Star 46: Yok Olan - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şaman ayininin kaç dakika sürdüğü bilmiyorum ve çoğu izleyicide bilmez bunlar ufak detay
.Kaç sene öyle yaşayan hastalar var nasıl mümkün değil

52 saturasyonlu hasta ne demek biliyor musun öncelikle?
Bildiğin nefes almıyo demek ve hortumla nefes aldırıyolar adama. Nasıl bi hortum bu bahçe hortumumu san ki 5 yıl yaşatsın bi insanı. Araştırırsan ne demek istediğimi anlarsın. Mümkün değil böyle bişey.

Şaman ayini olayını büyütmemek lazım zaten türk televizyonunda bu kadarı bile kafi zaten.

Şuanda izlenebilecek tek dizi orası ayrı tabi.

Ulaaa ne diziydi be. Böyle diziler çoğalsa yabancı diziler tarih olur yeminle. Efektler süperdi, şamanların ayin sahnesinde çalan davulların sesinde baya gerildim ürkütücüydü. Finalde müthiş bitti. Ceyla babasının öldüğünü öğrendi, babasının sevgilim diye tanıttığı kişinin parmağı olabilir. Murat'ın kardeşide verilen ilaç sayesinde hareket etti. Dikkatimi çeken Yasemin Allen ile Saygın Soysal yoktu ilk bölümde. Onlar gelince dizi daha bi hareketlenecektir.

Öff ulan efsane o sondaki sahne muazzam bu arada kuru sıkı kullanılmış
Yasemin'le diğer eleman da diziye giriş yapmış
Merakla bekliyoruz bu arada saati 15 dakika geriye çekilmiş
22:45 e kadar yolu var

Valla Türk televizyonlarına birkaç beden büyük gelecek bir dizi olmuş ne yalan söyleyeyim. Başlangıcından itibaren yabancı dizi havası vardı. Orta kısımları biraz sıkıcı geldi bana ilk bölümün ama sonu bombaydı, merakla bekliyorum ikinci bölümü. Behzat Ç gibi olacağı sanrısıyla hayal kırıklığına uğrayan çok olmuş Ekşi Sözlük'te filan ama Behzat Ç ile tek benzer yanının olmayacağı çok belliydi zaten. Forumda da epey seveni olmasına sevindim, sürekli izleyen kitle ayakta tutar bu diziyi, reyting kaygısı da yok zaten.

Daha ilk bölümden ruhçu saçmalıklar baya yoğundu ve daha da artacak gibi ilerleyen bölümlerde. Oyunculukları beğendim.

Komada kaç sene yaşayan adamlar oluyor onu demek istemiştim.52 saturasyonlu hasta yazınca googledan birşey çıkmıyor.Sen araştırmışındır doğrudur böyle ufak detaylara dikkat etmek lazım.

2.Bölüm fragmanında amir ve selin acar karekteri diziye katılmış.Son sahne heyacanlandırdı.

Bakalım Ceyla'nın babasını Murat mı öldürmüş ?

Son düzenleme:
Ilk bölümü bende izledim. Dizi güzel olmuş. Türk dizilerine göre 3-5 gömlek üstte bir dizi çıkmış ortaya. Son sahne de özellikle ağzım açık kaldı. Böyle güzel bir bağlantı beklemiyordum. Çok farklı bir maceraprest bit havaya girdim.

Konu hiç ilgi alanım değil ama dizi başlar başlamaz yarattığı gizemli hava ile içine çekiyor. Çoğu kişinin konuşmaktan bile çekindiği konuları konuşuyor dizi.

Eleştirilen konuları ise bilmiyorum. Bahsedilen bilimsel terimlere baya uzağım ama mantık hatası denilebilecek çok bariz bir şey görmedim. Eleştirilen konularda yorum yapamicam o yüzden.

Dizide figuranlar bile oyunculuk yapabilmiş. Oyuncular sağlam. Yasemin gelsin daha da oturur dizide ki oyunculuk görseli.

Süre biraz kısa olsa ona sevineceğim. 50 dakika İdeal gibi. 60 dakika olunca biraz kasıyor beni.

bu rolü oynayacak türkiye de ki ilk belki de tek isim erdal beşikçioğlu dur oyunculuğunu konuşturuyor

@Since2011 bizim vadi ekibin 'Ayrılık' dizisini izledin mi? Muazzam bir dizi.. kesinlikle tavsiye ederim.

@Since2011 bizim vadi ekibin 'Ayrılık' dizisini izledin mi? Muazzam bir dizi.. kesinlikle tavsiye ederim.
Yok aga izlemedim.Geçenlerde vadinin genel sohbetinde senin mesajını görmüştüm .Sonra googleda bakmak için arama yapmıştım ,sonunda bölümleri nette bulamamıştım.Sen nerede izliyorsun aga?

Bir ara bakarım aga sen bu kadar beğendisen büyük ihtimal bende beğeneceğimi düşünüyorum.Senaryosunu Raci ve Cüneyt yazmıştı ,görüntü yönetmeni Selahattin Sancaklı gibi usta isim üstleniyordu.

Adamlar tek kelimeyle destan yazmışlar. Senaryosu beni mest etti.. oyuncuların gösterdiği performans, genel çekim kalitesi ve mükemmel ötesi müzikleriyle dramın da kalitenin de tepesine vurmuşlar.

Bölümlerin ortalama süresi 60-70 dakika. Bölümleri internete bende bulamadım. Youtube'da eklenmiş fakat çok düşük kalitede malesef. Ben perşembe akşamları eve geldiğimde telefondan izliyorum.. görüntü o yüzden pek sorun olmuyor. Alttaki mesajımda ilk bölümün linki ve dizi ile ahlakalı genel bilgiler var.

Tamam aga bir ara bakıp genel sohbette uzun uzun yorumumu yazacağım .Bu dizi neden bitmişti aga?