2021 4.Tur | Eda Ece ⚡Demet Evgar ⚡Hande Erçel | En Favori Güzel 2021

Hangi 2 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece Hande Erçel dedim.
Umarım Eda ile üst tura çıkarlar

Reactions: Emre Ozansoy
Demet Evgar ve Hande Erçel...

Tam popülarite birçok şeyi belirliyor diyeceğim Özgü Namal'ı görüyorum, belirlemiyor diyeceğim buralarda ve bundan bir önceki aşamalarda olmasını beklemediğim başka isimler görüyorum. Zevkler ve renkler durumu sanırım gerçekten.
@Dosi

Reactions: 12.Adam and Dosi
Ben sana bu etkinlikte gıcık kaptığım isimleri sıralayayım : 1 Mine Tugay, 2 Melis Sezen ve bir kaç tane daha var ama onlar 1. olsa sorun olmaz

Çok sevmeme rağmen Beren Saat birinci olsun istemem. Zamanında 2 kez üst üste oldu. Yeni isimler olsun ama bu Mine olursa memnun kalmam
umarım halk doğru karar verir

Bence tamami ile sevdikleri yapımlarda oynamış oyunculara oylar verilmekte. Geneli kesinlikle öyle

Anladığım kadarıyla olması gerekenden daha çok oy aldıklarını, daha çok sevildiklerini ve savunulduklarını düşündüğün için bu isimlere gıcık kaptın.
Bu iki ismi ben de beğeniyorum ama güncel durumları da göz önüne almamız lazım güzelliklerini değerlendirirken, Mine Tugay hala çok güzel, hatta kendi yaşındaki diğer kadınlarla kıyaslayınca hala bir numara bile olabilir ancak bu etkinlikte birçok yaş grubundan, birçok farklı tarzdan rakibi mevcut.
Melis Sezen'i de oldukça güzel bulanlardanım ama hiç hatırlayamadım geçmiş turlarda kimlerle eşleştiğini ve ne tür destekler aldığını.

Halkımıza güvenip ile güvenmemek arasındayım, bakalım.

Reactions: Dosi and 12.Adam
Göbeklitepe ne söylüyorsa onu yap.

Aslında benim gıcık kapma sebebim tamami ile izledikleri diziler nedeni ile abartılmaları. Melis Sezen güzel ama öyle aşırı değil. Sırf Sadakatsiz ve en son Fatma dizisinde olan cazibesi nedeni ile oy almıştır

Mine güzel ama şuan bulunduğu gruptaki kişilerden daha güzel değil bana göre. Hatta arada oy verenlere sorunca şu bu dizilerimde oynadığı için dediler

Şimdi Hande Erçel örneğini vereyim. Final turu bile görmeye bilir ve 2019da da çok erken elendi. Oy almazken aldığı yorum 'oyunculuğu kötü, dizisi abartılıyor' vs. vs. Ve bundan dolayı da oylar güzelliğe göre değil, oynadıkları yapımlara göre olduğunu gösteriyor

Genel olarak katılıyorum, popülariteden kastım birazcık da bu zaten.
Tabii denilebilir ki Hande Erçel günümüzün en popüler isimlerinden, o zaman neden hak ettiği ilgiyi göremiyor. Dediğin gibi oyunculuğu kötü bulunduğu ve genel olarak sevilmeyen dizilerde oynadığı için, olumsuz anlamda bir popülaritesi de mevcut özellikle forum özelinde.

Favorim o ama beklentim 0
artık tek umduğum sevmediğim birinin kazanamaması ki kim olduğunu biliyorsun

Favorim o ama beklentim 0
artık tek umduğum sevmediğim birinin kazanamaması ki kim olduğunu biliyorsun
Kabul etmek gerekir ki kendisinin sevmeyeni, beğenmeyeni, hatta nefret edeni çok.
O yüzden erken konuşmuş olmayayım ama bence şampiyon olma ihtimali yok denecek kadar az.
Bence ikimizi de tatmin etmeyecek bir sonuç çıkacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...