Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dedim ya ilk bölümü ne yazıkki izledim diye :)
ilk bölümü izlediğim halde reytinge cücük kadar katkımız olmamıştı :) onun için boşuna bana eziyet çektirme o diziyi teneşir paklar anca :))

puanı bol buldun sanırım:) yok 8 de yetmez 10 üzerinden 12 falan vereydin @Tolstoyevski gibi :)
La sen reytinge göre mi dizi izliyorsun :) Sen diziyi beğendin mi onu de hele salla şimdi reytingi cücüğü falan :A

pardon yaw bu konu karnıbahar konusu değilmişki ? ben 46 yı hiç izlemedim daha niye yorum yapıyorumki anlaamdım :)
Hskdhdjdhdgsdha Allah belanı :kiki:

1x2

İlk bölüme göre tempo daha düşüktü sanki.. Beğendim ama biraz aksiyon filanda olsa daha iyi olur sanki..

Adam orada kendi hikayesini anlatıyor. Diyor babam seni kurtardı ama kendisi 3 gün sonra öldü diyor. Ceyda'nın babası da kader kısmet diyor :F Sonra benim hayatım zaten b*k gibi dedi. :F Allahım sinir oldum. :D Neyse ki layığını buldu.

Ceyde gereksiz üzüldü bence bu kadar ağlamaya değmez o kötü baba için bilemedim açıkçası.

Yeni gelen sarışın kız iyi. :D Güzel espirilerde yaptı sevdim. :D
Birkaç soru işareti akıllarda kaldı. Onları da aydınlatırlar umarım. :X

Hadi 8.0 vereyim o zaman. :X Türk dizisi diye torpil geçelim azıcık. :A

@Doğu @Billy Kane @-KADİR- @Since2011 @Master.1000 @MEnes @beyazsoy @Polat Şaşmaz

@destere hala izlemedin. :)) Birde dersin süreler çok uzun diye. :)))
O aarisin kiza hic bulasma vermem :D

Ayin sahnesinde içilen şey ile izleyiciye sunulan bu dizi aynı etkiyi taşıyor. İki hafta içinde 1. Bölümü tam beş kez izledim. Müzikler insanı resmen kilitliyor diziye. Yarın duruma göre.. eve geldiğimde 2. Bölümü ikici kez izleyeceğim. Reytingler vasat! Şuan takib ettiğim tek dizi! Bunu da kaybedersek zaten TV'yi direk çöpe basmak lazım.

Son düzenleme:
Ayin sahnesinde içilen şey ile izleyiciye sunulan bu dizi aynı etkiyi taşıyor. İki hafta içinde 1. Bölümü tam beş kez izledim. Müzikler insanı resmen kilitliyor diziye. Yarın duruma göre.. eve geldiğimde 2. Bölümü ikici kez izleyeceğim. Reytingler vasat! Şuan takib ettiğim tek dizi! Bunu da kaybedersel zaten TV'yi direk çöpe basmak lazım.
Mecburen reytingleri önemsemeden izleyeceğiz bu farklı ve mükemmel yapımı . Umarım kanal da en azından şöyle bir 3 sezon umursamaz da biz de mahrum kalmayız. Türk Tv standartlarının çok üstünde çünkü net bir şekilde.

O degilde bolum bitiminden sonra bir daha ki bölüme izleyiciyi kacirmamak icin yeni bölüm fragmanını vermeleri lazımken kaç gün oldu daha fragmanı çıkarmadilar :D

---------- ----
46yokolanizlecom-46-yok-olan-site-logo2.png

3. Bölüm