Sanmam. Aynı civar olur50’yü görür final o halde kesin
Sanmam. Aynı civar olur50’yü görür final o halde kesin
Geçmiş etkinliklerde kullanılan rekor oy sayısına ulaşıldı mı?47 üye oy kullanmış. Rekor tekrar kırıldı @Tolstoyevski
Yok. Bu etkinlikte zamanında ziyaretçilerede açıkken sanki 100-200 birşeymişGeçmiş etkinliklerde kullanılan rekor oy sayısına ulaşıldı mı?
Waooov. Ne zaman ziyaretçilere kapatıldı?Yok. Bu etkinlikte zamanında ziyaretçilerede açıkken sanki 100-200 birşeymiş
Onu bilmiyorum zamanında Tuba Büyüküstün için gelip oylayanlar oluyormuş. SS'de görmüştüm oy oranlarını.Waooov. Ne zaman ziyaretçilere kapatıldı?
İyi sen gelmişsin de düzen gelmiş. Senden önce Ortalık 56 olmuş.Onu bilmiyorum zamanında Tuba Büyüküstün için gelip oylayanlar oluyormuş. SS'de görmüştüm oy oranlarını.
Bu etkinliğe ben 2017'de jüri olarak katıldım ve yürüten kişi Besalet idi. O da bir tur bitip 2 ay sonra diğer turu açıp fazla özenmeden ve etiket etmeden fotosuz yürütüyordu. 17-20 arası oylayan oluyordu 2013 senelerinde daha fazla oy atan oluyormuş. Ben 2019da ondan alıp düzen verdim
Kurayı çektim. Artık foto ekleme işi belli olmuyor malum düello olunursa önce onlar açılır. Yok olmazsa hemen 5. Tur başlar.@Dosi Canım Allah kolaylık versin @Tolstoyevski sizi uzun geceler bekliyor gibi ...hızlıca gruplara baktımda
2 grubu gerçekten yakından takip ediyorum.Bakalım nasıl sonuçlanacak.Kurayı çektim. Artık foto ekleme işi belli olmuyor malum düello olunursa önce onlar açılır. Yok olmazsa hemen 5. Tur başlar.
Zaten sonraki tur sadece 4 konu olacak
Finalde 50'yü görür dediğimde yok o kadar da olmaz diyordun, şimdi halen aynı görüşte misin 48 olmuşken47 üye oy kullanmış. Rekor tekrar kırıldı @Tolstoyevski
4 tane grup düello olunacak grup2 grubu gerçekten yakından takip ediyorum.Bakalım nasıl sonuçlanacak.
Görüşüm aynı ilk turlar malum uzun süre oylamada kaldıFinalde 50'yü görür dediğimde yok o kadar da olmaz diyordun, şimdi halen aynı görüşte misin 48 olmuşken
Finalde toplam oy 50 ve üstü olacak, her iddiasına da varım4 tane grup düello olunacak grup
------
Görüşüm aynı ilk turlar malum uzun süre oylamada kaldı
İddialara girmemFinalde toplam oy 50 ve üstü olacak, her iddiasına da varım
Yoldaşım, bu konuya girmeden küresine bakmış. @DosiFinalde 50'yü görür dediğimde yok o kadar da olmaz diyordun, şimdi halen aynı görüşte misin 48 olmuşken