2021 4.Tur | Eda Ece ⚡Demet Evgar ⚡Hande Erçel | En Favori Güzel 2021

Hangi 2 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kabul etmek gerekir ki kendisinin sevmeyeni, beğenmeyeni, hatta nefret edeni çok. :A O yüzden erken konuşmuş olmayayım ama bence şampiyon olma ihtimali yok denecek kadar az. :A Bence ikimizi de tatmin etmeyecek bir sonuç çıkacak. :A
Şampiyonluğu bırak final turu bile zor görünüyor :A şampiyon olma ihtimali 0 zaten :A

Bir miktar totem sezdim bu cümlelerde... :A
Yok gerçekten yok :A Kendimizi kandırmayalım. Oy oranları hafif bi umutlanmama vesile oldu final turu için ama flnal turları öncesi ikili eleme olacak ve orda elenir diye düşünüyorum :A
Bu turu geçerse sırada 5 isimden 4 ismin tur atlaması olacak. Orda şansı olur herhalde (elendi)
Sonrası ikili eleme ve sonrası çeyrek final :A

Yok gerçekten yok :A Kendimizi kandırmayalım. Oy oranları hafif bi umutlanmama vesile oldu final turu için ama flnal turları öncesi ikili eleme olacak ve orda elenir diye düşünüyorum :A
Bu turu geçerse sırada 5 isimden 4 ismin tur atlaması olacak. Orda şansı olur herhalde (elendi)
Sonrası ikili eleme ve sonrası çeyrek final :A
Parantez içi reis genellikle doğruları söyler zaten, bu yüzden dediğin gibi olma ihtimali oldukça yüksek. :A @MasacRE

Anladığım kadarıyla olması gerekenden daha çok oy aldıklarını, daha çok sevildiklerini ve savunulduklarını düşündüğün için bu isimlere gıcık kaptın. :A Bu iki ismi ben de beğeniyorum ama güncel durumları da göz önüne almamız lazım güzelliklerini değerlendirirken, Mine Tugay hala çok güzel, hatta kendi yaşındaki diğer kadınlarla kıyaslayınca hala bir numara bile olabilir ancak bu etkinlikte birçok yaş grubundan, birçok farklı tarzdan rakibi mevcut. :A Melis Sezen'i de oldukça güzel bulanlardanım ama hiç hatırlayamadım geçmiş turlarda kimlerle eşleştiğini ve ne tür destekler aldığını. :A

Halkımıza güvenip ile güvenmemek arasındayım, bakalım. :A
gibi konuşma. :A

Bu grup artık kesin gibi @Tolstoyevski ?
Gündüz konu açıldığında daha erken 30 üzeri oy geliyor :A 35 bulmuşuz. Max 6 oy gelir gibi veya bu tur rekor görürüz. Henüz 42 geçmedik :A
Yarın aynı taktiği yapalım :A düello durumu olursa mecbur Perşembe akşamı olur :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Son ekip olarak Demet Evgar gelmişti :A
------

Eda Ece harcanmaz umarım. Ben de Demet elensin diye sadece Hande derim gibi :A Hande en haksızlık yapılan isim sırf Sen Çal Kapımı diziside bu ara forumdakileri kızdırıyor diye :A
Bence Demet Evgar ve Hande Erçel çıkmalı, Eda Ece’nin güzellik olarak abartıldığını düşünüyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Hande'yi oyunculuk olarak beğenmezsiniz anlarım ama gerçekten çok güzel bir yüze sahip ya. Sunduğunuz eski fotoğraflarda bile bir güzelliği var, ki burada herkesin sevdiği isimlerin eski fotoğraflarını sunsak neler çıkar. :A

Hande Erçel ve Eda Ece diyorum.

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Hande'yi oyunculuk olarak beğenmezsiniz anlarım ama gerçekten çok güzel bir yüze sahip ya. Sunduğunuz eski fotoğraflarda bile bir güzelliği var, ki burada herkesin sevdiği isimlerin eski fotoğraflarını sunsak neler çıkar. :A

Hande Erçel ve Eda Ece diyorum.
Bazlama reise sahip çıkın. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...