4 Temmuz 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Benim Hala Umudum Var dizisini biraz izledim ama güzel bulmadım. Çok yorgunum ondan da olabilir. Şimdi indiriyorum yarın tekrar izleyeceğim.

Ama konusu çok klişe, hem de çok. Kaç kez izledik böyle yapımları. O yüzden totalde yüksek çıkması oldukça normal.

Bu arada Gizem oyunculuğuna hiçbir şey katmamış. Hala aynı Gizem malesef. :(

güzel ve çirkin + güneşi gördüm tekrarlarından daha yüksek reyting alıcak tekrar reytingi :)

malesef çakma arka sokaklar ve çakma kavak yellerinden iyi bence :)

güzel ve çirkin + güneşi gördüm tekrarlarından daha yüksek reyting alıcak tekrar reytingi :)

malesef çakma arka sokaklar ve çakma kavak yellerinden iyi bence :)
Hemen neden sinir yapıyorsun ki? Fikrimizi söyledik ve yarın idirip tekrar izleyeceğim.

Güzel Çirkini beğenen yok zaten. Biz Güneşi Beklerken sen çabucak görmüşsün, izlemeden yorum yapıyorsun. Kavak Yelleri ile alakası yok.

Bu arada @xBUGRAx izledin mi sen? :D

Hemen neden sinir yapıyorsun ki? Fikrimizi söyledik ve yarın idirip tekrar izleyeceğim.

Güzel Çirkini beğenen yok zaten. Biz Güneşi Beklerken sen çabucak görmüşsün, izlemeden yorum yapıyorsun. Kavak Yelleri ile alakası yok.

Bu arada @xBUGRAx izledin mi sen? :D

yav kardesim ben reytinglere bakarım

bu hafta milyonerde değisik bir yarısmacı olmassa totalde alıcak zirveyi bence :)

baktımda kanald hiçbir dizi 2 3 basladıgı görülmemistir hep 4 5 baslarlar tekrar reytinglerine baktım istenilen düzeyde deil

kavak yelleri yazın baslamıstı ama efsaneydi :) bu reytingler tatmin etmez çılgın teyzelerde yok -1 baslamicak star :)

yav kardesim ben reytinglere bakarım

bu hafta milyonerde değisik bir yarısmacı olmassa totalde alıcak zirveyi bence :)

baktımda kanald hiçbir dizi 2 3 basladıgı görülmemistir hep 4 5 baslarlar tekrar reytinglerine baktım istenilen düzeyde deil

kavak yelleri yazın baslamıstı ama efsaneydi :) bu reytingler tatmin etmez çılgın teyzelerde yok -1 baslamicak star :)

İlk bölüme bakıp hemen emin kınuşmayalım. Tekrarı saat kaçta verildi yüksek reyting beklemek anlamsız olurdu. En iyisi önümüze bakalım.

Ozaman BHUV zaten Aşk Emek İster'in çakması olmuş oluyor. Senaryoları resmen aynı. Klişe olduğu iöin totalde yüksek çıktı. Güzel Çirkin bile geçti A/B'de. Sen de bir A/B seversin tabii,

Ayrıca tekrarı da hiç iyi gitmiyor. Yarın 1 reyting falan alır. :)

"Aldırma Gönül" kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için ilk bölüm tekrarıyla atv'de! #aldırmagönül

İlk bölüme bakıp hemen emin kınuşmayalım. Tekrarı saat kaçta verildi yüksek reyting beklemek anlamsız olurdu. En iyisi önümüze bakalım.

Ozaman BHUV zaten Aşk Emek İster'in çakması olmuş oluyor. Senaryoları resmen aynı. Klişe olduğu iöin totalde yüksek çıktı. Güzel Çirkin bile geçti A/B'de. Sen de bir A/B seversin tabii,

Ayrıca tekrarı da hiç iyi gitmiyor. Yarın 1 reyting falan alır. :)

görecegiz bakalım senaryo menaryo anlamam yokusa sürme ilk bölüm oldugu için yüksek çıkmadı seyirci diziyi izledi 3 tekrari 3 reyting aldı yani

benmi yanlis görüyorum yoksa :) tekrarıyla ayniydi güzel ve çirkinin bhuv ın

döndüm artık sabaha kadar burdayim yarinda öbür günde :) efsane geri döndü

benim hala umudum var totalde alır zirveyi net :D