olum sana noluyor açsa ne açmasa ne boşver@OzaN dizinin forumunu acabilir miyiz ?
olum sana noluyor açsa ne açmasa ne boşver@OzaN dizinin forumunu acabilir miyiz ?
Tamam geliyorumolum sana noluyor açsa ne açmasa ne boşvermekana gidelim yürü
![]()
tapatalktta begeni var birtek digerleri yokyanlışlıkla olmuştur tapatalkta oluyor![]()
Mekanına saldırı yapıyoruz sankiolum sana noluyor açsa ne açmasa ne boşvermekana gidelim yürü
![]()
harbi mi bilseydim bende o sisteme geçerdim ne güzeltapatalktta begeni var birtek digerleri yok![]()
Bana nasıl o zaman dislike verdintapatalktta begeni var birtek digerleri yok![]()
işte ona ben ve sağ kolum karar veriyoruz agaMekanına saldırı yapıyoruz sanki.Bir mesaj yazıyorsun sonra cevap vermiyeceksen hiç yazma
![]()
Chromedan girdimBana nasıl o zaman dislike verdin![]()
Bence tapatalk sistemine gec aga hem daha rahat hemde dislike kalp falan ivir zivir yok bu butonlardan begeni disinda baska bildirim falan da gelmiyorharbi mi bilseydim bende o sisteme geçerdim ne güzel![]()
Vadiye eleştiri yapmak ne zamandan beri ayıp oluyorişte ona ben ve sağ kolum karar veriyoruz agane yazacam vadiye laf atmışsın ayıp etmişsin bişey yazmaya gerek yok görmemezlikten geliyorum
Sağ kolun burada kalmak isterse kalır adam beğenmiş diziyi neden adama karışıyorsunişte ona ben ve sağ kolum karar veriyoruz aga![]()
Tavuk muyuz bizKimsenin yatmaya niyeti yok galiba.![]()
bana sevmediklerimin ağzıyla cevap vermen hoş değil vadiyi eleştireceksen gel konuya yaz istediğini karışan mı var ayıp oluyor diyen mi var konu burda vadi değil.Vadiye eleştiri yapmak ne zamandan beri ayıp oluyor.Cevap beklediğim konu o değil zaten sen demişsin ya amerikan özentisi diye bende diyorum ki neye göre özenti?
buraya yazacağımıza genel sohbete yazarız ikimiz adına konuşuyorum gerisini bilmem karışamamSağ kolun burada kalmak isterse kalır adam beğenmiş diziyi neden adama karışıyorsun
Tavuk muyuz biz.Takas yatar birazdan
))
Herkesi kendime benzettimKimsenin yatmaya niyeti yok galiba.![]()
Bende kaçıcam azsonra yatsak iyi olucak.))Herkesi kendime benzettimBugün de benim uykum geldi iyi mi
![]()
Sende o zaman benim izlediğim diziyle dalga geçmiyeceksin senin mantığına göre o da ayıp oluyor.Polat Şaşmaz iki mesaj yazıyor yok ne işin var burada gel vadi genel sohbetine. .Bir diziyi övüyorum sonra gömüyorsun yapmadığını bırakmıyorsun o yüzden bende senin izlediğin dizi pusundan örnek veriyorum .Başka izlediğin dizi varsa söyle ondan örnek verebilirim.bana sevmediklerimin ağzıyla cevap vermen hoş değil vadiyi eleştireceksen gel konuya yaz istediğini karışan mı var ayıp oluyor diyen mi var konu burda vadi değil.
ben bu forumda birinin bişeyine laf edince direk konunun vadiye gelmesine irrite oluyorum şuan da olduğu gibi efektleri kötü diyorum sen diyorsun vadinin ki çok mu iyi ne alaka yeri ve konusu buramı neyse uzatmaya gerek yok
sonra da diyorsun benim vadi sevgimi kimse sorgulayamaz ıvır zıvır falan filan geç bu işleri aga geç vadiye laf söyleyen sende olsan kelimeleri geri iade ederim ona göre vadiye lafın varsa gel konuda yaz. benim bu diziye lafım var gelip yazıyorum sen seviyorsun diye zaten alttan alıyorum ama sen ben sevdiğim için değil sende vadici olduğun için yaptığın yanlış diyorum. tabi bunlar lafta kalıyor hepSende o zaman benim izlediğim diziyle dalga geçmiyeceksin senin mantığına göre o da ayıp oluyor.Polat Şaşmaz iki mesaj yazıyor yok ne işin var burada gel vadi genel sohbetine. .Bir diziyi övüyorum sonra gömüyorsun yapmadığını bırakmıyorsun o yüzden bende senin izlediğin dizi pusundan örnek veriyorum .Başka izlediğin dizi varsa söyle ondan örnek verebilirim.
Polat Şaşmaz diyor ki OzaN'a diyor dizinin konusunu aç diye.Sen adama diyorsun sana ne oluyor ne işin var diyeburaya yazacağımıza genel sohbete yazarız ikimiz adına konuşuyorum gerisini bilmem karışamam![]()