Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bölüm çok iyiydi ama yine bir senaryo aksaklığı mı denir hatasımı denir artık.
45 yaslarında olduğu söylenen Murat, babasi öldüğünde 18 yasindan kucuk ve ehliyeti yok.
Ayni baba, ameliyata 15 yil once giriyor. yani Murat 30 yasindayken.
Bu durumda Murat ayni anda hem 18'den kucuk hem de 30 yasinda.ghfghtyjtgbftgtyjyy

Daha ikinci bölüm yani sonuçta ve bence çok büyük bir hata.
Onu dışında senaryo başarılı ve çekimler çok kaliteliydi.
İlk bölüme göre daha iyiydi diyebilirim.
Ehliyeti olmadığından bahsedilmedi sanırım araç kullanmayı geç öğrenmiş yeni başlamış olup onun heyecanıñı yaşamış olabilir 🙂

Total ve Ab grubunda geçen haftaki reytinglerini almis abc 1 de biraz gerilemiş muhtemeldir ki 13 bölüm izleyebilecez

Halkımızın kalite anlayışını tablodan görebiliyoruz. Zaten reyting üstü bir iş olduğu belliydi. Bence bu sezonu tamamlayacaktır. Ben stara güveniyorum ilk defa :)

Total ve Ab grubunda geçen haftaki reytinglerini almis abc 1 de biraz gerilemiş muhtemeldir ki 13 bölüm izleyebilecez
13 bölüm olur aga garanti :D
Halkımızın kalite anlayışını tablodan görebiliyoruz. Zaten reyting üstü bir iş olduğu belliydi. Bence bu sezonu tamamlayacaktır. Ben stara güveniyorum ilk defa :)
sezonun bitimine ne kalmış zaten tabi ki yayınlayacak :D

Aga zaten her dizi 13 bölüm garantiyle başlamıyor mu? 13 bölümü seve seve* yayınlayacaklar :A Sonrası meçhul.
tabi ki hayır sen hatları karıştırdın aga ; ilk etapta dizinin 13 bölümü üzernden anlaşılıyor tutarsa ona göre yeniden anlaşma yapılıyor :A yani kanal isterse 3.bölümde yayından kaldırabilir

tabi ki hayır sen hatları karıştırdın aga ; ilk etapta dizinin 13 bölümü üzernden anlaşılıyor tutarsa ona göre yeniden anlaşma yapılıyor :A yani kanal isterse 3.bölümde yayından kaldırabilir
Öyle de ama ben rezil reytinglerle 13 bölüme gelen çok dizi gördüm :) Yani biz 13'ü havada karada tamamlarız :)

Öyle de ama ben rezil reytinglerle 13 bölüme gelen çok dizi gördüm :) Yani biz 13'ü havada karada tamamlarız :)
kanala kalmış sonuçta ortada bir emek var 13 en azından 13 bölüm yayınlayabiliyorlar ama bu garanti değil onu söyledim

2. bölümü izledim az önce. Tempo iyiydi. Yasemin Allen kısa saçıyla şahane olmuş fazlasıyla beğendim. Diğer eleman pek sıcak karşılamadı kızı, severim böyle anlaşamayan ikilileri. :D İlk bölüme göre 8 dakika fazla sürdü umarım daha arttırmazlar.

1x2

İlk bölüme göre tempo daha düşüktü sanki.. Beğendim ama biraz aksiyon filanda olsa daha iyi olur sanki..

Adam orada kendi hikayesini anlatıyor. Diyor babam seni kurtardı ama kendisi 3 gün sonra öldü diyor. Ceyda'nın babası da kader kısmet diyor :F Sonra benim hayatım zaten b*k gibi dedi. :F Allahım sinir oldum. :D Neyse ki layığını buldu.

Ceyde gereksiz üzüldü bence bu kadar ağlamaya değmez o kötü baba için bilemedim açıkçası.

Yeni gelen sarışın kız iyi. :D Güzel espirilerde yaptı sevdim. :D
Birkaç soru işareti akıllarda kaldı. Onları da aydınlatırlar umarım. :X

Hadi 8.0 vereyim o zaman. :X Türk dizisi diye torpil geçelim azıcık. :A

@Doğu @Billy Kane @-KADİR- @Since2011 @Master.1000 @MEnes @beyazsoy @Polat Şaşmaz

@destere hala izlemedin. :)) Birde dersin süreler çok uzun diye. :)))

1x2

İlk bölüme göre tempo daha düşüktü sanki.. Beğendim ama biraz aksiyon filanda olsa daha iyi olur sanki..

Adam orada kendi hikayesini anlatıyor. Diyor babam seni kurtardı ama kendisi 3 gün sonra öldü diyor. Ceyda'nın babası da kader kısmet diyor :F Sonra benim hayatım zaten b*k gibi dedi. :F Allahım sinir oldum. :D Neyse ki layığını buldu.

Ceyde gereksiz üzüldü bence bu kadar ağlamaya değmez o kötü baba için bilemedim açıkçası.

@Doğu @Billy Kane @-KADİR- @Since2011 @Master.1000 @MEnes @beyazsoy @Polat Şaşmaz

Onu aşar bu diziler :A Hem izlemiyor hem de Karnıbahar diye ağlıyor :A Sen izle ki böyle diziler artsın zaten reyting lazım :A @destere

Onu aşar bu diziler :A Hem izlemiyor hem de Karnıbahar diye ağlıyor :A Sen izle ki böyle diziler artsın zaten reyting lazım :A @destere
dedim ya ilk bölümü ne yazıkki izledim diye :)
ilk bölümü izlediğim halde reytinge cücük kadar katkımız olmamıştı :) onun için boşuna bana eziyet çektirme o diziyi teneşir paklar anca :))

1x2

puanı bol buldun sanırım:) yok 8 de yetmez 10 üzerinden 12 falan vereydin @Tolstoyevski gibi :)

dedim ya ilk bölümü ne yazıkki izledim diye :)
ilk bölümü izlediğim halde reytinge cücük kadar katkımız olmamıştı :) onun için boşuna bana eziyet çektirme o diziyi teneşir paklar anca :))

puanı bol buldun sanırım:) yok 8 de yetmez 10 üzerinden 12 falan vereydin @Tolstoyevski gibi :)
Biraz torpil geçtim dedim zaten.:D Yoksa hakkı o kadar değildi. :D

pardon yaw bu konu karnıbahar konusu değilmişki ? ben 46 yı hiç izlemedim daha niye yorum yapıyorumki anlaamdım :)