The Shape of Water filminide sevmişti @Çiğdem- canavarla dilsiz kadının aşkını öve öve bitiremiyordu onuda saymayı unutmuş
The Shape of Water filminide sevmişti @Çiğdem- canavarla dilsiz kadının aşkını öve öve bitiremiyordu onuda saymayı unutmuş
Doğru onu da yazacaktim da birden diziye kendi yaptiğim yorum aklıma geldi Abartılı beğenmişmiydi? Mother'ı saymamiş oysa beğenmişti. Blade Runner'ı da sevmiştiThe Shape of Water filminide sevmişti @Çiğdem- canavarla dilsiz kadının aşkını öve öve bitiremiyordu onuda saymayı unutmuş
Aaa evet @Forumdash isimlerini söylemiş velet kızlı diziler bunlarDoğru onu da yazacaktim da birden diziye kendi yaptiğim yorum aklıma geldi Abartılı beğenmişmiydi? Mother'ı saymamiş oysa beğenmişti. Blade Runner'ı da sevmişti
canavarlı filmide sevmiştin inkar etme hogathaAaa evet @Forumdash isimlerini söylemiş velet kızlı diziler bunlar
Florida Project (Yeşil Cin Dediği)
Baby Driver ve Gifted (Kaptan Amerika)
Aksiyonlu diziyi söylemiştim Anneyi demeyi unutmuşum evet oda normal Anne değil baya karışık bir hikaye @MasacRE- Aaa @sokak sanati nin Canlı konuşan tablo filimide iyiydi
Aaaa işte En yüksek verdiklerimizi dedim başkada idare eder bulduklarımız oldu tabicanavarlı filmide sevmiştin inkar etme hogatha
okadar yazımı görememen tuhaf son 2 hafta 20 konu açıp durdum haftalık.Ayıptır söylemesi çok istikrarlıyım geçende 82 yazmıştım diye hatırlıyorum
@Dosi sen yine bir yerlerde yazmışsın ama ben göremiyorum
okadar yazımı görememen tuhaf son 2 hafta 20 konu açıp durdum haftalık.
20.000 oldum konusu bile açıldı. Sen "dosi" yazısını görmeme ayarımı yaptın ne?
Bundan sonra pek göremezsen normal çünkü durgun döneme geçtim