Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
46 bence normal başlamış.Görüntü yönetmeni değişmeli öncelikle.
O bilgisayarda ki efectler falan berbattı.
Ayahuasca'yı içtikten sonra ki halüsinasyon sahnelerinde ki geçişler bence kötüydü.
Tamam bi yabancı dizi kalitesi beklemiyoruz ama daha iyi olabilirdi. Biraz aceleye getirilmiş sanırım.

Senaryo çok başarılı ama biraz daha araştırılması gerekiyor Ercan Mehmet Erdem'in.
Şaman ayininin 15 dakika sürmesi , Estonya'dan adamların ayine katılmaya gelmesi,52 saturasyonlu hastanın 5 yıl ventilatörle yaşaması diye bişey mümkün değil (en azından bi yoğun bakım uzmanına danışılmalıydı bu konu hakkında) , Ağrı çeken hastaya bikarbonat ampul dayanması başlı başına saçmalık zaten.

İyi yanları olarak konusu çok iyi bence. Şaman ayininde Asturias cover'a çalması çok iyidi. Cuk diye oturmuş resmen.
Her dizi eleştirilebilir tabiki de. Ben çok başarılı buldum bunlara rağmen diziyi ve kesinlikle takip edilmesi gereken bi dizi.
Ama biraz daha dikkat edilmesi gerekiyor tabi.
Reytingleri bence biraz daha yukarı çekerse devam edecektir ama bu ülkede pek sanmıyorum. Yakında biri çıkıp bunlar müslümanları eziyor , ayin yapıyorlar diye saçma şeyler söyleyip yayından kaldırtabilir yani.

Erdal Beşikçioğlu bence çok başarılı yine. Berkan Şal keza öyle.
Melis Birkan'ı hep yapmacık buldum bence dizinin oyunculuk seviyesini düşüren biri.
Ama her an Erdal Beşikçioğlu'ndan bi Behzat Ç. çıkıp Saçma Sapan Konuşma Lan demeksini bekledim. Umarım bitmez ve en azından Behzat Ç. gibi devam eder.

Biz bitti demeden bitmez :A
Sizin biricik yapım şirketinin (pana) nın başarısı 13 dizide 11 dizi (vadi) :A

@Alemto nesi olmamış tns sisteminde böyle bir dizinin ne kadar dayanabileceğini sanıyorsun panpa zaten en klişesi en fazla 50-55 bölüm gidiyor artık böyle farklı bir iş ne ka dayanır sence:D

@Alemto nesi olmamış tns sisteminde böyle bir dizinin ne kadar dayanabileceğini sanıyorsun panpa zaten en klişesi en fazla 50-55 bölüm gidiyor artık böyle farklı bir iş ne ka dayanır sence:D
TİMS'ı da gördük milyon dolarlar=2 reyting lol :D

Gecenin kaçında yayınlanıyor :).Okan Bayülgenin programı nasıl 1 reytingle dayanıyorsa 3 reyting alan 46'da yayınlanır.Zaten amaç reyting olsa 23.30'ta yayınlanmaz süresi 1 saat olmazdı :).

Gecenin kaçında yayınlanıyor :).Okan Bayülgenin programı nasıl 1 reytingle dayanıyorsa 3 reyting alan 46'da yayınlanır.Zaten amaç reyting olsa 23.30'ta yayınlanmaz süresi 1 saat olmazdı :).
erdal beşikçioğlunun normal bir diziden alacağı bölümlük ücrete okan bayülgenin programı çekilir :D bekleyip görelim ben devam etmesini isterim zaten izleyecek pek bişi kalmadı tv de

bizim total reytingimiz türkiye ile ölçülmüyor sadece ayrıca ben genel konuştum sen tek diziye indin sen de haklısın :A
Elinde kalan son dizi diye ondan örnek verdim ki yakında o da bitecek 😉 Neyse 46'yı diğer dizilerle kıyaslamak diziye hakaret olur. Bu ülkeye cidden fazla bir yapım.

Elinde kalan son dizi diye ondan örnek verdim ki yakında o da bitecek 😉 Neyse 46'yı diğer dizilerle kıyaslamak diziye hakaret olur. Bu ülkeye cidden fazla bir yapım.
elinde son kalan değil panpa:D adam gibi tek bir iş olsun isteniyor zaten my ile de 4 sezon en çok kazanan yapımcı oldu :D

