Ha o mevzu neyseki sonucu etkilemiyorCo admin, Erinc abimi kafalamış.
Ha o mevzu neyseki sonucu etkilemiyorCo admin, Erinc abimi kafalamış.
Neyse ki...Ha o mevzu neyseki sonucu etkilemiyor
Anlık şu hâldesin... (Videonun içinde sağlığa zararlı madde sansürlenememiş.Uygunsuz görürsen gerekeni yaparım.)Yok artık 😱 bu turda dün açık ara fark yapan isim nerdeyse elenecek duruma gelmiş 😱 @Tolstoyevski
Bugün kalpten gitmem umarım. Çok heyecanlı
Şaban filmleri ne sakıncası olacakAnlık şu hâldesin... (Videonun içinde sağlığa zararlı madde sansürlenememiş.Uygunsuz görürsen gerekeni yaparım.)
3.05 sn den sonrasıŞaban filmleri ne sakıncası olacak
Benim problemim 3 isim ile
O kadar da sakınca yok ya aşırı nefret etsemde bir şey olmaz.3.05 sn den sonrası
Önemli değil, etkinliğe kendi çapımda katkıda bulunmak istedim.O kadar da sakınca yok ya aşırı nefret etsemde bir şey olmaz.
Yalnız baştan sonra izledim sahneyi sayende
Haketmiyor aslında. Şuan dülloya kalabilecek isim dün açık ara zirveydi. Burdan kaybederse üzülürüm.Burası duello hakediyor son dakka suprizi bekliyorum.
Senin görüşündür saygı duyarım; hayalkırıklığının verdiği etkide olabilir yorumun.İnsanlar istediği gibi oylayabilir.Güzellik çok ama çok göreceli bir kavram.Haketmiyor aslında. Şuan dülloya kalabilecek isim dün açık ara zirveydi. Burdan kaybederse üzülürüm.
İnsanların dizilerine göre oyladığının en büyük ispatı bu durum.
Hayır, desteklediğim bir isim değil, yani favorim yok. Zaten etkinlikte favorilerim yok, sadece gıcık kaptığım 2 isim ve sevmeme rapmen bu sene kazanmasını istemediğim bir isim var.Senin görüşündür saygı duyarım; hayalkırıklığının verdiği etkide olabilir yorumun.İnsanlar istediği gibi oylayabilir.Güzellik çok ama çok göreceli bir kavram.
Burcu'nun gruptan 1. çıkması lazımdı neyse ki eğrisi doğrusunu buldu. Bundan sonra 5. tur mu olacak çeyrek final mi.Tuvana 7-8 fark öndeydi Burcu ve Ezgi'den ama bugün nerdeyse düelloya kalacaktı 1 oy daha gelse. Böyle sonuçlanmasına sevindim
Tuvana kıl payı kurtuldu ve burada da onu destekledimArkadaşlar bu yarışma en çok kimi seviyorsunuz yarışması değil yapmayın yapmayııııın...
Mine Tugay'ı eledikten sonra önemli değilTuvana kıl payı kurtuldu ve burada da onu destekledim