Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mekanına saldırı yapıyoruz sanki
.Bir mesaj yazıyorsun sonra cevap vermiyeceksen hiç yazma
işte ona ben ve sağ kolum karar veriyoruz aga
ne yazacam vadiye laf atmışsın ayıp etmişsin bişey yazmaya gerek yok görmemezlikten geliyorum

Kimsenin yatmaya niyeti yok galiba.

işte ona ben ve sağ kolum karar veriyoruz aga
ne yazacam vadiye laf atmışsın ayıp etmişsin bişey yazmaya gerek yok görmemezlikten geliyorum
Vadiye eleştiri yapmak ne zamandan beri ayıp oluyor
.Cevap beklediğim konu o değil zaten sen demişsin ya amerikan özentisi diye bende diyorum ki neye göre özenti?

Vadiye eleştiri yapmak ne zamandan beri ayıp oluyor
.Cevap beklediğim konu o değil zaten sen demişsin ya amerikan özentisi diye bende diyorum ki neye göre özenti?
bana sevmediklerimin ağzıyla cevap vermen hoş değil vadiyi eleştireceksen gel konuya yaz istediğini karışan mı var ayıp oluyor diyen mi var konu burda vadi değil.
ben bu forumda birinin bişeyine laf edince direk konunun vadiye gelmesine irrite oluyorum şuan da olduğu gibi efektleri kötü diyorum sen diyorsun vadinin ki çok mu iyi ne alaka yeri ve konusu buramı neyse uzatmaya gerek yok

Sağ kolun burada kalmak isterse kalır adam beğenmiş diziyi neden adama karışıyorsun

Tavuk muyuz biz
.Takas yatar birazdan
))
buraya yazacağımıza genel sohbete yazarız ikimiz adına konuşuyorum gerisini bilmem karışamam

Sende o zaman benim izlediğim diziyle dalga geçmiyeceksin senin mantığına göre o da ayıp oluyor.Polat Şaşmaz iki mesaj yazıyor yok ne işin var burada gel vadi genel sohbetine. .Bir diziyi övüyorum sonra gömüyorsun yapmadığını bırakmıyorsun o yüzden bende senin izlediğin dizi pusundan örnek veriyorum .Başka izlediğin dizi varsa söyle ondan örnek verebilirim.

sonra da diyorsun benim vadi sevgimi kimse sorgulayamaz ıvır zıvır falan filan geç bu işleri aga geç vadiye laf söyleyen sende olsan kelimeleri geri iade ederim ona göre vadiye lafın varsa gel konuda yaz. benim bu diziye lafım var gelip yazıyorum sen seviyorsun diye zaten alttan alıyorum ama sen ben sevdiğim için değil sende vadici olduğun için yaptığın yanlış diyorum. tabi bunlar lafta kalıyor hep

buraya yazacağımıza genel sohbete yazarız ikimiz adına konuşuyorum gerisini bilmem karışamam
Polat Şaşmaz diyor ki OzaN'a diyor dizinin konusunu aç diye.Sen adama diyorsun sana ne oluyor ne işin var diye
? Sanane kardeşim sanane lan