2023 4. Tur | Mabel Matiz - Bahçemin En Zor Gülü vs KÖFN ft. Simge - Yakışıklı

Hangi şarkı çeyrek finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Simge bayadır sönüktü, bi KÖFN sebebiyle, bi de Icardi sayesinde popülerliğini yeniden arttırdı :A
Aynen Icardi ve KÖFN can suyu oldu sultanıma :A

Bakalım yine finale kalıp kaybedecek mi bu etkinlikte :A

O finalde kaybetmesine ben vesile olmuştum :Z
Tatil dönemime denk gelmişti. Ne için bilmiyorum ama foruma yolum düşmüştü ve Mabel’in en sevdiğim şarkısı olunca Mabel’e oy verdim. Benim son oyum ile Simge yerinde oturdu :Z @Yakamoz-Asi

Şöyle yazmışım hatta :A
Son oyu vermek ve kazananı belirlemek bana nasip oldu :)
Öncelikle finalde başka şarkıları beklerdim. Öpücem şarkısı finali haketmiyor. İlla Simge olunacaksa Ben Bazen bana göre kat ve kat daha iyi bir şarkı diğerine göre.
Mabel Matiz'i ilkkez Öyle Kolaysa şarkısıyla tanımıştım ve en sevdiğim şarkısıda bu oldu, haliyle foruma girdiğimde final başlığını görünce oy kullanmasam olmazdı.

Tatil dönemime denk gelmişti. Ne için bilmiyorum ama foruma yolum düşmüştü ve Mabel’in en sevdiğim şarkısı olunca Mabel’e oy verdim. Benim son oyum ile Simge yerinde oturdu :Z @Yakamoz-Asi

Bu olayı biliyorum, bu konunun açılmasını istiyordum zaten :A

Öyle Kolaysa harika bir şarkı ama Simge’yi son anda şampiyonluktan etmişsin… Kim bilir belki başka zaman şampiyon yaparsın :A

Sen de Mabel şarkılarını pek sevmezsin ama Öyle Kolaysa’yı seveceğin tutmuş be kadın :A

Öyle Kolaysa harika bir şarkı ama Simge’yi son anda şampiyonluktan etmişsin… Kim bilir belki başka zaman şampiyon yaparsın :A

Sen de Mabel şarkılarını pek sevmezsin ama Öyle Kolaysa’yı seveceğin tutmuş be kadın :A
Sevdiğim şarkıları var. Zamanla anlarsın :A
Şu son şarkılara hakim değilim. İrem ile olanı sevdim baya :A diğer tur daha dikkatli dinlerim ama çok sevdiğim şarkılar ile eşleşirse otomatik devre dışı kalıyor :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Sevdiğim şarkıları var. Zamanla anlarsın :A
Şu son şarkılara hakim değilim. İrem ile olanı sevdim baya :A diğer tur daha dikkatli dinlerim ama çok sevdiğim şarkılar ile eşleşirse otomatik devre dışı kalıyor :A
Ben geçmiş şarkı etkinliklerini de hatırlıyorum, senden yine Mabel’e pek oy çıkmıyordu :A Sevdiğin şarkılar olunca Mabel’i görmüyorsun, yeterince sevmiyorsun demek ki :A

Orda bi KÖFN’de var :A

Ama şarkıyı çoğunlukla Simge söylüyor :A

KÖFN ilk kısımda var sadece, ikinci kısımda hiç yok. Nakarat zaten tamamen Simge’nin :A Hafif mırıldanmalarla eşlik ediyor sadece KÖFN :A

birincisi alğıda seçicilik denen şey var gözlerim sadece simgeyi gördü:D
ikincisi mabel donuyla şarkı söyleyince itici geldi var olan şansınıda tepmiş, simgeye iç çamaşırıyla şarkı söylemek ne kadar yakışıyorsa mabelide o kadar itici göstermiş :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
birincisi alğıda seçicilik denen şey var gözlerim sadece simgeyi gördü:D
ikincisi mabel donuyla şarkı söyleyince itici geldi var olan şansınıda tepmiş, simgeye iç çamaşırıyla şarkı söylemek ne kadar yakışıyorsa mabelide o kadar itici göstermiş :A
Bir yerde Simge varsa göz başka bir şey göremez zaten :A

Mabel’in bu şarkısı ve klibi kötü evet :D Ama yarışan diğer 3 şarkısı güzel.

• Güldürdün
Reactions: tekin
Bir yerde Simge varsa göz başka bir şey göremez zaten :A

Mabel’in bu şarkısı ve klibi kötü evet :D Ama yarışan diğer 3 şarkısı güzel.
diğerlerindede rakipler iyiydi :D yani mabelle zerrin özeri karşılaştırsan oyum mabele giderdi onuda karşı karşıya getirmemiş @Dosi :D

• Güldürdün
Reactions: Bully
Simge bayadır sönüktü, bi KÖFN sebebiyle, bi de Icardi sayesinde popülerliğini yeniden arttırdı :A

İcardi ismini duyunca bak inceden inceden bir soğuma geldi ṣarkıya .ss A
------

Demek Simgeye antilik yapmıṣlığın var :A

Öyle Kolaysa hala çok dinlerim. Arabada iyi oluyor :D

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
İcardi ismini duyunca bak inceden inceden bir soğuma geldi ṣarkıya .ss A
------

Demek Simgeye antilik yapmıṣlığın var :A

Öyle Kolaysa hala çok dinlerim. Arabada iyi oluyor :D
Soğuyacaksan Aşkın Olayım'dan soğu :A Yakışıklı'yı karıştırma :A

Aynen Öyle Kolaysa hiçbir zaman sıkmayacak çok sağlam şarkı :D

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...