Güzelliğe bakıyorum ve benim için Hande Erçel en güzellerinden. Demet Evgar'ı 10a katlarBunu yazarken insan utanır.ss Demet ve Eda'nın çıkması lazım ama ortalık böyle balonlara kalıyor maalesef.
Güzelliğe bakıyorum ve benim için Hande Erçel en güzellerinden. Demet Evgar'ı 10a katlarBunu yazarken insan utanır.ss Demet ve Eda'nın çıkması lazım ama ortalık böyle balonlara kalıyor maalesef.
Evet katlar ama estetik dozu olarak.Güzelliğe bakıyorum ve benim için Hande Erçel en güzellerinden. Demet Evgar'ı 10a katlar
Hande bu ara zayıflayıp biraz çirkinleşmiş. Özü daha güzel iki foto arasında 10 sene vardır. Değişmek ve makyaj ilede değişim normal değil mi?Evet katlar ama estetik dozu olarak.
Hepsi harcanabilir sorun yok. Demet hariç diğerleri abartılıyor.Son ekip olarak Demet Evgar gelmişti
------
Eda Ece harcanmaz umarım. Ben de Demet elensin diye sadece Hande derim gibi Hande en haksızlık yapılan isim sırf Sen Çal Kapımı diziside bu ara forumdakileri kızdırıyor diye
Abartılanlar belli. Burdaki hiç bir isim final turu göremez. Bir sonrali tur kolay bir tur 5 isimden 4 tane tur atlayacak ama sonrası artık 2li ve zor aşamaHepsi harcanabilir sorun yok. Demet hariç diğerleri abartılıyor.
Benim final ekibinden 2 fire oldu. Kalanlar ile sonuna kadar devam. Ayrıca hakikaten ülkede bu kadar abartılan başka oyuncu hatırlamıyorum. Erkeklerde de malum şahıs. Çok zorlandığını düşünmüyorum oynarken.Abartılanlar belli. Burdaki hiç bir isim final turu göremez. Bir sonrali tur kolay bir tur 5 isimden 4 tane tur atlayacak ama sonrası artık 2li ve zor aşama
Kim abartılıyor? güzellik olarak konuşuyoruz demi?Benim final ekibinden 2 fire oldu. Kalanlar ile sonuna kadar devam. Ayrıca hakikaten ülkede bu kadar abartılan başka oyuncu hatırlamıyorum. Erkeklerde de malum şahıs. Çok zorlandığını düşünmüyorum oynarken.
Yok ikisinin de oyunculuklarından bahsettim. Güzellik olarak yorumlamadım. Biri Hande diğeri de partneriKim abartılıyor? güzellik olarak konuşuyoruz demi?
Erkeklerden kimi diyorsun? Ama onu oyunculuk olarak diyorsun galiba
Sen Çal Kapımı antisi durumu anladımYok ikisinin de oyunculuklarından bahsettim. Güzellik olarak yorumlamadım. Biri Hande diğeri de partneri
Yok bende güzellik ile alakalı oyladım. Sadece bu oyunculuk yorumum. Bu turda bir etkisi olmadı oyunculuğun.Sen Çal Kapımı antisi durumu anladım
Burda ben güzelliği oyluyorum oyüzden hemfikir değilim
Oylama yapmadım daha. Haberim yok kim önde veya değilYok bende güzellik ile alakalı oyladım. Sadece bu oyunculuk yorumum. Bu turda bir etkisi olmadı oyunculuğun.
Bu turu da geçerler. Ama diğerlerini bilmem. Sürpriz olmaz bence. Ama belli de olmuyor kimi oylayacakları.Oylama yapmadım daha. Haberim yok kim önde veya değil
Dediğim gibi umrumda değil bana kalırsa kendisinin ahım şahım bir güzelliği yok hatta güzelliği bile yok tıpkı yetenek konusunda da 0 olduğu gibi. Ama madem bu kadar insan ikna olmuşsa yapacak bir şey yok sonuçta kimsenin oy vermesini engelleyecek değiliz.Hande bu ara zayıflayıp biraz çirkinleşmiş. Özü daha güzel iki foto arasında 10 sene vardır. Değişmek ve makyaj ilede değişim normal değil mi?
Yalnız daha geçen sana bu konuda yazmıştım. Eğer cidden estetik yaptığını düşündüğün isimlere oy vermeyi doğru bulmuyorsan bunu sadece desteklediğin isimler olduğu gruplara değil hepsi için yapman gerekir artı eski hali de çok güzel. Makyajsız ve doğal
Söylenecek söz bırakmamış. Noktayı koymuşsun. Helal olsun.Dediğim gibi umrumda değil bana kalırsa kendisinin ahım şahım bir güzelliği yok hatta güzelliği bile yok tıpkı yetenek konusunda da 0 olduğu gibi. Ama madem bu kadar insan ikna olmuşsa yapacak bir şey yok sonuçta kimsenin oy vermesini engelleyecek değiliz.
Güzelliği yoktan sonrasını okuma gereksinimi bile duymadım Çok güzel değil desen neyse de Binnur Kaya'yı bile yarışmaya dahil edecektin...Dediğim gibi umrumda değil bana kalırsa kendisinin ahım şahım bir güzelliği yok hatta güzelliği bile yok tıpkı yetenek konusunda da 0 olduğu gibi. Ama madem bu kadar insan ikna olmuşsa yapacak bir şey yok sonuçta kimsenin oy vermesini engelleyecek değiliz.
Durduk yere kendi başını yaktın...Güzelliği yoktan sonrasını okuma gereksinimi bile duymadım Çok güzel değil desen neyse de Binnur Kaya'yı bile yarışmaya dahil edecektin...