5 Şubat 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

Tanıtım hayal kırıklığıydı bence , Fragmanlar çok iyi olmalı hazır totelde makas daralmışkan

Bölüm sonundaki sahneyi gösteren ve o sahneden devam eden aksiyonlu bir fragman lazım. Tanıtım dediğin Sneak Peek'ti, fragman önemli olan. Aksiyonlu bir fragman yayınlanır mutlaka.

Bölüm sonundaki sahneyi gösteren ve o sahneden devam eden aksiyonlu bir fragman lazım. Tanıtım dediğin Sneak Peek'ti, fragman önemli olan. Aksiyonlu bir fragman yayınlanır mutlaka.
Sneak olsun fark etmez bitmiş bölümden sahne veriyorlar . Biz bekliyoruz yeni bölümden

@xemrexxx için yayınladık o sahneyi

Seyirci kaçırdılar bence
Eşkiya ne zaman spoi vermezse fragmana bölüm çöküyor yanı insanlar daha merak edip bakacak sanıyorlar tam aksine seyirci kaçıyor
@Sherlock

Seyirci aksiyonlu fragman istiyor, aksiyonun olmadığı fragmanlar pek ilgi çekmiyor. Yine de kolay kolay AB ve ABC1’i bırakmaz bu saatten sonra Çukur.
tabisi de bnm için yayınladınız farukcuğum çiğdem cadolozuyla o ka iddiaya girdim celasun yamaçı kurtarırsa hogatha @vadikızı nın elini öpüp af dileyecek sonra @destere ile erotik bir gece geçirecek ay ne değişik bir kız bu aynı sözde hem sevaba giriyor hem günah işliyor @MasacRE- @MEnes @eskici @Aserat @xBUGRAx @cookies @Thequeer @Ahmed @Harunnn60 @Dosi