5-11 Şubat 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Kaç haftadır zirvedesin acaba sen

ben normalde 250-300 arası yazarım. Film/dizi etkinliğinde @destere @Çiğdem- ve bi kaç kişiyle oldukça laflaamaya başladım
yine düşerim heralde

kendimi 6. olmuş gibi hissediyorum altüst olmuşum sıralamada

en kötü tarafı @Forumdash ın bile beni geçmiş olması
)
Aaa kış ayı yine yoğun dönemdeyim @eskici geçebilirde ama yoğun dönemde daha çok yazıyorum zaten hepimiz bir cins tuhafız
@kerem

@Forumdash maşşllah inş düşmezsin @destere ile konuştururuz biz seni tabi başbaşa kalamıyoruz onunla buda işime geliyor

Dedim ya haftasonu izlicemd diye
sen de kötülersen 2 kat hızda izlicem

Muhtemelen destereye uyarım 5-6 puan
@Aserat da @MasacRE- Gibi tuhaf filmler öneriyor

Phantom Thread'i diyorsunuz galiba
Onu Forumdash da söylüyordu 8.7 imdbsi var merak ediyorum diye, o zaman da söylemiştim o puanlar fularlıların puanlarıdır genel izleyici seyredince düşer diye nitekim düşmüş şu an 8.1

Puana göre filmmi seçilir ayoll Oscarda abartılan filmler en kıytırık filmler oluyor daha öğrenemedinizmi
@Forumdash

Hor görülen filmler ise en kalitelileri oluyor

Puana göre filmmi seçilir ayoll Oscarda abartılan filmler en kıytırık filmler oluyor daha öğrenemedinizmi
@Forumdash

Hor görülen filmler ise en kalitelileri oluyor
Bizim izlediklerimizin hiç biri düşük puanlı değil abartma sende
En çok hangi filmleri beğendin, söyle bakayım puanlarına

Bizim izlediklerimizin hiç biri düşük puanlı değil abartma sende
En çok hangi filmleri beğendin, söyle bakayım puanlarına
2 Tane velet kızlı film vardı bir tanede o aksiyon filmi işte tam olarak bu 3 filmi beğendim hatta @destere @Forumdash film heyeti olarak bu 3 filmden tam tatmin olduk

Diğerlerinden yine idare edenleride vardı çok kötüleride vardı

Velet kızlı filmleri bilmiyorum da diğer dediğin Baby Driver 7.7'miş bak o da düşük puanlı değil gördün mü arada çok ufak bir fark var sadece

Nasıl bilmiyorsun ayoll izlediğini hatırlıyorum ama isimleri aklımda yok ki
Ben sizin kadar film izlemedim ya, bir ara sınavlarım vardı ara vermiştim siz o zamanlar pancar motoru gibi gitmiş hepsini izlemişsiniz
Ben de mart'a kadar yavaş yavaş tamamlarım filmleri artık

Ben sizin kadar film izlemedim ya, bir ara sınavlarım vardı ara vermiştim siz o zamanlar pancar motoru gibi gitmiş hepsini izlemişsiniz
Ben de mart'a kadar yavaş yavaş tamamlarım filmleri artık
O 2 Velet kız filmine mutlaka bak önceliğin onlar olsun

Dur bakalım kötüleyip de demoralize etme milleti

8.7 olsun ya da olmasın izlerken zevk alayım

@destere @Forumdash tercüme eder misiniz lütfen, Çiğdem hangi filmlerden bahsediyor şu anda
Florida Project (Yeşil Cin Dediği)
Baby Driver ve Gifted (Kaptan Amerika)

Ama şeyi unutmuş hogatha kıskançliğinda
Mother @Çiğdem- @destere