daha da şaşırttı

Show TV'de ki Mehmet Fatih Çıtlak Hoca Nihat Hoca'dan bin kat iyi anlatıyor aldığı oranları haketmiyor.

Show TV'de ki Mehmet Fatih Çıtlak Hoca Nihat Hoca'dan bin kat iyi anlatıyor aldığı oranları haketmiyor.

yavaş aga uçma fazla :d

nihat hoca sahurda kelimenin tam anlamıyla coştu cehennem azabını mükemmel şekilde anlattı insan kendinden geçti resmen süperdi ya

yavaş aga uçma fazla :d

nihat hoca sahurda kelimenin tam anlamıyla coştu cehennem azabını mükemmel şekilde anlattı insan kendinden geçti resmen süperdi ya
Mehmet Hoca'yı dinledin mi hiç 3 , 4 gündür hep onu açıyorum anlatımı çok iyi bi bakta öyle karar ver bence.

:D :D

nihat hocayı geçeceğini sanmıyorum pek görürsem bakarım :D

Aga Nihat Hoca daha iyi anlatıyor
Ben tüm hocaları dinledim Nihat Hoca'ya alternatif olarak Star TV'de ki Halil Necipoğlu'nu da baya dinlemiştim en son Mehmet Hoca'ya denk geldim adam anlatırken kendinden geçiyor sesi yumuşak çok iyi bir hoca keşke önceden bulsaymışım....

:D :D

valla adam sahurda bir coçtu ki ben daha başka bi hoca dinlemem nihat hoca varken sahur programı çok iyi oluyo bu gece son sahur :(

Güzel ve çirkin abde yükselişe geçmiş benim umudum var bu diziden. Ayrıca senaryosu iyi