Dün yoktun bugun düştün Dün gelseydin sisteme geçerdi sanırım?sevinmeye seviniyorumda, sadece kendi düştüğüm duruma üzülüyorum
Dün yoktun bugun düştün Dün gelseydin sisteme geçerdi sanırım?sevinmeye seviniyorumda, sadece kendi düştüğüm duruma üzülüyorum
Kaç haftadır zirvedesin acaba sen
Gerçek ismim olsun dedim
Eskisi daha mi iyiydi
Ne haftası ben foruma geldiğimden beri zirvede asrını dolduracak geveze
5 puanım 17 Şubatta
4 puanım da 26 Şubatta siliniyor
Köşesinden döndüm, kutulamayacaklar bir daha benden
Eskisi daha bir havalı duruyordu sanki ama bu da güzel yani
@Çiğdem- gevezeliğiyle meşhurdur onu zirveden indirmek kolay olmayacaktır ama deneriz tabi bu hafta baya yaklaşmışım aslında ama haftaya ne olur bilemiyorum
Aaa kış ayı yine yoğun dönemdeyim @eskici geçebilirde ama yoğun dönemde daha çok yazıyorum zaten hepimiz bir cins tuhafız @keremkendimi 6. olmuş gibi hissediyorum altüst olmuşum sıralamada
en kötü tarafı @Forumdash ın bile beni geçmiş olması )
Tamam ben seni korucam bacımAaa kış ayı yine yoğun dönemdeyim @eskici geçebilirde ama yoğun dönemde daha çok yazıyorum zaten hepimiz bir cins tuhafız @kerem
@Forumdash maşşllah inş düşmezsin @destere ile konuştururuz biz seni tabi başbaşa kalamıyoruz onunla buda işime geliyor
Geceleri diğer konuştuklarım @destere den önce uyuyorlar bir sen kalıyorsun yanı o 3 kişi film izleyen bir film bulmuştuk aramızda oturmaya devam etTamam ben seni korucam bacım
Sen şu desterenin beğendiği filmi izledinmi o konuya henüz bakmadımBir film bulduk ama @destere damadın cıktı biz ona anlık fotomuz diyelim
Dedim ya haftasonu izlicemd diye sen de kötülersen 2 kat hızda izlicemSen şu desterenin beğendiği filmi izledinmi o konuya henüz bakmadım
işin kötü tarafı o filmin ilk mesajını aserattan önce ben yazmışım ve izleyelim diye önermişim size ) kendimi ne kadar kalaylasam azdır tabi o zamanlar imdb si 8.7 civarındaydı ) imdb kurbanıyımDedim ya haftasonu izlicemd diye sen de kötülersen 2 kat hızda izlicem
Dedim ya haftasonu izlicemd diye sen de kötülersen 2 kat hızda izlicem
Phantom Thread'i diyorsunuz galiba Onu Forumdash da söylüyordu 8.7 imdbsi var merak ediyorum diye, o zaman da söylemiştim o puanlar fularlıların puanlarıdır genel izleyici seyredince düşer diye nitekim düşmüş şu an 8.1işin kötü tarafı o filmin ilk mesajını aserattan önce ben yazmışım ve izleyelim diye önermişim size ) kendimi ne kadar kalaylasam azdır tabi o zamanlar imdb si 8.7 civarındaydı ) imdb kurbanıyım
Phantom Thread'i diyorsunuz galiba Onu Forumdash da söylüyordu 8.7 imdbsi var merak ediyorum diye, o zaman da söylemiştim o puanlar fularlıların puanlarıdır genel izleyici seyredince düşer diye nitekim düşmüş şu an 8.1
Puana göre filmmi seçilir ayoll Oscarda abartılan filmler en kıytırık filmler oluyor daha öğrenemedinizmi @Forumdashişin kötü tarafı o filmin ilk mesajını aserattan önce ben yazmışım ve izleyelim diye önermişim size ) kendimi ne kadar kalaylasam azdır tabi o zamanlar imdb si 8.7 civarındaydı ) imdb kurbanıyım
