5 Şubat 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    21
Kırmızı Oda bu bölüm de mi reklamsız bölüm yayınlandı.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Kırmızı Oda tebrik ederim; Totalde tekrar liderliği ele almış.
Üç segmenttede lider. Sanırım son karakterlerin etkisi var. (Varsayım sadece)

Bugün için PlayOff kurulmuş ( küme düşme potası) ;

Son Yaz
---------
Akıncı
SÇB
Payidaht.

Son Yaz bu düşme grubundan şuan için en uzak dizi olsada sarı alanda ama Akıncı ve ŞÇB playoff mücadelesi verecek gibi duruyor.
TRT Abulhamiti bitirdiğinde elinde 3 tane sağlam proje var; birini sürdüğü an ... Bu sona kalan iki dizinin işi zor.
Biri kesin küme düşecektir.
Bakalım Cuma günleri neye gebe olacak.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Kırmızı Oda tüm gruplarda güzel yükseliş yaşamış.

Ramo düşüşte. AB'de 4'ün altında kalmış.

Son Yaz 2 grupta hafif düşüş yaşamış, AB'de de yükselip +4 almış.

SÇB Total ve ABC'de aşırı az bir yükseliş yaşamış. AB'de de yine hafiften yükselmiş.

Akıncı yine düşüşte. Artık daha da kötü gitmeye başladı.

Arka Sokaklar da düşmüş ama reytingleri iyi. AB'sini biraz yükseltse çok güzel olacak.

Seni Çok Bekledim düşündüğüm gibi oldu. Ya tam tutacaktı yada hiç varlık gösteremeyecekti. Akrep perşembe günkü bölümüyle cuma akşamı yayınlansaydı AB ve ABC1 en az 4.50 ve üstü olurdu. Üstelik maaliyeti de Seni Çok Bekledim'in altında olan bir yapım. Kanal yazık etti.

Kırmızı Oda nihayet Total'de de zirveyi almış tebrikler. :Z Meliha ve Alya gidince herkes düşer diyordu ama hala ilgi çekici hikayelerle reytinglerini ayakta tutmayı başarıyor. Boncuk gitti ama hem Sadi hem de Nazlı vakaları izleyici nezdinde tuttu gibi görünüyor artık 1-2 ay daha kafası rahat. :Z

AB'nin durumu o kadar içler acısı ki. 3 küsür reyting alıp Total'de 16. olan dizi AB'de yine aynı oranlarla 5. oluyor. Son Yaz AB boşluğunu doldurur (bir ara 6 küsüre çıktı zaten) dedik ama o da bekleneni tam veremedi gibi. Umarım bitmez ama biterse de sağlık olsun zaten Funda Eryiğit'i Kırmızı Oda'da görmek istiyorum. :A

İşin maliyet boyutunu bilmiyoruz ama Seni Çok Bekledim gibi bir dizinin ucuz bütçeyle çekilmediği ortada. Akrep'le bundan daha iyisini alıp yığınla para dökülen diziyle 4'ü bile görememek rezillik gerçekten. Aynı kanalda Kıvanç'lar, Tuba'lar, Meryem'ler battı ama Star bir türlü öğrenemedi sırtını starlara dayamanın mantıklı olmadığını. :A

Sanırım @Dosi dışında Akıncı izleyen biri kalmadı her hafta iyice batıyor. Fazla ısrar etmesek mi artık. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24 and Dosi
Kırmızı Oda nihayet Total'de de zirveyi almış tebrikler. :Z Meliha ve Alya gidince herkes düşer diyordu ama hala ilgi çekici hikayelerle reytinglerini ayakta tutmayı başarıyor. Boncuk gitti ama hem Sadi hem de Nazlı vakaları izleyici nezdinde tuttu gibi görünüyor artık 1-2 ay daha kafası rahat. :Z

AB'nin durumu o kadar içler acısı ki. 3 küsür reyting alıp Total'de 16. olan dizi AB'de yine aynı oranlarla 5. oluyor. Son Yaz AB boşluğunu doldurur (bir ara 6 küsüre çıktı zaten) dedik ama o da bekleneni tam veremedi gibi. Umarım bitmez ama biterse de sağlık olsun zaten Funda Eryiğit'i Kırmızı Oda'da görmek istiyorum. :A

İşin maliyet boyutunu bilmiyoruz ama Seni Çok Bekledim gibi bir dizinin ucuz bütçeyle çekilmediği ortada. Akrep'le bundan daha iyisini alıp yığınla para dökülen diziyle 4'ü bile görememek rezillik gerçekten. Aynı kanalda Kıvanç'lar, Tuba'lar, Meryem'ler battı ama Star bir türlü öğrenemedi sırtını starlara dayamanın mantıklı olmadığını. :A

