5 Ağustos 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD] GUZEL CIRKIN[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 05.08.2013[/TD]
[TD] 21:00:06[/TD]
[TD] 22:54:46[/TD]
[TD] 423[/TD]
[TD] 1757[/TD]
[TD] 2406[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İşte buuu!!11! 😎

Benim Hala Umudum Var Total'de 1.olmuş.Başarılı bir performans gösteriyor.:D
A/B'de ise Kim Milyoner Olmak İster zirvede.Onu Güzel Çirkin takip etmiş.Güzel Çirkin A/B'de fena değil.:D

- - - Ekleme - - -

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD] GUZEL CIRKIN[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 05.08.2013[/TD]
[TD] 21:00:06[/TD]
[TD] 22:54:46[/TD]
[TD] 4,23[/TD]
[TD] 17,57[/TD]
[TD] 24,06[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İşte buuu!!11! 😎
Sen ne zamandır izliyorsun?? :D :D

Benim Hala Umudum Var Total'de 1.olmuş.Başarılı bir performans gösteriyor.:D
A/B'de ise Kim Milyoner Olmak İster zirvede.Onu Güzel Çirkin takip etmiş.Güzel Çirkin A/B'de fena değil.:D

- - - Ekleme - - -

Sen ne zamandır izliyorsun?? :D :D

Başladığı zamandan beridir izliyorum şahaneydi dizi Gamze Topuz katılıncada iyici muhteşem oldu. AB'de ispatı :X

Reytinger post: 1403388' Alıntı:
Ben 1-2 bölüme baktım ama sonra sıkıldım.Denk gelince göz gezdiriyorum ara sıra.:D

Ekranlara gelmiş geçmiş Karakol dizisinden sonra en kaliteli polisiye dizisi bence. Sen git Arka Sokakları izle her bölüm silahlar patlıyor ya sıkılmazsın :X

Billy Kane post: 1403395' Alıntı:
Ekranlara gelmiş geçmiş Karakol dizisinden sonra en kaliteli polisiye dizisi bence. Sen git Arka Sokakları izle her bölüm silahlar patlıyor ya sıkılmazsın :X
Ne alakası var şimdi?? Ben diziye kötü demedim.:) Ben de bakıyordum ama dizide bazen konuşmalar durma noktasına geliyor.:D

Güzel Çirkin çok güzel ve konulu bir dizi hiç de sıkmıyor. Ayrıca sonu hep çok heyecanlı bitiyor. Kanal D inşallah haftasonunda yer bulabilir diziye. En azından denenmeli. :)

Güzel Çirkin Erler Filmin ilk A/B dizisi. PT2'de deneyebilir Kanal D ama yer olur mu bilmiyorum.