Aklıma Volkan Demirel'in şu capsi geldi ''su çok güzel gelsenize''Gelin gelin cidden güzel.
Aklıma Volkan Demirel'in şu capsi geldi ''su çok güzel gelsenize''Gelin gelin cidden güzel.
İyi güldüm gece gece.
Aspor'da 2012'deki kupa finali özeti varİyi güldüm gece gece.
Ah ah ondan önceki süper final olduğu sene koca sezonda 23 gol mü ne yedik. Deplasmanda 9 maç yenememeyi bırak 9 maç gol yememiştik. Neredeeeen nereye...Aspor'da 2012'deki kupa finali özeti varEngin Baytarın Cüneyti dövdüğü
Vay be ne günlerdi..
O sezon herkes şampiyonluğa kilitlenmişti. Bir önceki rezil sezona rağmen herkes o seneyi unutturmak için hedefe odaklanmıştı. Bakalım seneye bu sezonu unutturabilecekler mi. Sırf bunu merak ediyorum aceba yaz döneminde takımda ne gibi değişiklikler yapılacak. Yoksa hala bu basiretsizlik devam edecek mi, küçülecek miyiz, başarısızlığa boyun mu eğeceğiz..Ah ah ondan önceki süper final olduğu sene koca sezonda 23 gol mü ne yedik. Deplasmanda 9 maç yenememeyi bırak 9 maç gol yememiştik. Neredeeeen nereye...
ben o dediğiniz resmi göremedim hala da konu buralara kadar nasıl geldi onuda anlamadımAynen kesinlikle haklısın neyse ki tatlıya bağlandı. takas da gelsin hele birBütün kardeşlerimizle yolumuza devam edeceğiz inşallah hepberaber.
Evet çok mutluyumGerçi bunu @destere için ortalamıştım da golü sen attın galiba
35 yaşına geldik hâlâ böyle bir fotorafla karşılaşınca yoldan çıkıyorum.
Gece gece bunu paylaştın mutlu musun?
Kedi iyidir her zaman. Kedilere kimse zarar vermesin.Onun da hoşuna gider.
İşte sana çok sağlam bir darbe lazım. Acaba @Çiğdem- in oklavası o seviyeye çıkabilir mi?
La dur Tv ye çok uzağım zorla açtırtacaksın.Aha bir sonraki senenin finali çıktı
Ayda yılda bir işe yaradın biz de boş boş takılıyordukben o dediğiniz resmi göremedim hala da konu buralara kadar nasıl geldi onuda anlamadımasıl orjinal resim kimindiki araya dadario falan karıştı gümbürtüye gitti laf
atalarımız yanlış düşünüyormuş demekki demin bi laf paylaşmıştımda hanı evlilik sukunet getirir gibisindensenin heyecanını görünce vazgeçtimdemekki atalar her zaman doğru söylemiyormuş
uyumadan önce hogatha @Çiğdem- in sayfasına bir göz atıp oylarımı kullanayımgece gece doğru karara ulaşmak daha kolay benim açımdan)
umarım siz oylarınızı kullanmışsınızdır
Henüz değil. Bu gece zor gibi. Yarın kalkınca bakacağım artık.uyumadan önce hogatha @Çiğdem- in sayfasına bir göz atıp oylarımı kullanayımgece gece doğru karara ulaşmak daha kolay benim açımdan)
umarım siz oylarınızı kullanmışsınızdır
Tipsiz tüpçü kupayı veriyor şu anLa dur Tv ye çok uzağım zorla açtırtacaksın.
sabah oy verdiğin için sanırım hep yanlış puanlar veriyorsunHenüz değil. Bu gece zor gibi. Yarın kalkınca bakacağım artık.
Senin kadar ben de çook çoook merak ediyorum. Bu yaz neler yapılacak acaba büyük merak konusu. Umarım iyi yönde gelişmeler olur.O sezon herkes şampiyonluğa kilitlenmişti. Bir önceki rezil sezona rağmen herkes o seneyi unutturmak için hedefe odaklanmıştı. Bakalım seneye bu sezonu unutturabilecekler mi. Sırf bunu merak ediyorum aceba yaz döneminde takımda ne gibi değişiklikler yapılacak. Yoksa hala bu basiretsizlik devam edecek mi, küçülecek miyiz, başarısızlığa boyun mu eğeceğiz..
Gecenin fitilini @Doğu ateşlemiş.ben o dediğiniz resmi göremedim hala da konu buralara kadar nasıl geldi onuda anlamadımasıl orjinal resim kimindiki araya dadario falan karıştı gümbürtüye gitti laf
Asıl şuan uyku bastırdı. Dinlesem ne anlayacağım sanki şarkılardan.sabah oy verdiğin için sanırım hep yanlış puanlar veriyorsungece kullansan oylarını doğrudan şaşmayacaksın
sabahın köründe uykulu uykulu şarkımı dinlenir
Neyse ben oy verip kaçtım kardeşim yarın mutlak suretle burda olSenin kadar ben de çook çoook merak ediyorum. Bu yaz neler yapılacak acaba büyük merak konusu. Umarım iyi yönde gelişmeler olur.
Gecenin fitilini @Doğu ateşlemiş.3 sayfa önce Melis Birkanın fotoyu paylaşmış. Her şey orada başladı.
Asıl şuan uyku bastırdı. Dinlesem ne anlayacağım sanki şarkılardan.Senin gibi gece konsantrasyonum yükseklerde değil ki.
İyi geceler görüşürüz yarına.Neyse ben oy verip kaçtım kardeşim yarın mutlak suretle burda olHadi iyi geceler
Uykumu kaçırdın. Neyse şarkıları dinleyeyim bari.tüp bebek nedir nasıl olurla ilgili bir bilgi paylaşayımda uykumuz açılsın) sonra şarkıyı oylarız
Ulan yine giderayaktüp bebek nedir nasıl olurla ilgili bir bilgi paylaşayımda uykumuz açılsın) sonra şarkıyı oylarız
Ulan yine giderayakBu sefer sen değil bırak da OzaN sansürlesin
Ben demiştim bu geceden rahatsızım diyeBunun olacağı belliydi herkes yoldan çıktı
şarkıya konsatre olamıyorum şu andaUykumu kaçırdın. Neyse şarkıları dinleyeyim bari.
O lafın bir yerlere gideceği belliydi. Son dakika bombası patladı.Ulan yine giderayakBu sefer sen değil bırak da OzaN sansürlesin
Ben demiştim bu geceden rahatsızım diyeBunun olacağı belliydi herkes yoldan çıktı
Aynen rahat durmadı yürüyen libido @destereO lafın bir yerlere gideceği belliydi. Son dakika bombası patladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?