2020 4.Tur | En Favori Erkek Oyuncu - 3. Grup

Hangi 2 isim üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Yalabık

@Tolstoyevski 😡

3'ü de o kadar çok sevdiğim oyuncular ki, birinin elenecek olması çok üzücü. :( Ben buraya oy kullanamam, hepsi eşit benim gözümde...
Ben de kura seçimlerini ve gruplamayı görünce benzer tepki verip konu açmayacağım deyip trip attım @Tolstoyevski ye :A
Dur daha çok zorlanacağız 😏

Ben de kura seçimlerini ve gruplamayı görünce benzer tepki verip konu açmayacağım deyip trip attım @Tolstoyevski ye :A
Hele bir isim var, o bu kuralar yüzünden elenirse yandım. Kaçacak yer aramalıyım. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
Perşembe günü açılacak olan 2 ölüm grubunun yanında bu grup yine melek sayılır, öyle diyelim. :A Ama tamamen kura çekme sitesinden otomatik oluşturulmuş, el değmemiş kuralar, tertemiz. :A
Ben bu gruptan daha zor bir grup olacağını sanmıyorum hatta eminim. :A Bekleyip görelim bakalım. :A

Yani illa ki 2 isim oylayabilirim diye düşünüyorum diğerlerinde, burada imkansız... Bu 3 ismin de eşit oy alıp üst tura çıkacağı şekilde oy verebilirim anca onu da nerden bilecem :A

Ben bu gruptan daha zor bir grup olacağını sanmıyorum hatta eminim. :A Bekleyip görelim bakalım. :A

Yani illa ki 2 isim oylayabilirim diye düşünüyorum diğerlerinde, burada imkansız... Bu 3 ismin de eşit oy alıp üst tura çıkacağı şekilde oy verebilirim anca onu da nerden bilecem :A
Ben böyle bir ihtimal vermiyordum ama seni en zorlayan grubun bu olduğuna ikna oldum :A
Sonraki gruplarda da 3 tanesini baş baş gider gibi.
Grupları görür görmez sinir bozucu atmıştım Tols'a ve hepsini foto herşeyi hazır edip atmıştı bana :A

IMG_20200901_001911.jpg
@Tolstoyevski

Ben böyle bir ihtimal vermiyordum ama seni en zorlayan grubun bu olduğuna ikna oldum :A
Sonraki gruplarda da 3 tanesini baş baş gider gibi.
Grupları görür görmez sinir bozucu atmıştım Tols'a ve hepsini foto herşeyi hazır edip atmıştı bana :A

@Tolstoyevski
Alman disipliniyle hareket etmişiz askeri sistemde. :A

Diğer 2 grup da ölüm grubu olmasına rağmen evet bu grup kadar 3'ünün de dengeli olduğunu söylemek zor sahiden, o yüzden @Bully o konuda haklı olabilir. O gruplarda kimin birinci olarak üst tura çıkacağı daha büyük rekabet olabilir, neyse fazla spoiler vermeyelim Perşembe gününe kalsın en iyisi. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
Alman disipliniyle hareket etmişiz askeri sistemde. :A

Diğer 2 grup da ölüm grubu olmasına rağmen evet bu grup kadar 3'ünün de dengeli olduğunu söylemek zor sahiden, o yüzden @Bully o konuda haklı olabilir. O gruplarda kimin birinci olarak üst tura çıkacağı daha büyük rekabet olabilir, neyse fazla spoiler vermeyelim Perşembe gününe kalsın en iyisi. :A
Çarşamba gecesi :A yani 47 saat sonra :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Okan Yalabık
İlker Kaleli

Engin Günaydın dedim sadece

İlker ve Okan eşit uzaklıktaydım, ikisine de oy vermeme kararı verdim.

Çok ilginç bir grup bu. 3üde tur atlayabilir. Hiç belli olmaz. Elenene yazık olacak. 1 oyla elenir eğer elenen olursa

Engin Günaydın
Okan Yalabık

Engin Günaydın'ın bu kadar zorlanması 😵 Bu turu çok rahat geçmesi gerekirdi. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...