İsrail'de ki videolara da baktınmı?
Tam hepsine bakamadım bakacam
İsrail'de ki videolara da baktınmı?
Bu program baya popülerdi yayınlandığı dönem, reytinglerini pek hatırlamıyorum ama takip edeni çoktu. Bu çocuk ve bir tane kız vardı küçük, o da çok popülerdi.Konuya ilgi göstermezsin diye düşündüm bir an @Tolstoyevski onunda ilgi alanı değildir ama onun tribinden korkuyorum
Bu anketsiz olunca az etiket yapayım dedim 😏
Bu program baya popülerdi yayınlandığı dönem, reytinglerini pek hatırlamıyorum ama takip edeni çoktu. Bu çocuk ve bir tane kız vardı küçük, o da çok popülerdi.
Türkiye'de bulamadığını İsrail'de bulmuş ama. Oranın İbrahim Tatlıses'i olduBu program baya popülerdi yayınlandığı dönem, reytinglerini pek hatırlamıyorum ama takip edeni çoktu. Bu çocuk ve bir tane kız vardı küçük, o da çok popülerdi.
Bu tip yarışmalarda yarışıp ülkemizde gerçek anlamda ünlü olabilenlerin sayısı çok az bence. Aklıma sadece İrem Derici ve İlyas Yalçıntaş geliyor.Türkiye'de bulamadığını İsrail'de bulmuş ama. Oranın İbrahim Tatlıses'i oldu
Bu arada o yarışmadan bir diğer piyasada olan bu kız, diğerleri yok şimdilik
@Tolstoyevski
Aynen görmüştüm bu halini geçenlerde, insanlar değişiyor be...
Sadece onlar ? 😱Bu tip yarışmalarda yarışıp ülkemizde gerçek anlamda ünlü olabilenlerin sayısı çok az bence. Aklıma sadece İrem Derici ve İlyas Yalçıntaş geliyor.
Aleyna Tilki de eklenebilir evet, diğerlerinin pek akılda kalan isimler olduğunu düşünmüyorum. Birçoğu klip falan falan çekmiş ancak kalıcı olabilmiş isimler değil.Sadece onlar ? 😱
Ve böyle bir video var
Şahin, Müslüm filminde oynayarak bence akılda bıraktı kendini bir iz var sonuçta sinema dünyasında.Aleyna Tilki de eklenebilir evet, diğerlerinin pek akılda kalan isimler olduğunu düşünmüyorum. Birçoğu klip falan falan çekmiş ancak kalıcı olabilmiş isimler değil.
Doğru bak Müslüm'de oynamıştı, yazabiliriz iz bırakanlar listesine o halde.Şahin, Müslüm filminde oynayarak bence akılda bıraktı kendini bir iz var sonuçta sinema dünyasında.
Ne kaldı geriye? Daha deşsem listeye ekleyeceğin çok isim olurDoğru bak Müslüm'de oynamıştı, yazabiliriz iz bırakanlar listesine o halde.
Dört kişi oldu, çok da yüksek bir sayı değil bence o kadar yarışmaya ve sezona oranla.Ne kaldı geriye? Daha deşsem listeye ekleyeceğin çok isim olur
Yarışma nedeniyle ünlü olup, klipler çıkaran çok isim var aslında kendi yağında kavrulan ama evet bu isimler en sıyrılanlar oldu. İşin garibi yarışmayı kazananlar genelde siliniyor piyasadan ama diğerleri alıp başını gittiDört kişi oldu, çok da yüksek bir sayı değil bence o kadar yarışmaya ve sezona oranla.
Aynen öyle bir durum da var cidden, en iyisi kazanmamak herhalde.Yarışma nedeniyle ünlü olup, klipler çıkaran çok isim var aslında kendi yağında kavrulan ama evet bu isimler en sıyrılanlar oldu. İşin garibi yarışmayı kazananlar genelde siliniyor piyasadan ama diğerleri alıp başını gitti
Bir Elnur'un tarzına bak, birde Aziz'in tarzına. Aziz'den de bir Elnur çok rahat çıkabilirdi ama o pop tercih etmiş. Yazık olmuş. Gözlerime inanamadım.Sadece onlar ? 😱
Ve böyle bir video var