Öyleydi geçen hafta da. Bu hafta başta vermek yerine ortalarda verdiler.Reklama girdi gene1 saatlik dizi zaten 30 dakika reklam veriyolar ya
Daha bitmedi kiHarikulade bir bölümdü emeği geçenlerin her yerinden öpüyorum ve Beyaz futbola zaplıyorum![]()
Hoca bitir hocaaDaha bitmedi ki![]()
Adamlar tek konu üzerinden ilerlemeyi istemiyorlar demek ki. İleride bu konular bir şekilde bağlanırsa o zaman buradaki eleştiri boşa çıkabilir ki bence boşuna anlatılmadı diğer konular.Bölüm Olmamış; dememin sahibi ise bölümün süresi konunun ilerlemesi lazım 2-3 yerden yürüyünce zaten konuda ilerleme olmuyor daldan dala oluyor birde reklam giriyor hiç içine giremedim
Mektubun içeriği merak ettirdi. Ben kendiliğinden bir şekilde manyak tarafı geri gelir demiştim ama farklı bir yol izleyecekler. Diğer taraf mektupla bunu bilgilendirmiş. Hatırlamadığı kısımları öğrenmiş olacak. Yoluna normal kişiliğindeyken devam edecek sanırım.Başladı
Bitti![]()
Bence de. Şizo olan taraf normal olana yaşadıklarını, babasının katillerini yazmış olmalı. Belki önümüzdeki bölüm ilacı almayabilir. O mektuptan yola çıkarak katilleri bulmaya çalışacak.Mektubun içeriği merak ettirdi. Ben kendiliğinden bir şekilde manyak tarafı geri gelir demiştim ama farklı bir yol izleyecekler. Diğer taraf mektupla bunu bilgilendirmiş. Hatırlamadığı kısımları öğrenmiş olacak. Yoluna normal kişiliğindeyken devam edecek sanırım.![]()
Aynen soru işareti bırakacaklar tabi. Adamlar 1 saat dizi yapıyor. Gelecek bölümü beklememiz için soru işareti şart bölümlerin içinde.Bence de. Şizo olan taraf normal olana yaşadıklarını, babasının katillerini yazmış olmalı. Belki önümüzdeki bölüm ilacı almayabilir. O mektuptan yola çıkarak katilleri bulmaya çalışacak.
Asıl merakta bırakan kısım Selin-Doğan olayı. Çözemedim o başkomiserin olayı ne. Selinin arkadaşını kim aldı? Bölüme dair merak edilenler bunlar bana göre.
Hayırlı geceler kardeşim eline sağlıkNeyse ben yatayım. Cümleten iyi geceler.![]()