merak etme ben sapla samanı kıyaslamam :D

@Doğu bence bu tavuk 3-4 saat yattı ki uykusu gelmesin nerdeydi bikaç saat önce :D
Dün misafirler gelmişti ondan kayboldum aga :D
nereye gülüyoruz söyle aga :D
Söylemim ayıp olur :D:D
Oo büyük bir itham :D @Since2011 doğru mu bu ? :A
Doğru değil aga kendi yaptıklarını söylüyor:D:D
Oha lan daha baştan beni aldı alt yazı malt yazı falan :A
Bende hep öyle devam edecek sandım :D
O bilgisayarda ki efectler falan berbattı.
Ayahuasca'yı içtikten sonra ki halüsinasyon sahnelerinde ki geçişler bence kötüydü.
Efect konusuna katılıyorum ama geçişler konusuna katılmıyorum .Bence o kadar eleştirecek kadar kötü değildi.Biraz daha özen gösterilebilirlerdi.
Şaman ayininin 15 dakika sürmesi , Estonya'dan adamların ayine katılmaya gelmesi,52 saturasyonlu hastanın 5 yıl ventilatörle yaşaması diye bişey mümkün değil (en azından bi yoğun bakım uzmanına danışılmalıydı bu konu hakkında) , Ağrı çeken hastaya bikarbonat ampul dayanması başlı başına saçmalık zaten.
Şaman ayininin kaç dakika sürdüğü bilmiyorum ve çoğu izleyicide bilmez bunlar ufak detay :D.Kaç sene öyle yaşayan hastalar var nasıl mümkün değil :)
Reytingleri bence biraz daha yukarı çekerse devam edecektir ama bu ülkede pek sanmıyorum.
Reytinglerin çok önemli olduğu düşünmüyorum yoksa böyle bir yayın planı yapmazlardı :)
Melis Birkan'ı hep yapmacık buldum bence dizinin oyunculuk seviyesini düşüren biri.
Melis Birkanı bende öyle çok sevmezdim ama bu rolü yakışmış bence tam karekterine uymuş :)
Ama her an Erdal Beşikçioğlu'ndan bi Behzat Ç. çıkıp Saçma Sapan Konuşma Lan demeksini bekledim.
Banada akbabanın aga cinayet var diyecek gibi geldi:D

Dün misafirler gelmişti ondan kayboldum aga :D

Söylemim ayıp olur :D:D

Doğru değil aga kendi yaptıklarını söylüyor:D:D

Bende hep öyle devam edecek sandım :D

Efect konusuna katılıyorum ama geçişler konusuna katılmıyorum .Bence o kadar eleştirecek kadar kötü değildi.Biraz daha özen gösterilebilirlerdi.

Şaman ayininin kaç dakika sürdüğü bilmiyorum ve çoğu izleyicide bilmez bunlar ufak detay :D.Kaç sene öyle yaşayan hastalar var nasıl mümkün değil :)

Reytinglerin çok önemli olduğu düşünmüyorum yoksa böyle bir yayın planı yapmazlardı :)

Melis Birkanı bende öyle çok sevmezdim ama bu rolü yakışmış bence tam karekterine uymuş :)

Banada akbabanın aga cinayet var diyecek gibi geldi:D

hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır (temsili) :A

erdal beşikçioğlunun normal bir diziden alacağı bölümlük ücrete okan bayülgenin programı çekilir :D bekleyip görelim ben devam etmesini isterim zaten izleyecek pek bişi kalmadı tv de
Fazla öyle masraflı bir yapım deği.D.Erdal Beşikçioğlu yüksek ücretli oyuncu ama yanındakilerin öyle çok yüksek ücretli oyuncular değil .Böylece dengelenir.D.Reyting konusunda sıkıntı çekeceklerini düşünmüyorum :).Bu reytingler yeter şimdilik:)

Fazla öyle masraflı bir yapım deği.D.Erdal Beşikçioğlu yüksek ücretli oyuncu ama yanındakilerin öyle çok yüksek ücretli oyuncular değil .Böylece dengelenir.D.Reyting konusunda sıkıntı çekeceklerini düşünmüyorum :).Bu reytingler yeter şimdilik:)
Aga para sorun değil bizde para bol :) Biz öyle ''bölüm başı ücretinde 15 bin liracık indirim yapar mısın yüce sultanımız'' diyecek bir yapım şirketi değiliz. Davul bile dengi dengine 😉 :A

erdalda öyle ahış şahım ücret almıyodur aga en fazla 30-35 bin alır. dediğin gibi oyuncular o kadar iyi değil ama bu reytinglerle bu dizinin kar yapma şansı yok pana boş işler peşinde

Aga para sorun değil bizde para bol :) Biz öyle ''bölüm başı ücretinde 15 bin liracık indirim yapar mısın yüce sultanımız'' diyecek bir yapım şirketi değiliz. Davul bile dengi dengine 😉 :A
la olum biz parayı sokakta mı buluyoruz vadiye akıtsınlar panayı ayakta tutan ve tutacak olan sadece vadidir basacaksın parayı alacaksın oyuncuları uçacaksın tekrar 46 ya falan hiç gerek bile olmaz :D

erdalda öyle ahış şahım ücret almıyodur aga en fazla 30-35 bin alır. dediğin gibi oyuncular o kadar iyi değil ama bu reytinglerle bu dizinin kar yapma şansı yok pana boş işler peşinde

la olum biz parayı sokakta mı buluyoruz vadiye akıtsınlar panayı ayakta tutan ve tutacak olan sadece vadidir basacaksın parayı alacaksın oyuncuları uçacaksın tekrar 46 ya falan hiç gerek bile olmaz :D
Hay inadın bata :A

Yüksek ücretli olmayınca ötü oyuncu mu oluyor aga ? Bence oyuncuların geneli iyi öyle boş oyuncu görmedim.Melis Birkan konusunda şüphem vardı o da usta oyuncu karşısında sırıtmamış :D

hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır (temsili) :A
Seni daha iyi anlamaya başladım:D

Yüksek ücretli olmayınca ötü oyuncu mu oluyor aga ? Bence oyuncuların geneli iyi öyle boş oyuncu görmedim.Melis Birkan konusunda şüphem vardı o da usta oyuncu karşısında sırıtmamış :D

aslına bakarsak erdal dışında kötü oynayan gözüme takılan pek olmadı ama üst düzey performansta yok diyebiliriz. erdal çok kasıyor biraz relaks olması lazım :D

onu bunu bıra da şimdi bu diziyi yapan nunovanın sahibi kim :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,357
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06