kolay grup benceÇok zorlu bir grup. Özellikle Natalie Portman ile Anne Hatheway arasında kaldım ve tercihimi Anne Hawheway'den yana kullanıyorum. Natalie Portman da güzel ama Anne Hatheway'in çok farklı bir güzelliği var.
İki seçeneğe de oy vermek varmış, onu atlamışım. Öncekine tek oy kullandığım için, bunda da tek oy kullanacağımı düşündüm. Her neyse, tek oyda kalsa da olur. Natalie Portman da zaten çıkacak.Çok zorlu bir grup. Özellikle Natalie Portman ile Anne Hatheway arasında kaldım ve tercihimi Anne Hawheway'den yana kullanıyorum. Natalie Portman da güzel ama Anne Hatheway'in çok farklı bir güzelliği var.
Öncekide 2 oyluk?İki seçeneğe de oy vermek varmış, onu atlamışım. Öncekine tek oy kullandığım için, bunda da tek oy kullanacağımı düşündüm. Her neyse, tek oyda kalsa da olur. Natalie Portman da zaten çıkacak.
Kıskançlığından çirkin olana oy kullanırsın muhtemelen. Yorumundan bunu sezdim.kolay grup bence
Sadece hangis daha az çirkin diye oylayacağım şu bahsettiğin iki isimde
Natalie başka foto yokmu. Bunda bana göre güzel değil.Kıskançlığından çirkin olana oy kullanırsın muhtemelen. Yorumundan bunu sezdim.
Gerek yok, kalsın. Tek oy kullanmış olayım. Natalie Portman zaten farkı açacaktır.Öncekide 2 oyluk?
Açayım mı ayarı?
2 gruptada 2 oy kullanılabilecek
Sen bilirsin. Sonra iş işten geçince o hakkın olmayacak😊Gerek yok, kalsın. Tek oy kullanmış olayım. Natalie Portman zaten farkı açacaktır.
Tamam zaten dibinde çirkinmiş kolay seçim yapacağımBu nasıl? @Dosi