2021 4.Tur | Neslihan Atagül ⚡Fahriye Evcen ⚡Elçin Sangu | En Favori Güzel 2021

Hangi 2 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    48
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beş çayına dedik diye, oturmaya mı geldik ? :A @Dosi
Üşeniyor bizimkisi mutfağa el atmaya kek börek yapmaya yoksa bahane hepsi aramızda kalsın ama :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
@Tolstoyevski yoldaşım ağzımızın payını aldık. :A Mutlu musun?
Bizi o kadar çalıştırıyor ama 2 kek 1 tepsi börek (biraz da frambuazlı yaş pasta, tarçınlı turta, çikolatalı bisküvili puding, sigara böreği, biraz da tatar böreği) çok görüyor bize aşk olsun ne istiyoruz Kİ sanki değil mi :A :/

• Güldürdün
Bu grup aşırı dengeli olmuş. Kim kimi elerse nasıl eledi diye şaşırmam. Tebrikler seçenlere. :)

Bizi o kadar çalıştırıyor ama 2 kek 1 tepsi börek (biraz da frambuazlı yaş pasta, tarçınlı turta, çikolatalı bisküvili puding, sigara böreği, biraz da tatar böreği) çok görüyor bize aşk olsun ne istiyoruz Kİ sanki değil mi :A :/
Yetmez mi? Kıtlıktan mı çıktın be adam :A boşan da semerini ye... @Dosi

Maşallah, çoğunu bilmiyorum :A
Sigara böreği yapacağım kaç zamandır erteledim. Yufkası var dolapta Yavaştan gidip yapayım. El değmişken pide de yapayım bari:A neyse gidip biraz hamarat olayım mutfakta. 2 saate ev dolar ve herkes açım diye dolanır :A

Sigara böreği yapacağım kaç zamandır erteledim. Yufkası var dolapta Yavaştan gidip yapayım. El değmişken pide de yapayım bari:A neyse gidip biraz hamarat olayım mutfakta. 2 saate ev dolar ve herkes açım diye dolanır :A
@12.Adam hazır ol ziyafet var akşama sayemizde bize hazırlayacak emeklerimizden dolayı :Z :A

• Güldürdün
  • Harika
Lütfen Peynirli olmasın alerjim var. :ozur:

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kendi evinizde yiyin demiştim halbuki :A
Tols sana bir bardak çay bile yok:A 12.Adam senin için patatesli yaparım :A
Hadi hadi kıyamazsın sen bizlere bilirim :A

Neyse 🤐 moduna geçelim ellerine sağlık şimdiden börek nar gibi kızarmış olsun mümkünse :Z :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Elçin Sangu demeyenin aklından şüphe ederim :A

Anlaşılan başlıkta isim olunca Dark bey konulara damlayacak :A @Tolstoyevski
"Bu isim diğerlerinden daha güzel, gidip oy vereyim, en azından vicdanım(?) rahat olur." kafasındayım. Bariz şekilde diğerlerinden çok daha güzel olan biri varsa hemen konuya dalıyorum. 🤭

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...