dün bakamadim, bugünde reytinglere dahi bakmadim Son Yaz dizisinden önce bitmesin yeter bana hikayesini anlatmasina müsade edecektir kanalKırmızı Oda nihayet Total'de de zirveyi almış tebrikler. Meliha ve Alya gidince herkes düşer diyordu ama hala ilgi çekici hikayelerle reytinglerini ayakta tutmayı başarıyor. Boncuk gitti ama hem Sadi hem de Nazlı vakaları izleyici nezdinde tuttu gibi görünüyor artık 1-2 ay daha kafası rahat.
AB'nin durumu o kadar içler acısı ki. 3 küsür reyting alıp Total'de 16. olan dizi AB'de yine aynı oranlarla 5. oluyor. Son Yaz AB boşluğunu doldurur (bir ara 6 küsüre çıktı zaten) dedik ama o da bekleneni tam veremedi gibi. Umarım bitmez ama biterse de sağlık olsun zaten Funda Eryiğit'i Kırmızı Oda'da görmek istiyorum.
İşin maliyet boyutunu bilmiyoruz ama Seni Çok Bekledim gibi bir dizinin ucuz bütçeyle çekilmediği ortada. Akrep'le bundan daha iyisini alıp yığınla para dökülen diziyle 4'ü bile görememek rezillik gerçekten. Aynı kanalda Kıvanç'lar, Tuba'lar, Meryem'ler battı ama Star bir türlü öğrenemedi sırtını starlara dayamanın mantıklı olmadığını.
Sanırım @Dosi dışında Akıncı izleyen biri kalmadı her hafta iyice batıyor. Fazla ısrar etmesek mi artık.
Son Yaz'la ne derdin var. Of ne hikayesi ya o dizidekine hikaye demek asıl hikayelere haksızlık olur.dün bakamadim, bugünde reytinglere dahi bakmadim Son Yaz dizisinden önce bitmesin yeter bana hikayesini anlatmasina müsade edecektir kanal
senin diger dizilere olan derdin gibi diziyi izlemeden antisi oldum isteSon Yaz'la ne derdin var. Of ne hikayesi ya o dizidekine hikaye demek asıl hikayelere haksızlık olur.
Yorumunuza karışmak haddim değil ama Playoff değil playout olmasın. Sevgilerimle.Kırmızı Oda tebrik ederim; Totalde tekrar liderliği ele almış.
Üç segmenttede lider. Sanırım son karakterlerin etkisi var. (Varsayım sadece)
Bugün için PlayOff kurulmuş ( küme düşme potası) ;
Son Yaz
---------
Akıncı
SÇB
Payidaht.
Son Yaz bu düşme grubundan şuan için en uzak dizi olsada sarı alanda ama Akıncı ve ŞÇB playoff mücadelesi verecek gibi duruyor.
TRT Abulhamiti bitirdiğinde elinde 3 tane sağlam proje var; birini sürdüğü an ... Bu sona kalan iki dizinin işi zor.
Biri kesin küme düşecektir.
Bakalım Cuma günleri neye gebe olacak.
Kanalın adı Star TV tabi starlara dayayacak sırtını.Kırmızı Oda nihayet Total'de de zirveyi almış tebrikler. Meliha ve Alya gidince herkes düşer diyordu ama hala ilgi çekici hikayelerle reytinglerini ayakta tutmayı başarıyor. Boncuk gitti ama hem Sadi hem de Nazlı vakaları izleyici nezdinde tuttu gibi görünüyor artık 1-2 ay daha kafası rahat.
AB'nin durumu o kadar içler acısı ki. 3 küsür reyting alıp Total'de 16. olan dizi AB'de yine aynı oranlarla 5. oluyor. Son Yaz AB boşluğunu doldurur (bir ara 6 küsüre çıktı zaten) dedik ama o da bekleneni tam veremedi gibi. Umarım bitmez ama biterse de sağlık olsun zaten Funda Eryiğit'i Kırmızı Oda'da görmek istiyorum.
İşin maliyet boyutunu bilmiyoruz ama Seni Çok Bekledim gibi bir dizinin ucuz bütçeyle çekilmediği ortada. Akrep'le bundan daha iyisini alıp yığınla para dökülen diziyle 4'ü bile görememek rezillik gerçekten. Aynı kanalda Kıvanç'lar, Tuba'lar, Meryem'ler battı ama Star bir türlü öğrenemedi sırtını starlara dayamanın mantıklı olmadığını.
Sanırım @Dosi dışında Akıncı izleyen biri kalmadı her hafta iyice batıyor. Fazla ısrar etmesek mi artık.
Starlara dayamak derken starlar üzerinden reklam yapıp gerisini boşlama anlamında. Böyle güzel güzel çekip senaryoyu kötü yazınca yani ambalajı iyi olup içi kofti çıkınca en büyük star bile kurtaramıyor. Oysa artık en büyük star senaryo.Kanalın adı Star TV tabi starlara dayayacak sırtını.