2021 4.Tur | Neslihan Atagül ⚡Fahriye Evcen ⚡Elçin Sangu | En Favori Güzel 2021

Hangi 2 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    48
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çarşı Pazar karışmış :A artık son saatlerde oy kullanmayan bazı isimlere oy kullandırtmak şart oldu :A @Tolstoyevski
Umarım daha oy kullanan birileri olur öncesi :A

Waooov. :A Ne zaman ziyaretçilere kapatıldı?
Onu bilmiyorum :A zamanında Tuba Büyüküstün için gelip oylayanlar oluyormuş. SS'de görmüştüm oy oranlarını.

Bu etkinliğe ben 2017'de jüri olarak katıldım ve yürüten kişi Besalet idi. O da bir tur bitip 2 ay sonra diğer turu açıp fazla özenmeden ve etiket etmeden fotosuz yürütüyordu. 17-20 arası oylayan oluyordu :A 2013 senelerinde daha fazla oy atan oluyormuş. Ben 2019da ondan alıp düzen verdim :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Onu bilmiyorum :A zamanında Tuba Büyüküstün için gelip oylayanlar oluyormuş. SS'de görmüştüm oy oranlarını.

Bu etkinliğe ben 2017'de jüri olarak katıldım ve yürüten kişi Besalet idi. O da bir tur bitip 2 ay sonra diğer turu açıp fazla özenmeden ve etiket etmeden fotosuz yürütüyordu. 17-20 arası oylayan oluyordu :A 2013 senelerinde daha fazla oy atan oluyormuş. Ben 2019da ondan alıp düzen verdim :A
İyi sen gelmişsin de düzen gelmiş. Senden önce Ortalık 56 olmuş. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bi daha oy kullanmıcam bu yarışmada :T:

Kurayı çektim. Artık foto ekleme işi belli olmuyor malum düello olunursa önce onlar açılır. Yok olmazsa hemen 5. Tur başlar.
Zaten sonraki tur sadece 4 konu olacak :A
2 grubu gerçekten yakından takip ediyorum.Bakalım nasıl sonuçlanacak.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Ve burdada düelloya gerek kalmamış.
Bu gece 4 konulu 5. Grup gelecektir. Başka grup yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...