Aa evet grubun zorluğu daha çok dikkatimi çekmiş demek ki@Bully burada başlıkta uyarmamışsın![]()
Kalacak demedimAa evet grubun zorluğu daha çok dikkatimi çekmiş demek ki
Mabel 2 şarkısıyla finale kalacak galiba dediğin gibiBir de sürpriz oylar geldi, daha önce hiç kullanmayanları görüyoruz bu turlarda
![]()
Olmaz zatenKalacak demedimEdis gibi öyle olacak mı acaba dedim
Benim final ikilim ayrı ama değişebilir tabi![]()
Polat Şaşmaz’ın oyu beni çok mutlu etti
Beni de başka bir grupta mutlu ettiPolat Şaşmaz’ın oyu beni çok mutlu ettihem oy kullanması hem de verdiği oy
![]()
Sabaha diğer grupta eşitlenir inşallah. Kostokluk yapmazsa tâbi birileri. 😂 Bakalım neler olacak. İnşallah doğru yolu bulur. Polat'ı diğer gruplara da alalım madem. ☺️Polat Şaşmaz’ın oyu beni çok mutlu ettihem oy kullanması hem de verdiği oy
![]()
Oy oranlarını belirtmeyin amanSabaha diğer grupta eşitlenir inşallah. Kostokluk yapmazsa tâbi birileri. 😂 Bakalım neler olacak. İnşallah doğru yolu bulur. Polat'ı diğer gruplara da alalım madem. ☺️
Yok hâşâ öyle bir şey demedim. Ama inşallah eşitlenir yani. 😂😂Oy oranlarını belirtmeyin aman![]()
Acele etmişsin. Daha oylamaya çok vardı halbukiBu eşleşmeden rahatsızım. Erken final gibi bir şey olmuş
Mabel Matiz - Müphem dedik...
Şarkılar az zaten, hepsini de dinledik. Gerek yok bekletmeyeAcele etmişsin. Daha oylamaya çok vardı halbuki![]()