2020 4. Tur | En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu - 2. Grup

Hangi 2 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu grup 1er oy fark var aralarında. Oylarınız bekleniyor. @Emre Ozansoy her tur bana defalarca etiket yaptırmaktasın :S
@Özgür @emrecnn sizlerinde oylamamış olmanız şaşırtıcı 😱
TAK TAK @serhatt o anlardan biri geldi :A oyunu bekliyorum :Z

Diğer 3 grubada oylarınız bekleniyor eğer oylamadıysanız.
@Özgür @batuhankaralar @xBUGRAx @Fks14 @Maskeli Fedai @serhatt @Billy Kane @pompy @takas @kerem @Ahmed @-KADİR- @DarkLegenD @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @papuleoo @YıldırıM @Titanium @Mr.At @yigit_00 @Tzira @Jonsnow @Canol @soo @adventurous @anniegrant @offensive @kerim yavuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @12.Adam @DR @Emre Ozansoy @Gizmen @ozmoturk @-potterhead- @ömer karataş @MayısKralı @bero @AteşBöceği
@hayret bi şey @Ygslysci ve herkes
Birer fark varken niye kurcalıyorsun ki :A Eşitlik olsun da gör gününü :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Birer fark varken niye kurcalıyorsun ki :A Eşitlik olsun da gör gününü :A
Bozulur illaki ya :A @Araf Portman'a yanlışlıkla oy vermemişti ve açayım değiş dediğimde "gerek yok farkla kazanır" dedi :A bak sonra müsade edemem şimdi yapacaksan yap dedim yine kesin konuştu. İnşallah elenir :A :A

• Güldürdün
Reactions: Araf and MasacRE
Bozulur illaki ya :A @Araf Portman'a yanlışlıkla oy vermemişti ve açayım değiş dediğimde "gerek yok farkla kazanır" dedi :A bak sonra müsade edemem şimdi yapacaksan yap dedim yine kesin konuştu. İnşallah elenir :A :A
Natalie Portman niye farkla kazansın ki @Araf da hayal görüyor :A Biraz daha zor gruba düşse oy bile vermezdim ben mesela :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Araf and Dosi
Öncekide 2 oyluk?
Açayım mı ayarı?
2 gruptada 2 oy kullanılabilecek
Gerek yok, kalsın. Tek oy kullanmış olayım. Natalie Portman zaten farkı açacaktır. :D
Sen bilirsin. Sonra iş işten geçince o hakkın olmayacak😊
Natalie Portman niye farkla kazansın ki @Araf da hayal görüyor :A Biraz daha zor gruba düşse oy bile vermezdim ben mesela :A
Yorumlar burada :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Zor grup, o kadar da değil. Yine tabii içlerindeki en popüler oyuncu Natalie Portman. Listedeki en güzel oyuncu olup olmadığı tartışılır. :D
Oyuncu olarak hem popüler hem de iyi oyuncudur. Ama güzelliği ortalama üstü gibi ancak. Yalnız ben de hep oyladım kendisini, gruplarda şanslı oldu çünkü :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Oyuncu olarak hem popüler hem de iyi oyuncudur. Ama güzelliği ortalama üstü gibi ancak. Yalnız ben de hep oyladım kendisini, gruplarda şanslı oldu çünkü :A
Kadının yüzündeki beni bile güzel, "üst düzey" sınıfına katmıyorsun. Biraz yaşlandı tabii, eski havalarından uzak, tabii orası doğru. Gerçi bana göre Anne Hathaway daha güzel. Ayrı bir havası var. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Kadının yüzündeki beni bile güzel, "üst düzey" sınıfına katmıyorsun. Biraz yaşlandı tabii, eski havalarından uzak, tabii orası doğru. Gerçi bana göre Anne Hathaway daha güzel. Ayrı bir havası var. :A
En üst sınıftakilerle birlikte anamam, o kadar da değil :A Yine de iyidir tabi, böyle konuşunca sanki hiç beğenmiyormuşum gibi oldu :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...