Sanırım @Dosi dışında Akıncı izleyen biri kalmadı her hafta iyice batıyor. Fazla ısrar etmesek mi artık. :A
dün bakamadim, bugünde reytinglere dahi bakmadim :A Son Yaz dizisinden önce bitmesin yeter bana :A hikayesini anlatmasina müsade edecektir kanal

dün bakamadim, bugünde reytinglere dahi bakmadim :A Son Yaz dizisinden önce bitmesin yeter bana :A hikayesini anlatmasina müsade edecektir kanal
Son Yaz'la ne derdin var. :A Of ne hikayesi ya o dizidekine hikaye demek asıl hikayelere haksızlık olur. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
Kırmızı Oda tebrik ederim; Totalde tekrar liderliği ele almış.
Üç segmenttede lider. Sanırım son karakterlerin etkisi var. (Varsayım sadece)

Bugün için PlayOff kurulmuş ( küme düşme potası) ;

Son Yaz
---------
Akıncı
SÇB
Payidaht.

Son Yaz bu düşme grubundan şuan için en uzak dizi olsada sarı alanda ama Akıncı ve ŞÇB playoff mücadelesi verecek gibi duruyor.
TRT Abulhamiti bitirdiğinde elinde 3 tane sağlam proje var; birini sürdüğü an ... Bu sona kalan iki dizinin işi zor.
Biri kesin küme düşecektir.
Bakalım Cuma günleri neye gebe olacak.
Yorumunuza karışmak haddim değil ama Playoff değil playout olmasın. :A Sevgilerimle.

Kanalın adı Star TV tabi starlara dayayacak sırtını.

• Harika
Reactions: STAR
'Seni Çok Bekledim' dizisinin tekrarları iyi gitmişti, bu hafta +5 oranına çıkar diye düşünüyordum. Yükseliş yaşamış ama tabi ki istenilen düzeyde değil, bu oranlar kanalı ve yapımcıyı mutlu eder mi? Pek sanmıyorum. Umarım yükselir ve günü kurtarabilir, bol tekrar ve iddialı tanıtımla izleyicinin ilgisini çekmesi sürpriz olmayacaktır. Sonradan yükselen çok iş gördük, arkasında duracaktır kanal.

'Akıncı' TOTAL'de ufak yükselse de AB grubunda düşüşe devam etmiş. Bu kadar düşmesi sürpriz oldu...

'Kırmızı Oda' üç grupta zirveyi almış, Boncuk'un hikayesi sonlandı izleyiciyi çekmiş bölüm belli ki. Alya'nın vedasında da oranlar artmıştı.

'Son Yaz' yükselip düşüyor ama istenileni veremiyor bence, keşke daha yükselse de tam tuttu desek. Bu oranlarla sürerse baharın gelmesiyle düşüşü göze alırsak riskli bence oranları.

• Beğendim
Reactions: STAR
Kırmızı Oda-güzel bir yükseliş yaşamış ve bütün gruplarda 1nci olmuş,bakalım yeni hikayeler nasıl gidecek.

Arka Sokaklar-hala TOTALde iyi reyting almaya devam ediyor hiç bir bölümü sonuna kadar izlemedim dizinin,çok amatörce geliyor,yönetmen sayesinde 10 dak izledikten sonra kafam ağırmaya başladı ama izleyicisi sadık kalıyor.

Ramo-TOTALde kendi kitlesini koruyor ama ABde yine 4 altında düştü bu dizi için iyi değil sonuçta büyük bütçeli dizi,Murat Yıldırım için umarım toparlanır adam çok iyi oynuyor.

Son Yaz-bu hafta yükseliş bekledim bütün gruplarda ama sadece ABde yükselmiş,yinede kanal şimdilik bitirmez diye düşünüyorum,ama 3e düşerse ozmn fişini çekebilir.

Akıncı-bir ilk olduğu için ilk bölümleri izledim ve destekledim ama zaten bu türlü dizileri hiç sevmemiştim ne Marvelin ne de DC yaptığı dizileri izlemedim.Dizi finale doğru emin adımlarla gidiyor ve Kardeşlerim hazır olduğunda final yapacak.

SÇB-Star TV için bir hayal kırıklığı daha,çok güvendikleri dizi tutmadı ve berbat başladıkları sezonu öyle bitireceklerini gibi duruyor.

Kanalın adı Star TV tabi starlara dayayacak sırtını.
Starlara dayamak derken starlar üzerinden reklam yapıp gerisini boşlama anlamında. Böyle güzel güzel çekip senaryoyu kötü yazınca yani ambalajı iyi olup içi kofti çıkınca en büyük star bile kurtaramıyor. Oysa artık en büyük star senaryo.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Kırmzı Oda'ya tebrikler.Her zamankı gigi Kırmızı Oda başarılı.Geçen Haftada Arka Sokaklar bir grupda birinciydi.

Kırmızı Oda'nın Total grubunda yeniden zirvede yer almasına sevindim. AB'de en yakın rakibi ile arasında neredeyse 7 reyting var.

Seni Çok Bekledim beklentiyi karşılayamadı. Kanal hemen karar vermeyecektir bir süre daha sabreder ama bu reytingler maliyetini zor karşılar.