Ama kullanıcı adım ile kalıcı olmadım ve onu demiştim zaten öylesine yazdım diyeSonuçta o kullanıcı adı ile kalıcı olmadın yani haklı çıktım
Senin gibi kullanıcı adını değiştiren 2 üye daha olmuştu aklımda kalan
Ama kullanıcı adım ile kalıcı olmadım ve onu demiştim zaten öylesine yazdım diyeSonuçta o kullanıcı adı ile kalıcı olmadın yani haklı çıktım
Senin gibi kullanıcı adını değiştiren 2 üye daha olmuştu aklımda kalan
Blablabla bizim ülkede çok kullanılır. Dikkatimi çekmiştiAma kullanıcı adım ile kalıcı olmadım ve onu demiştim zaten öylesine yazdım diye
Aynen. Bayaa çekti hemdeBlablabla bizim ülkede çok kullanılır. Dikkatimi çekmişti
O ara çok giden oluyordu. Neyseki sen kalıcı oldun
Yasak Elma dünkü bölüm tadında ilerlerse yakında yine totali alır bence.
Uzun süre sonra eski tadı aldım.Yasak Elma dünkü bölüm tadında ilerlerse yakında yine totali alır bence.
EnŞah>EnYıl benim de beklentim yüksek Mantık aranmazsa baya iyi bölümdü, hem entrika hem de komedi seviyesi yüksekti.Uzun süre sonra eski tadı aldım.
Şahika ve Ender'i açıkçası baya merak ediyorum. Şahika ve Yıldız pek işe yaramayan basit bir iş birliğine girmişlerdi, ama bu ikiliden beklentim büyük
Ay konuda düzgünü var, yanlışlıkla geçen haftanın yazısını kopya etmişim bu kısmaEnŞah>EnYıl benim de beklentim yüksek Mantık aranmazsa baya iyi bölümdü, hem entrika hem de komedi seviyesi yüksekti.
Bu arada Çukur değil Yasak Elma ABC'de 2.olmuş, yazında düzelt istersen.
EE HER ZAMANKI GİBİ zirvede benım dizim başka dizide yok zaten en iyi dizi buUyanış Büyük Selçuklu tüm gruplarda zirvede.
Çukur ve Yasak Elma arasındaki rekabet bu hafta da devam etti. Yasak Elma bu hafta atak yaparak,AB haricinde ABC1 grubunda da 2. sıraya yükseldi. Çukur dizisi ise TOTAL grubunda en çok izlenen ikinci dizi oldu.
Selçuk Tepeli ile FOX Haber başarılı grafiğine devam etti.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes @BARON男爵 ve ilgili herkes
------
Uzun süre sonra eski tadı aldım.
Şahika ve Ender'i açıkçası baya merak ediyorum. Şahika ve Yıldız pek işe yaramayan basit bir iş birliğine girmişlerdi, ama bu ikiliden beklentim büyük
Uyanış Büyük Selçuklu tüm gruplarda zirvede.
Çukur ve Yasak Elma arasındaki rekabet bu hafta da devam etti. Yasak Elma bu hafta atak yaparak,AB haricinde ABC1 grubunda da 2. sıraya yükseldi. Çukur dizisi ise TOTAL grubunda en çok izlenen ikinci dizi oldu.
Selçuk Tepeli ile FOX Haber başarılı grafiğine devam etti.
@Dosi @Aserat @Özgür @Sherlock @Tolstoyevski @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @xemrexxx @xBUGRAx @Klaus @offensive @soo @haluk792 @Veteran @Ahmed @xdragxx @Hazem @Afet Güçverir @mesmeso61 @serhatt @Zeyno45 @phoebebuffay @MayısKralı @Felon @EmreCan @hayret bi şey @Doğan @Alos @YıldırıM @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @Abdülhey @Sinanalbayci27 @DR @umuttanyel @Cervantes @BARON男爵 ve ilgili herkes
------
Uzun süre sonra eski tadı aldım.
Fragman bombaydı, kaçırmamak olmazdı bölümde iyiydiAaa izledinmi bölümü sen ben bıraktın sanıyordum akşam ki bölüm harikaydı çok güldüm bölüme ya bu arada bende şahika ender işbirliğini merak ediyorum iyi olacak
Fragman bombaydı, kaçırmamak olmazdı bölümde iyiydi
Dün @phoebebuffay 'e şom ağızlı dedim ya bir kaç yorum atmıştımYorum bölümünde olmayınca dedim izlemiyor herhalde süperdi
ayy doğru ya tmm tmm hatırladım şimdiDün @phoebebuffay 'e şom ağızlı dedim ya bir kaç yorum atmıştım
Bölüm çok iyi dediğim an reklam girmişti. Onu da yazmıştım
Uyanışın kitlesi oturmaya başladı Sefirin Kızı olmayışı fark etmez,yeni bölüm olsaydı da aynı reytingleri alırdı.,dizi resmen kalite kokuyor.
Çukur ve Yasak Elma beklendiği gibi SK olmamasıyla yükselmiş.
Maraşlı maceraya başlıyor yılın en iddıalı projelerinden,tutar mı tutmaz mı ve tutarsa hangi diziden daha çok reyting alır merak konusu.Benim kesinlikle izleyeceğim bir proje.