46: Yok Olan 4. Bölüm Yorumları

Bölüm yine çok iyiydi, Murat'ın organ mafyasına düştüğü gecenin detaylarıyla geçti. Ama fragmanda olan bazı sahneler (Murat ile Selin'in yemeğe çıkması, Selin'in kafasına vurulması vb.) gelecek haftaya kaldı gibi. Hikaye 60 dakikaya bile sığmıyor maşallah. :A

Bir de binbir emekle aldığım komik bir ekran görüntüsü vardı, ama bir türlü ekleyemiyorum. Belki halledersem onu da eklerim sonra. :X

Son düzenleme:
Daha bölümü izleyemedim.. dizi için endişeliyim. Son bölümün reytingleri ne durumda bilmiyorum ama yarın öbür gün 'Yayından Kaldırıldı' te benzeri haberler görmek istemiyorum. Yapım ekibi ve kanal radikal kararlar almalı. Her bölümün her dakikasını keyifle izliyorum. Vadiden sonra bu dizide çöpe giderse.. yani bilmiyorum.

4. Bölüm

Dün gece izledim de yorumu şimdiye kaldı. İyi devam ediyor dizi, özellikle ikinci yarısı güzeldi.

Selin'in hikayesi daha ilgi çekici olmaya başlıyor ana hikayeden. :)

Murat baya katliam yaptı. :) Selin bence Murat'ın suçlarını çözecek de açığa verecek mi orası muamma. :)

Murat'ın Ceyla'ya nasıl bir açıklama yapacağını da merak ettim. Amcanın olaya el koyması lazım yalan konusunda baya yetenekli amca. :D Yalnız hakikaten o kadar istihbaratçı adam nasıl kardeşinin ölüm sebebini bilmez enteresan. Hastanedeki doktorların güvenilir olmayışı da ayrı konu. Oğuz muydu neydi o doktor da kovulmaktan bir hal oldu ama helal olsun prensip sahibiymiş. :D

Bu arada Yasemin Allen bence öyle aman aman güzel değil ama izlemesi acayip keyif veriyor. Neden bilmiyorum ama tavırları falan çok hoş. İki saat saçını bir o yana bir bu yana sallasın izleyelim. :D

8/10

Her bölümü gibi yine muhteşem bir bölümdü. Bu diziden kötü bölüm çıkması zaten imkansız gibi. Serdar Akar şov yapmaya devam ediyor. Bölümün başında ki mutfak sahnesi muazzam çekilmiş.. müzikle uyumu süper. Erdal'da tıkandım artık.. övmek için türkçem yetersiz kalıyor. O nasıl bir düşüştü öyle merdivenden.. hastanede ki piskopat hali vs. yani yorumsuz bir şekilde izliyorum. Şaman kızımız Sude'ye seçilen oyuncu karaktere anca bu kadar oturabilirdi.. çok çok iyi bir seçim olmuş. Dizide ki tüm karakterler çok iyi yazılmış ve oyuncular çok iyi seçilmiş. Uzun süredir bu kadar keyif almıyordum bir şeyi izlerken. Tüm ekibi yürekten kutluyorum.

Forum İstatistikleri

Konular
176,566
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy