Çok fena ya cidden o adamın kafasının içinde neler dönüyor bu senaryoyu yazarken merak ediyorum. bu emoji muhabbeti acayip olmuş.
Aynen emoji saçmalığına gönderme olmuş oldu Özellikle o kadın gibi whatsappta emoji gönderen tiplere uyuz oluyorum.Çok fena ya cidden o adamın kafasının içinde neler dönüyor bu senaryoyu yazarken merak ediyorum. bu emoji muhabbeti acayip olmuş.
Bir yorum okudum o sanki daha doğru gibi. Yıllardır süren dizilerde masalarda saçma sapan takım elbise giyip oturan tiplere gönderme olmuş diye.Aynen emoji saçmalığına gönderme olmuş oldu Özellikle o kadın gibi whatsappta emoji gönderen tiplere uyuz oluyorum.
@Tolstoyevski bu projeye kesinlikle bir şans vermelisin. 1. Bölüme bir göz at derim.. sonra duruma göre karar verirsin. ;-) Yerli dizi olarak seni mest edecektir.. buna eminim.
Ah Leyla ile Mecnun dedin gene beni tükettin. Bu da onun gibi aşırı aykırı bir dizi. Elimizden alınırsa ben ikinci bir şoka uğrayacağım sanırım.İkinci sezonun onaylanmasını bekliyorum, diziye tam bağlandığım sırada yayından kaldırılırsa kafayı yerim, Leyla İle Mecnun'dan sonra kendime gelemedim zaten.
La bu dizi harcanırsa ben yerli dizi izlemem artık. Aha buraya yazıyorum.Ah Leyla ile Mecnun dedin gene beni tükettin. Bu da onun gibi aşırı aykırı bir dizi. Elimizden alınırsa ben ikinci bir şoka uğrayacağım sanırım.
Bakalım inşallah o duruma sokmazlar bizi. Zaten bu dizi de giderse Tv'yi atalım camdan aşağı. Klişe lobisi at koştursun dursun kendi başına.La bu dizi harcanırsa ben yerli dizi izlemem artık. Aha buraya yazıyorum.
Ekşi sözlükte dizi hakkında 180 sayfa yazılmış. Şimdi oraları okuyordum. Hiçbir boku beğenmeyen adamların eleştirdiği tek nokta müzikler Olağanüstü bir dizi izliyoruz her yönüyle kusursuz.Bakalım inşallah o duruma sokmazlar bizi. Zaten bu dizi de giderse Tv'yi atalım camdan aşağı. Klişe lobisi at koştursun dursun kendi başına.
Ki bence müzikleri de harika. Bulabilsem direk indireceğim telefonuma, her yerde aradım bulamadım.Ekşi sözlükte dizi hakkında 180 sayfa yazılmış. Şimdi oraları okuyordum. Hiçbir boku beğenmeyen adamların eleştirdiği tek nokta müzikler Olağanüstü bir dizi izliyoruz her yönüyle kusursuz.
@tolgab diziyi izledin mi?
Komik sahnelerde çalan müziklerin aşırıya kaçıldığından dem vurmuşlar birazcık haklı olabilirler Ancak müziklerde bir sorun yok gayet kaliteli ve kulağa hoş geliyor. Şöyle de bir şey var dizinin müziklerini Gökhan Kırdar yapsaydı burda yaşayan tek canlı kalmazdıKi bence müzikleri de harika. Bulabilsem direk indireceğim telefonuma, her yerde aradım bulamadım.