46: Yok Olan 4. Bölüm Yorumları

Süreyi aştık

Harikulade bir bölümdü emeği geçenlerin her yerinden öpüyorum ve Beyaz futbola zaplıyorum :A

Bölüm Olmamış; dememin sahibi ise bölümün süresi konunun ilerlemesi lazım 2-3 yerden yürüyünce zaten konuda ilerleme olmuyor daldan dala oluyor birde reklam giriyor hiç içine giremedim

Bölüm Olmamış; dememin sahibi ise bölümün süresi konunun ilerlemesi lazım 2-3 yerden yürüyünce zaten konuda ilerleme olmuyor daldan dala oluyor birde reklam giriyor hiç içine giremedim
Adamlar tek konu üzerinden ilerlemeyi istemiyorlar demek ki. İleride bu konular bir şekilde bağlanırsa o zaman buradaki eleştiri boşa çıkabilir ki bence boşuna anlatılmadı diğer konular. :) Eğer bağlanmazsa bir yere, konuyu dağıttıklarından dolayı eleştirine katılırım ben de. :)

Ha keza sırf karakter tanımı için yapılmışsa o da gerekli bence. Sonuçta baş karakterlerin nasıl bu duruma geldiğini aydınlatmaları gerekir. Yoksa bir tepki verdiklerinde karakteri tanımamış olurduk. Ona da tepki gösterirdik niye böyle yaptı diye.

Mektubun içeriği merak ettirdi. Ben kendiliğinden bir şekilde manyak tarafı geri gelir demiştim ama farklı bir yol izleyecekler. Diğer taraf mektupla bunu bilgilendirmiş. Hatırlamadığı kısımları öğrenmiş olacak. Yoluna normal kişiliğindeyken devam edecek sanırım. :)

Çok düşündürüyor kafayı yoruyor bu dizi. :A Yarın vizelerin 2.haftası başlayacak, ben çıkayım yavaştan. :A

Mektubun içeriği merak ettirdi. Ben kendiliğinden bir şekilde manyak tarafı geri gelir demiştim ama farklı bir yol izleyecekler. Diğer taraf mektupla bunu bilgilendirmiş. Hatırlamadığı kısımları öğrenmiş olacak. Yoluna normal kişiliğindeyken devam edecek sanırım. :)
Bence de. Şizo olan taraf normal olana yaşadıklarını, babasının katillerini yazmış olmalı. Belki önümüzdeki bölüm ilacı almayabilir. O mektuptan yola çıkarak katilleri bulmaya çalışacak.

Asıl merakta bırakan kısım Selin-Doğan olayı. Çözemedim o başkomiserin olayı ne. Selinin arkadaşını kim aldı? Bölüme dair merak edilenler bunlar bana göre.

Bence de. Şizo olan taraf normal olana yaşadıklarını, babasının katillerini yazmış olmalı. Belki önümüzdeki bölüm ilacı almayabilir. O mektuptan yola çıkarak katilleri bulmaya çalışacak.

Asıl merakta bırakan kısım Selin-Doğan olayı. Çözemedim o başkomiserin olayı ne. Selinin arkadaşını kim aldı? Bölüme dair merak edilenler bunlar bana göre.
Aynen soru işareti bırakacaklar tabi. Adamlar 1 saat dizi yapıyor. Gelecek bölümü beklememiz için soru işareti şart bölümlerin içinde. :A

Bölüme bir türlü canlı denk gelemedim. Önümüzde ki haftadan itibaren cumartesi gecesine alınması şart! Bu şekilde kanal diziyi kendi eliyle yok ediyor.

Bölümü şimdi izledim.Sonlara doğru iyice merak uyandırdı , umarım yarın şu reytingler düzelir.

Erdal Beşikçioğlu iki karekterini çok güzel yansıtmaya devam ediyor. Bu bölümde Selin karekterini sevmeye başladım :).Bu arada amir çok gizemli bakalım işin işinden ne çıkacak .

Şimdi uzun yorum yapamıyorum; yarın detaylı ,analizli yorum yapacam.

Son düzenleme: