2023 4. Tur | Mabel Matiz - Aferin vs İrem Derici - Yaz Günü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi şarkı çeyrek finale yükselsin?

• Mabel Matiz - Aferin

• İrem Derici - Yaz Günü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
112,546
Puanı
1,060
Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl 13. kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde 4.tur ile karşınızdayız.

4.turun sonunda çeyrek finale yükselen şarkılar belli olacak.

Hangi şarkı çeyrek finale yükselsin?​

Mabel Matiz - Aferin

İrem Derici - Yaz Günü

@Dosi , @Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Dante , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive , @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Keith Long , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal Highness, @tekin , @Alemdar ,@MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon666☾☆ , @hasanca

Benim yerime oy verebilirdin direkt olarak. Kim olursa olsun. Oyu atacağım kişi belli çünkü. 😂

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Hobbit and Bully
Bu şarkıyı baya sevdim. Önceki tur dinleyip öyle anladım :A radyoda çok duyuyordum da ben şarkı isimlerini bilmiyorum :A
------

Sen İrem Derici hastasısın zaten beni bahane etme :A ben sağ gösterip sol vururum. Henüz karar vermedim oylamaya :A
Farkındayım. Sorun yok. 😁 Kaybedersem savaşarak kaybetti dersiniz. 🤩

• Güldürdün
Bu şarkıyı baya sevdim. Önceki tur dinleyip öyle anladım :A radyoda çok duyuyordum da ben şarkı isimlerini bilmiyorum :A
------

Sen İrem Derici hastasısın zaten beni bahane etme :A ben sağ gösterip sol vururum. Henüz karar vermedim oylamaya :A
Mabel’in 2023’te en çok tıklanan şarkısı. Radyolar da çok çaldı evet isimden anlamak kolay olmayabiliyor, araştırmak gerekiyor :A Ben de ilk 2 tur oylayamadım ama 3’te, düelloda ve burda oyladım :A

Sen de çeyrekte oylarsın belki :A

• Güldürdün