4 Temmuz 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Mahoni her zaman kaybediyorsun ama istersen bir iddiaya daha girelim.

Güneşi Beklerken iki grupta da geçecek BHUV'ı. Güneşi beklerkenin de ilk tekrarı iyi gitmişti. Ayrıca BHUV'ın tekrarı 1 almış yani niye abarttın anlamadım. :(

kanald film yokmuydu :)

çakallarla dans iyi gitmis onun arkasından günesi beklerken koymus değisiklik yapmıs :) sürekli tanıtım dönüyodu bide :))

- - - Ekleme - - -

Mahoni her zaman kaybediyorsun ama istersen bir iddiaya daha girelim.

Güneşi Beklerken iki grupta da geçecek BHUV'ı. Güneşi beklerkenin de ilk tekrarı iyi gitmişti. Ayrıca BHUV'ın tekrarı 1 almış yani niye abarttın anlamadım. :(

anlıklarda 3 ü geçmis :D neden bahsedion günesi beklerken tutmadi iste çok kötü basladi totalde benim hala umudum var tekrar reytinginin gerisinde kaldı :D

Son düzenleme:
Çakallarla Dans 2 21.30 gibi başlasa daha çok izlenirdi. Kendini bu saatten sonra göstermeye başlamış. :)

Aldırma Gönül kötü gitmiş SBT'ye göre. Yarın ilk 10'a giremezse kaldırır ATV yakında. :)

Kanal D Güneşi Beklerken'i vermiyor mu? :( Tv açık değil izleyen biri söyleyebilir mi? Filmin ardından iyi izlenirdi.

Mahoni bence de bekleyelim ve görelim. :)

Kanal D Güneşi Beklerken'i vermiyor mu? :( Tv açık değil izleyen biri söyleyebilir mi? Filmin ardından iyi izlenirdi.

Mahoni bence de bekleyelim ve görelim. :)

aynen zaman herseyin ilacıdır bugunun reytinglerini sbt tns yorumlamak olmaz

gani tnsde 3 aldi hemde 1 saat özet vermesine ragmen sbt 6 alarak birinci oldu tekrar reytingleri tnsde belli olacaktır kaç alınmıs nolmus

atv dizisinin yeni bölümünden daha iyi reyting almıs sbt göre biu tekrarı :)

hem iki dizi aynı gün bile deil benim iddam totalde pazartesi benim umudum var zirveyi alacaktır dedim

günesi beklerken yükselebilir ama simdiki vaziyet iyi deil dedim

Son düzenleme:
haluk yok ortalıklarda :) olsa hit rekoru olurdu heralde döndüm arabada almak üzereyim keyifim son :D