Aa evet grubun zorluğu daha çok dikkatimi çekmiş demek ki@Bully burada başlıkta uyarmamışsın
Kalacak demedim Edis gibi öyle olacak mı acaba dedimAa evet grubun zorluğu daha çok dikkatimi çekmiş demek ki
Mabel 2 şarkısıyla finale kalacak galiba dediğin gibi Bir de sürpriz oylar geldi, daha önce hiç kullanmayanları görüyoruz bu turlarda
Olmaz zatenKalacak demedim Edis gibi öyle olacak mı acaba dedim
Benim final ikilim ayrı ama değişebilir tabi
Polat Şaşmaz’ın oyu beni çok mutlu etti hem oy kullanması hem de verdiği oy
Beni de başka bir grupta mutlu etti Burada da iyi oldu tabiiPolat Şaşmaz’ın oyu beni çok mutlu etti hem oy kullanması hem de verdiği oy
Sabaha diğer grupta eşitlenir inşallah. Kostokluk yapmazsa tâbi birileri. 😂 Bakalım neler olacak. İnşallah doğru yolu bulur. Polat'ı diğer gruplara da alalım madem. ☺️Polat Şaşmaz’ın oyu beni çok mutlu etti hem oy kullanması hem de verdiği oy
Oy oranlarını belirtmeyin amanSabaha diğer grupta eşitlenir inşallah. Kostokluk yapmazsa tâbi birileri. 😂 Bakalım neler olacak. İnşallah doğru yolu bulur. Polat'ı diğer gruplara da alalım madem. ☺️
Yok hâşâ öyle bir şey demedim. Ama inşallah eşitlenir yani. 😂😂Oy oranlarını belirtmeyin aman