Polat Şaşmaz
Favori Üye
Kanal D'nin yaptığı her formatı Türkiye seviyor zaten.
he he öyle olmuş denizcim,yuvarla rakamları 10 reytinge çıkarırsın yakındaKırgın Çiçekler yine düşman çatlatarak yükselmiş ve AB de yeniden 3 reyting almış neredeyse totali de 5 almış Daha da yükselecek.
Çukur'umuz harika gitmiş Ben düşük gelir diye bekliyordum ki bölüm tempo olarak bence çok düşüktü @Çiğdem-
Fragmanlar iyiydi de bölüm bence düşüktü Ama yanıldığıma sevindimBölümün son bir saati tempo yüksekti, ikinci fragman da çok iyiydi. Normal bu sonuçlar. Bölüm sonunun etkisiyle daha da artabilir haftaya.
Fragmanlar iyiydi de bölüm bence düşüktü Ama yanıldığıma sevindim
Off o kurgu yine mi başlıyor Adam ifşa ola ola 3-4 senedir aynı isimleri ekrana sürüyorFragmanlara göre tempo düşüktü, özellikle ilk bir buçuk saatlik kısım. Ancak kalan kısımda tempo yüksek olduğu için reytingler de artmış. Haftaya daha yüksek alırız dedim ama Survivor bugün de yayınlanacak muhtemelen, Çukur ve Söz'ü geçemez ama oranlarına etki eder.
Off o kurgu yine mi başlıyor Adam ifşa ola ola 3-4 senedir aynı isimleri ekrana sürüyor
Ona ne şüphe Ben de netten bakmayı düşünüyorumEvet yine aynı isimlerle başlıyor. Bol entrikalı, kaoslu falan olacağı için iyi izlenir bu sene.
Ona ne şüphe Ben de netten bakmayı düşünüyorum
Evet ama izlemeyi seviyorum Ben reality show seviyorum hep diyorum Sadece ütopyadan sonra Acun'a inanmıyorum, o yuzdendir ki atarım giderimAz önce “yine mi aynı kurgu başlıyor?” diyordun.
Çukur'umuz harika gitmiş Ben düşük gelir diye bekliyordum ki bölüm tempo olarak bence çok düşüktü @Çiğdem-
Sahne tanıtımından yeni bölümle ilgili ip ucu vermediler , geçen bölümde olan Yamaç ile şu gıcık oğlanın sahnesini verdilerBölümün son bir saati tempo yüksekti, ikinci fragman da çok iyiydi. Normal bu sonuçlar. Bölüm sonunun etkisiyle daha da artabilir haftaya.
@xemrexxx için yayınladık o sahneyiSahne tanıtımından yeni bölümle ilgili ip ucu vermediler , geçen bölümde olan Yamaç ile şu gıcık oğlanın sahnesini verdiler
Bence iyi etmediler fragmanlar iyi olur umarım
Seyirci kaçırdılar bence Eşkiya ne zaman spoi vermezse fragmana bölüm çöküyor yanı insanlar daha merak edip bakacak sanıyorlar tam aksine seyirci kaçıyor @Sherlock
Tanıtım hayal kırıklığıydı bence , Fragmanlar çok iyi olmalı hazır totelde makas daralmışkanSeyirci aksiyonlu fragman istiyor, aksiyonun olmadığı fragmanlar pek ilgi çekmiyor. Yine de kolay kolay AB ve ABC1’i bırakmaz bu saatten sonra Çukur.