Ben de kura seçimlerini ve gruplamayı görünce benzer tepki verip konu açmayacağım deyip trip attım @Tolstoyevski ye@Tolstoyevski 😡
3'ü de o kadar çok sevdiğim oyuncular ki, birinin elenecek olması çok üzücü.Ben buraya oy kullanamam, hepsi eşit benim gözümde...
Hele bir isim var, o bu kuralar yüzünden elenirse yandım. Kaçacak yer aramalıyım.Ben de kura seçimlerini ve gruplamayı görünce benzer tepki verip konu açmayacağım deyip trip attım @Tolstoyevski ye
Dur daha çok zorlanacağız 😏
Elenirse etkinliğin devamını sen üstlenirsinHele bir isim var, o bu kuralar yüzünden elenirse yandım. Kaçacak yer aramalıyım.![]()
Perşembe günü açılacak olan 2 ölüm grubunun yanında bu grup yine melek sayılır, öyle diyelim.Ama tamamen kura çekme sitesinden otomatik oluşturulmuş, el değmemiş kuralar, tertemiz.
![]()
Ben bu gruptan daha zor bir grup olacağını sanmıyorum hatta eminim.Ben de kura seçimlerini ve gruplamayı görünce benzer tepki verip konu açmayacağım deyip trip attım @Tolstoyevski ye
Dur daha çok zorlanacağız 😏
Elenirse ben elektrikli el süpürgesi satan bir yeri ararım artık, en uygunundan bir süpürge siparişi için tıpkı avatarımdaki herif gibi..Elenirse etkinliğin devamını sen üstlenirsin![]()
Ben böyle bir ihtimal vermiyordum ama seni en zorlayan grubun bu olduğuna ikna oldumBen bu gruptan daha zor bir grup olacağını sanmıyorum hatta eminim.Bekleyip görelim bakalım.
Yani illa ki 2 isim oylayabilirim diye düşünüyorum diğerlerinde, burada imkansız... Bu 3 ismin de eşit oy alıp üst tura çıkacağı şekilde oy verebilirim anca onu da nerden bilecem![]()
Alman disipliniyle hareket etmişiz askeri sistemde.Ben böyle bir ihtimal vermiyordum ama seni en zorlayan grubun bu olduğuna ikna oldum
Sonraki gruplarda da 3 tanesini baş baş gider gibi.
Grupları görür görmez sinir bozucu atmıştım Tols'a ve hepsini foto herşeyi hazır edip atmıştı bana
@Tolstoyevski
Çarşamba gecesiAlman disipliniyle hareket etmişiz askeri sistemde.
Diğer 2 grup da ölüm grubu olmasına rağmen evet bu grup kadar 3'ünün de dengeli olduğunu söylemek zor sahiden, o yüzden @Bully o konuda haklı olabilir. O gruplarda kimin birinci olarak üst tura çıkacağı daha büyük rekabet olabilir, neyse fazla spoiler vermeyelim Perşembe gününe kalsın en iyisi.![]()