5-11 Şubat 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Kaç haftadır zirvedesin acaba sen :A :A

Gerçek ismim olsun dedim :A
Eskisi daha mi iyiydi :A

Ne haftası ben foruma geldiğimden beri zirvede :A:A asrını dolduracak geveze :A

5 puanım 17 Şubatta
4 puanım da 26 Şubatta siliniyor
Köşesinden döndüm, kutulamayacaklar bir daha benden :A:A

Eskisi daha bir havalı duruyordu sanki ama bu da güzel yani :A :A
@Çiğdem- gevezeliğiyle meşhurdur onu zirveden indirmek kolay olmayacaktır ama deneriz tabi :A bu hafta baya yaklaşmışım aslında ama haftaya ne olur bilemiyorum :A

ben normalde 250-300 arası yazarım. Film/dizi etkinliğinde @destere @Çiğdem- ve bi kaç kişiyle oldukça laflaamaya başladım:X yine düşerim heralde:X

kendimi 6. olmuş gibi hissediyorum altüst olmuşum sıralamada :)
en kötü tarafı @Forumdash ın bile beni geçmiş olması :))
Aaa kış ayı yine yoğun dönemdeyim @eskici geçebilirde ama yoğun dönemde daha çok yazıyorum zaten hepimiz bir cins tuhafız :F :F :F @kerem

@Forumdash maşşllah inş düşmezsin @destere ile konuştururuz biz seni tabi başbaşa kalamıyoruz onunla buda işime geliyor :A :A :A

Dedim ya haftasonu izlicemd diye :X sen de kötülersen 2 kat hızda izlicem :A

Muhtemelen destereye uyarım 5-6 puan :A @Aserat da @MasacRE- Gibi tuhaf filmler öneriyor :A :A :A

işin kötü tarafı o filmin ilk mesajını aserattan önce ben yazmışım ve izleyelim diye önermişim size :)) kendimi ne kadar kalaylasam azdır :) tabi o zamanlar imdb si 8.7 civarındaydı :)) imdb kurbanıyım :)
Phantom Thread'i diyorsunuz galiba :A Onu Forumdash da söylüyordu 8.7 imdbsi var merak ediyorum diye, o zaman da söylemiştim o puanlar fularlıların puanlarıdır genel izleyici seyredince düşer diye nitekim düşmüş şu an 8.1 :A

Phantom Thread'i diyorsunuz galiba :A Onu Forumdash da söylüyordu 8.7 imdbsi var merak ediyorum diye, o zaman da söylemiştim o puanlar fularlıların puanlarıdır genel izleyici seyredince düşer diye nitekim düşmüş şu an 8.1 :A
işin kötü tarafı o filmin ilk mesajını aserattan önce ben yazmışım ve izleyelim diye önermişim size :)) kendimi ne kadar kalaylasam azdır :) tabi o zamanlar imdb si 8.7 civarındaydı :)) imdb kurbanıyım :)
Puana göre filmmi seçilir ayoll Oscarda abartılan filmler en kıytırık filmler oluyor daha öğrenemedinizmi :A :A :A @Forumdash

Hor görülen filmler ise en kalitelileri oluyor :A :A :A

Puana göre filmmi seçilir ayoll Oscarda abartılan filmler en kıytırık filmler oluyor daha öğrenemedinizmi :A :A :A @Forumdash

Hor görülen filmler ise en kalitelileri oluyor :A :A :A
Bizim izlediklerimizin hiç biri düşük puanlı değil abartma sende :A En çok hangi filmleri beğendin, söyle bakayım puanlarına :A

Bizim izlediklerimizin hiç biri düşük puanlı değil abartma sende :A En çok hangi filmleri beğendin, söyle bakayım puanlarına :A
2 Tane velet kızlı film vardı bir tanede o aksiyon filmi işte tam olarak bu 3 filmi beğendim hatta @destere @Forumdash film heyeti olarak bu 3 filmden tam tatmin olduk :A :A :A

Diğerlerinden yine idare edenleride vardı çok kötüleride vardı :A

1 Şarısın kız velet vardı Kapcan America oynuyordu :A 1 Velet kızda sokakta oynuyordu ordada Örümcek Adamdan Yeşil Cin vardı :F

Aksiyon filmini zaten biliyorsun müzik dinleyen gözüklü oğlan :A Şimdi herkes anlamıştır:A :A :A @destere @Forumdash
Velet kızlı filmleri bilmiyorum da diğer dediğin Baby Driver 7.7'miş bak o da düşük puanlı değil gördün mü arada çok ufak bir fark var sadece :A

Nasıl bilmiyorsun ayoll izlediğini hatırlıyorum ama isimleri aklımda yok ki :A :A :A
Ben sizin kadar film izlemedim ya, bir ara sınavlarım vardı ara vermiştim siz o zamanlar pancar motoru gibi gitmiş hepsini izlemişsiniz :A Ben de mart'a kadar yavaş yavaş tamamlarım filmleri artık :A

Ben sizin kadar film izlemedim ya, bir ara sınavlarım vardı ara vermiştim siz o zamanlar pancar motoru gibi gitmiş hepsini izlemişsiniz :A Ben de mart'a kadar yavaş yavaş tamamlarım filmleri artık :A
O 2 Velet kız filmine mutlaka bak önceliğin onlar olsun :A :A :A

Dur bakalım kötüleyip de demoralize etme milleti :A
8.7 olsun ya da olmasın izlerken zevk alayım :X
@destere @Forumdash tercüme eder misiniz lütfen, Çiğdem hangi filmlerden bahsediyor şu anda :A
Florida Project (Yeşil Cin Dediği)
Baby Driver ve Gifted (Kaptan Amerika)

Ama şeyi unutmuş hogatha kıskançliğinda:X Mother @Çiğdem- @destere