Bizim izlediklerimizin hiç biri düşük puanlı değil abartma sende En çok hangi filmleri beğendin, söyle bakayım puanlarınaPuana göre filmmi seçilir ayoll Oscarda abartılan filmler en kıytırık filmler oluyor daha öğrenemedinizmi @Forumdash
Hor görülen filmler ise en kalitelileri oluyor
2 Tane velet kızlı film vardı bir tanede o aksiyon filmi işte tam olarak bu 3 filmi beğendim hatta @destere @Forumdash film heyeti olarak bu 3 filmden tam tatmin oldukBizim izlediklerimizin hiç biri düşük puanlı değil abartma sende En çok hangi filmleri beğendin, söyle bakayım puanlarına
@destere @Forumdash tercüme eder misiniz lütfen, Çiğdem hangi filmlerden bahsediyor şu anda2 Tane velet kızlı film vardı bir tanede o aksiyon filmi işte tam olarak bu 3 filmi beğendim hatta @destere @Forumdash film heyeti olarak bu 3 filmden tam tatmin olduk
Diğerlerinden yine idare edenleride vardı çok kötüleride vardı
1 Şarısın kız velet vardı Kapcan America oynuyordu 1 Velet kızda sokakta oynuyordu ordada Örümcek Adamdan Yeşil Cin vardı@destere @Forumdash tercüme eder misiniz lütfen, Çiğdem hangi filmlerden bahsediyor şu anda
Velet kızlı filmleri bilmiyorum da diğer dediğin Baby Driver 7.7'miş bak o da düşük puanlı değil gördün mü arada çok ufak bir fark var sadece1 Şarısın kız velet vardı Kapcan America oynuyordu 1 Velet kızda sokakta oynuyordu ordada Örümcek Adamdan Yeşil Cin vardı
Aksiyon filmini zaten biliyorsun müzik dinleyen gözüklü oğlan Şimdi herkes anlamıştır @destere @Forumdash
Nasıl bilmiyorsun ayoll izlediğini hatırlıyorum ama isimleri aklımda yok kiVelet kızlı filmleri bilmiyorum da diğer dediğin Baby Driver 7.7'miş bak o da düşük puanlı değil gördün mü arada çok ufak bir fark var sadece
Ben sizin kadar film izlemedim ya, bir ara sınavlarım vardı ara vermiştim siz o zamanlar pancar motoru gibi gitmiş hepsini izlemişsiniz Ben de mart'a kadar yavaş yavaş tamamlarım filmleri artıkNasıl bilmiyorsun ayoll izlediğini hatırlıyorum ama isimleri aklımda yok ki
O 2 Velet kız filmine mutlaka bak önceliğin onlar olsunBen sizin kadar film izlemedim ya, bir ara sınavlarım vardı ara vermiştim siz o zamanlar pancar motoru gibi gitmiş hepsini izlemişsiniz Ben de mart'a kadar yavaş yavaş tamamlarım filmleri artık
Dur bakalım kötüleyip de demoralize etme milletiişin kötü tarafı o filmin ilk mesajını aserattan önce ben yazmışım ve izleyelim diye önermişim size ) kendimi ne kadar kalaylasam azdır tabi o zamanlar imdb si 8.7 civarındaydı ) imdb kurbanıyım
8.7 olsun ya da olmasın izlerken zevk alayımPhantom Thread'i diyorsunuz galiba Onu Forumdash da söylüyordu 8.7 imdbsi var merak ediyorum diye, o zaman da söylemiştim o puanlar fularlıların puanlarıdır genel izleyici seyredince düşer diye nitekim düşmüş şu an 8.1
Florida Project (Yeşil Cin Dediği)@destere @Forumdash tercüme eder misiniz lütfen, Çiğdem hangi filmlerden bahsediyor şu anda