5 Şubat 2018 Pazartesi Reyting Sonuçları

Tanıtım hayal kırıklığıydı bence , Fragmanlar çok iyi olmalı hazır totelde makas daralmışkan :A

Bölüm sonundaki sahneyi gösteren ve o sahneden devam eden aksiyonlu bir fragman lazım. Tanıtım dediğin Sneak Peek'ti, fragman önemli olan. Aksiyonlu bir fragman yayınlanır mutlaka. :A

Bölüm sonundaki sahneyi gösteren ve o sahneden devam eden aksiyonlu bir fragman lazım. Tanıtım dediğin Sneak Peek'ti, fragman önemli olan. Aksiyonlu bir fragman yayınlanır mutlaka. :A
Sneak olsun fark etmez bitmiş bölümden sahne veriyorlar . Biz bekliyoruz yeni bölümden :A

@xemrexxx için yayınladık o sahneyi:A

Seyirci kaçırdılar bence :A Eşkiya ne zaman spoi vermezse fragmana bölüm çöküyor yanı insanlar daha merak edip bakacak sanıyorlar tam aksine seyirci kaçıyor :A @Sherlock

Seyirci aksiyonlu fragman istiyor, aksiyonun olmadığı fragmanlar pek ilgi çekmiyor. Yine de kolay kolay AB ve ABC1’i bırakmaz bu saatten sonra Çukur. :A
tabisi de bnm için yayınladınız farukcuğum çiğdem cadolozuyla o ka iddiaya girdim celasun yamaçı kurtarırsa hogatha @vadikızı nın elini öpüp af dileyecek sonra @destere ile erotik bir gece geçirecek ay ne değişik bir kız bu aynı sözde hem sevaba giriyor hem günah işliyor @MasacRE- @MEnes @eskici @Aserat @xBUGRAx @cookies @Thequeer @Ahmed @Harunnn60 @Dosi