2021 4.Tur | Burcu Biricik ⚡ Ezgi Mola⚡Tuvana Türkay | En Favori Güzel 2021

Hangi 2 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    45
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok artık 😱 bu turda dün açık ara fark yapan isim nerdeyse elenecek duruma gelmiş 😱 @Tolstoyevski
Bugün kalpten gitmem umarım. Çok heyecanlı
Anlık şu hâldesin...
(Videonun içinde sağlığa zararlı madde sansürlenememiş.Uygunsuz görürsen gerekeni yaparım.)

Reactions: Dosi
O kadar da sakınca yok ya
aşırı nefret etsemde bir şey olmaz.
Yalnız baştan sonra izledim sahneyi sayende
Önemli değil, etkinliğe kendi çapımda katkıda bulunmak istedim.

Filminde Saffet sensin, Oymapınar rakibin...

Reactions: Dosi
Burası duello hakediyor son dakka suprizi bekliyorum.
Haketmiyor aslında. Şuan dülloya kalabilecek isim dün açık ara zirveydi. Burdan kaybederse üzülürüm.
İnsanların dizilerine göre oyladığının en büyük ispatı bu durum.

Haketmiyor aslında. Şuan dülloya kalabilecek isim dün açık ara zirveydi. Burdan kaybederse üzülürüm.
İnsanların dizilerine göre oyladığının en büyük ispatı bu durum.
Senin görüşündür saygı duyarım; hayalkırıklığının verdiği etkide olabilir yorumun.İnsanlar istediği gibi oylayabilir.Güzellik çok ama çok göreceli bir kavram.

Senin görüşündür saygı duyarım; hayalkırıklığının verdiği etkide olabilir yorumun.İnsanlar istediği gibi oylayabilir.Güzellik çok ama çok göreceli bir kavram.
Hayır, desteklediğim bir isim değil, yani favorim yok. Zaten etkinlikte favorilerim yok, sadece gıcık kaptığım 2 isim ve sevmeme rapmen bu sene kazanmasını istemediğim bir isim var.
Bak unutmuştum, sende bu grupta emin değildin ve @Aserat 'ın attığı bir görselden dolayı karaladığı isme oy vermemiştin. Şimdi bu yorumunu anladım. Belkide o oyun bu grubun kaderini belirleyecek. Yani sen o bahsettiğin göreceli durumdan dolayı oy vermedin.

Ben etkinliğin en başında dedim, bu etkinlik En Favori Güzel, yani güzel bulunan oylanmalı ama kimi güzelliği, kimi ise oyunculuğu oyluyor. Bu durumlara karışmıyorum zaten. Herkes istediği gerekçe ile oylar. 'şunun yüzü estetikli' oyum buna deyip, başka bir grupta 'bunun yüzü estetikli ama yakışmış' deyip oy verende olunca garipseye bilirim bu gayet doğal. 'bunun oyunculuğunu beğenmiyorum, oyum diğerine' diyende oldu. Herkesin kriteri elbet farklı.

Tuvana 7-8 fark öndeydi Burcu ve Ezgi'den ama bugün nerdeyse düelloya kalacaktı 1 oy daha gelse. Böyle sonuçlanmasına sevindim

Tuvana 7-8 fark öndeydi Burcu ve Ezgi'den ama bugün nerdeyse düelloya kalacaktı 1 oy daha gelse. Böyle sonuçlanmasına sevindim
Burcu'nun gruptan 1. çıkması lazımdı neyse ki eğrisi doğrusunu buldu.
Bundan sonra 5. tur mu olacak çeyrek final mi.

Arkadaşlar bu yarışma en çok kimi seviyorsunuz yarışması değil yapmayın yapmayııııın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...