Eee kaptın benden bi şeyler.😎Bende anlıyorum bu durumda
Bak ya.Eee kaptın benden bi şeyler.😎
Aferin bak kendini bilmen ne hoş.😎Bak ya.
Evet aynen, senle takıla takıla güzelden anlamaya başladım
Sinirimi bozdun. Uzatmama adına dedim 😡Aferin bak kendini bilmen ne hoş.😎
Kendin kaşındın.Sinirimi bozdun. Uzatmama adına dedim 😡
İş düello durumuna gelirse kapını çalarım ama eşitlik olmasın diyeÜçünü de çok sevdiğimden boş oy atıcam
O bahsettiğin üye yıllar önce üye olmuş ve foruma sık sık gelen biri. eagleblack 'ı diyorsun galiba0 mesajlı üyelerin oyları sayılıyor muydu? @Dosi
Ben ilk defa gördüm. Bunca zamandır foruma sık sık gelip hiç yorum yapmamak ilginçmiş.O bahsettiğin üye yıllar önce üye olmuş ve foruma sık sık gelen biri. eagleblack 'ı diyorsun galiba
Şöyle bir kural var konuda:
Etkinlik sırasında üye olup oy verdikten sonra aktif olmayan üyelerin oyları sayılmayacaktır.
Yani etkinlik nedeni ile üye olup kaybolanlar için şuana kadar yaşanmadı. @Tolstoyevski
Yıllardır dikkatimi çeken nice ilginç olaylar gördüm 2017'den beri forumda 0 mesaj ile takılıp daha ilk üye olur olmaz özel mesajda olup senelerce böyle devam edenler var ilk zamanlar dikkatimi çekip belirtiyordum ama artık alıştım. Tahminimce eski üye bunlar ve burda zamanında samimi arkadaşlık kurduğu kişiler ile artık sadece dm de iletişim olsun diye takılanlar olabilir. Başkaları ile muhatap olmak istemedikleri için konularda aktif olmayı istemedikleri için zamanında yeni hesap ile takılmayı tercih ediyorlar demek ki @TolstoyevskiBen ilk defa gördüm. Bunca zamandır foruma sık sık gelip hiç yorum yapmamak ilginçmiş.