yine bir kedi resmi falan koyalımYani bu oklavadan kurtarmaz gibi sanki.Daha iyi bir resim seçilebilir.
yine bir kedi resmi falan koyalımYani bu oklavadan kurtarmaz gibi sanki.Daha iyi bir resim seçilebilir.
Onu diyen ataların torunları şu anda izdivaçta kudurmuş gibi elektrik alıyor birbirlerindenbekarken azan evlenince durulurmuşöyle diyormuş büyüklerimizdemekki bu durumda @Çiğdem- için kaçırılmıyacak fırsatım)
aslında kızına yani oklavasına bağlıSeni nasıl durultacak bu dünya orasını bilemiyorum.
Kedi iyidir her zaman. Kedilere kimse zarar vermesin.yine bir kedi resmi falan koyalım) başka türlüsü açığı kapatmaya yetmeyecek gibi
İşte sana çok sağlam bir darbe lazım. Acaba @Çiğdem- in oklavası o seviyeye çıkabilir mi?aslında kızına yani oklavasına bağlısağlam bir oklava yedikmi kolay kolay sağa sola bakacak halimiz kalmaz gibi)
Biz @Doğu 'yla kolay kolay uyumayız.La gece gece konustugunuz konuya bak yatin artik saat geç oldu uyuyacam sizin sesinizden uyuyamıyorum
Yarın mesir olmasa bende size eşlik ederdim başka zamana artık
Haxball a beklerim bir ara muhakkak.Yarın mesir olmasa bende size eşlik ederdim başka zamana artık
Doğru konuyu gördüydüm. Ama reaksiyon vermekte geç kaldım.Hareket oldu bitti @Maskeli Fedai'yi geri getirme operasyonu başarıyla tamamlandı
Harbiden sen olaylara hiç girmedin bu konuda fikirlerini merak ediyorumHaxball a beklerim bir ara muhakkak.
Doğru konuyu gördüydüm. Ama reaksiyon vermekte geç kaldım.
Ben ilk aşamada olaylara girişmeyeyim dedim. Ama okudum mesajları sonradan. Tarafsız gözle baktığım için yorumum objektif olacaktır sanırım.Harbiden sen olaylara hiç girmedin bu konuda fikirlerini merak ediyorumUzun zamandır forumu takip ediyormuşsun
35 yaşına geldik hâlâ böyle bir fotorafla karşılaşınca yoldan çıkıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 50109
Bugün Günlerden 46!
İzlemeyenin kaynanası ölsünŞu güzelliğe bak
@MEnes @Since2011 @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @Master.1000 @-KADİR- @xemrexxx @Harunnn60 @sürgünüm @mrt-06 @OzaN @ABAY_06 @Billy Kane
Artık izlersin herhalde@destere
Aynen kesinlikle haklısın neyse ki tatlıya bağlandı. takas da gelsin hele birBen ilk aşamada olaylara girişmeyeyim dedim. Ama okudum mesajları sonradan. Tarafsız gözle baktığım için yorumum objektif olacaktır sanırım.İki tarafın da hatası olduğu su götürmez bir gerçek yani.Takas da ağır konuştu Maskeli de yanlış konuştu. Sonuçta combo yaptılar oradan uzadı da uzadı. Gereksiz gerginlik oldu.
Evet çok mutluyum35 yaşına geldik hâlâ böyle bir fotorafla karşılaşınca yoldan çıkıyorum.
Gece gece bunu paylaştın mutlu musun?
Tatlıya bağlanması çok iyi oldu. Birbirini uzun süredir tanıyan insanların böyle bir sebep yüzünden kavga etmesi ve muhabbeti komple kesmesi insanı üzüyor yani. Gereği yok, burada kaç yaşında insanlarız kafa dağıtmaya, keyifli vakit geçirmeye geliyoruz. Normalde ömrümde forumlarla uğraşmam. Yıllar sonra girdim kayıt oldum yani düşün.Aynen kesinlikle haklısın neyse ki tatlıya bağlandı. takas da gelsin hele birBütün kardeşlerimizle yolumuza devam edeceğin inşallah hepberaber.
Aynen ben de uğraşmam ama burdaki sıcak ortam ciddi anlamda beni buraya zorla kayıt ettirdi resmenTatlıya bağlanması çok iyi oldu. Birbirini uzun süredir tanıyan insanların böyle bir sebep yüzünden kavga etmesi ve muhabbeti komple kesmesi insanı üzüyor yani. Gereği yok, burada kaç yaşında insanlarız kafa dağıtmaya, keyifli vakit geçirmeye geliyoruz. Normalde ömrümde forumlarla uğraşmam. Yıllar sonra girdim kayıt oldum yani düşün.
Hele böyle kafalar uyumlu olunca daha bir keyifli oluyor muhabbet, yapılan geyik.Aynen ben de uğraşmam ama burdaki sıcak ortam ciddi anlamda beni buraya zorla kayıt ettirdi resmenDiziyi izlemeyi bırakabilir isteyen ama muhabbeti bırakmak çok üzücü.
Kesinlikle forumun ortamı çok iyiHele böyle kafalar uyumlu olunca daha bir keyifli oluyor muhabbet, yapılan geyik.Baksana 'Aynen' ler havada uçuşuyor.
Ben düşünmeden direk kafadan üye oldum valla.Kesinlikle forumun ortamı çok iyiYakalanan sinerji de muazzam. Ben başta kayıt olup olmamakta çok kararsızdım hani bi çekingenlik vardı aceba istemezler yeni birini falan filan diye düşündümAma çok pis yanılmışım gerçekten çok iyi niyetli insanlar var burda ha art niyetliler yok mu onlar da varTartışmak da bazen insanı diri tutuyor, iyi geliyor orası da ayrı
O zaman burdan söyleyelim belki okuyan ziyaretçiler olacaktırBen düşünmeden direk kafadan üye oldum valla.Ama beklemediğim şekilde iyi karşılandım. Çok da memnunum üye olduğuma.Forum ne kadar aktif olur bilmem ama kolay kolay çıkışımı vermeyeceğim gibi.Dediğin gibi iyi niyetli kişiler çok sayıda var, art niyetliler pek bana bulaşmadı şimdiye kadar ama o da vardır elbet.Bakalım ben ne zaman ilk tartışmamı yaşayacağım.
Gelin gelin cidden güzel.O zaman burdan söyleyelim belki okuyan ziyaretçiler olacaktır
''Gelsenize, forum çok güzel''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?