Bende avukat adayıyım canım, ama ben avrupa avukatı olacağım @Yiğitt türkiyeyle yetinsin.
Bende avukat adayıyım canım, ama ben avrupa avukatı olacağım @Yiğitt türkiyeyle yetinsin.
Adaylığını yesinler.Bende avukat adayıyım canım, ama ben avrupa avukatı olacağım @Yiğitt türkiyeyle yetinsin.Gerçi bende daha adayım ama neyse
Adaylığını yesinler.
Benim Kanal D fanı olmam beni Dünyaya açıyor zaten, gerek yok.
Kanal D dizileri yakında diğer gezegenlerde yayınlanacak zaten, oralara kalmadık.Son haberle birlikte türk dizileri arap ülkelerinden kaldırıldı canısı, diğer ülkelerde de ilgisi büyük değil
Evet ben ayda ortalama 5000 € kazanacağım ki bu 23.000 TL ediyor. @Yiğitt de 5000 TL'yle Kanal D'nin gündüz kuşağına bağış yapsın
Kanal D dizileri yakında diğer gezegenlerde yayınlanacak zaten, oralara kalmadık.
Siz havuz başında koktey yudumlarkan @Yiğitt hakkı yenilen köy halkını toplayıp gelip size ders verecekEvet ben ayda ortalama 5000 € kazanacağım ki bu 23.000 TL ediyor. @Yiğitt de 5000 TL'yle Kanal D'nin gündüz kuşağına bağış yapsın
Sizin dolar da sizin oralarda para etmiyor.Evet ben ayda ortalama 5000 € kazanacağım ki bu 23.000 TL ediyor. @Yiğitt de 5000 TL'yle Kanal D'nin gündüz kuşağına bağış yapsın
Başka gezegenler derken, uzaylılar mı izleyecek yoksaKanal D dizileri yakında diğer gezegenlerde yayınlanacak zaten, oralara kalmadık.
Kanal D dizileri final yapmaz, süresi dolar ve izleyiciye veda eder.Başka gezegenler derken, uzaylılar mı izleyecek yoksaDizilerin ani final haberini duyarlarsasa Ufo'yla kanal d binasını işgal ederler artık
Hayati ve Diğerleri 1 bölüm olarak planlanmıştı zaten. Hatta sinema filmi falandıKanal D dizileri final yapmaz, süresi dolar ve izleyiciye veda eder.
Öyleydi zaten, Recep İvedik ve Cem Yılmaz filmleri gibi bir iş yaptık.Hayati ve Diğerleri 1 bölüm olarak planlanmıştı zaten. Hatta sinema filmi falandı
Bizimki euro canımSizin dolar da sizin oralarda para etmiyor.
Her neyse anlamında yazdım onu zaten, sizde de o değerli değil.Bizimki euro canımDolar'ı Abd kullanıyor Avukat
Hakkı yenilen köy halkı derken Kanal D dizilerinden bahsediyorsun sanırımSiz havuz başında koktey yudumlarkan @Yiğitt hakkı yenilen köy halkını toplayıp gelip size ders verecek
TL kadar değersiz olmasa da pek fazla değeri yok. Trump'in başa gelmesiyle çöktü o zatenHer neyse anlamında yazdım onu zaten, sizde de o değerli değil.Sizin para Türkiye'de değere biner.
O geliyor Zenginlerin düşmanı Köylünün dostuHakkı yenilen köy halkı derken Kanal D dizilerinden bahsediyorsun sanırım
TL kadar değersiz olmasa da pek fazla değeri yok. Trump'in başa gelmesiyle çöktü o zaten
Ahey ahey ahey
Bu hafta düşüş yaşamışız ama tekrar zirveyi almışsın Çiko tebrikler
Resmimi arka planın yaptın galiba, sürekli atıyorsun falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?