4 Temmuz 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

güzel ve çirkin + güneşi gördüm tekrarlarından daha yüksek reyting alıcak tekrar reytingi

malesef çakma arka sokaklar ve çakma kavak yellerinden iyi bence

iyi iyi tekrar 3.Tekrarı gayet iyi gitmis bu hafta total de zirve bekliyorum

güzel ve çirkin + güneşi gördüm tekrarlarından daha yüksek reyting alıcak tekrar reytingi

Hemen neden sinir yapıyorsun ki? Fikrimizi söyledik ve yarın idirip tekrar izleyeceğim.

Güzel Çirkini beğenen yok zaten. Biz Güneşi Beklerken sen çabucak görmüşsün, izlemeden yorum yapıyorsun. Kavak Yelleri ile alakası yok.

Bu arada @xBUGRAx izledin mi sen?

yav kardesim ben reytinglere bakarım

bu hafta milyonerde değisik bir yarısmacı olmassa totalde alıcak zirveyi bence

baktımda kanald hiçbir dizi 2 3 basladıgı görülmemistir hep 4 5 baslarlar tekrar reytinglerine baktım istenilen düzeyde deil

kavak yelleri yazın baslamıstı ama efsaneydi
bu reytingler tatmin etmez çılgın teyzelerde yok -1 baslamicak star

Star TV'de yayınlansaydı yazın en iyi dizisi olabilirdi bence.(!)

EzMe BeNi @xBUGRAx

İlk bölüme bakıp hemen emin kınuşmayalım. Tekrarı saat kaçta verildi yüksek reyting beklemek anlamsız olurdu. En iyisi önümüze bakalım.

Ozaman BHUV zaten Aşk Emek İster'in çakması olmuş oluyor. Senaryoları resmen aynı. Klişe olduğu iöin totalde yüksek çıktı. Güzel Çirkin bile geçti A/B'de. Sen de bir A/B seversin tabii,

Ayrıca tekrarı da hiç iyi gitmiyor. Yarın 1 reyting falan alır.

"Aldırma Gönül" kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için ilk bölüm tekrarıyla atv'de! #aldırmagönül

görecegiz bakalım senaryo menaryo anlamam yokusa sürme ilk bölüm oldugu için yüksek çıkmadı seyirci diziyi izledi 3 tekrari 3 reyting aldı yani

benmi yanlis görüyorum yoksa
tekrarıyla ayniydi güzel ve çirkinin bhuv ın

Ama ezdin bni ....
@xBUGRAx

döndüm artık sabaha kadar burdayim yarinda öbür günde
efsane geri döndü

benim hala umudum var totalde alır zirveyi net